Mod haklı bence

Arkadaşım yeterince Burak abiyi tanıyormusun ki ? bu yorumu yapıyorsun ?
Daha önceki mesajlara bak , öyle yorum yap.
----------Eklendi @ 15:50:41 ---------- Yazıldı @ 15:47:45 ----------
Bu arada şunu da ekleyeyim , minoo haksız değil.Fakat çok sert bir şekilde uyarmış.![]()

Tabii ki
uygun bir dille anlatılabilirdi![]()

Konuyu şöyle baştan sona okuma fırsatım oldu, sanırsam pınar arkadasımız konusulanlardan rahatsız olmuş olabilir..![]()
Orası bir cinsel konuymuş, orayla alakalı konuya niye rahatsız oluyor ki, hemde burak abide bi sarkıntılık,babazalık,asılma gibi durumda olmaz.
Konuyu şöyle baştan sona okuma fırsatım oldu, sanırsam pınar arkadasımız konusulanlardan rahatsız olmuş olabilir..![]()
konu halka açık ve yorumlar yaptığı hata üzerine yazılmış dediğim gibi uygun bir dille anlatılabilirdi ama bunu yapınca haklıyken haksız duruma düştü. Yöneticiliğin belli seviyesi vardır tamam şakalaşırsın, eğlenirsin ama yeri geldimi tarafsız ve olaylara bakışı ona verilen rütbedeki ciddiyeti ister, bu durum gerçekleşmeyince üyeler arasında bir güvensizlik ve soğuma başlar. Dediğim gibi bende bu hataya düştüm zamanında çok yazıkıp çizildi bu yüzden kabullenmesi lazım.
Rahatsız oldu ise yetkili biri
Yahu konuştuğu kişi bi bayan, yani mesela pınar bu durumdan rahatsız olmuş olbilir ve burağa o lafından dolayı kızmış olabilir. Burak biraz lafın üstünü kapatmış ama başka bi forumda olsaydı sırf o sözünden dolayı ceza alabilirdi. Herneyse burası bir aile forumu böyle şeyler olabilir konuyu uzatmanın bi anlamı yok bence..
Mesajı siler , orası normal 

konu halka açık ve yorumlar yaptığı hata üzerine yazılmış dediğim gibi uygun bir dille anlatılabilirdi ama bunu yapınca haklıyken haksız duruma düştü. Yöneticilik belli seviyesi vardır tamam şakalaşırsın, eğlenirsin ama yeri geldimi tarafsız ve olaylara bakışı ona verilen rütbedeki ciddiyeti ister, bu durum gerçekleşmeyince üyeler arasında bir güvensizlik ve soğuma başlar. Dediğim gibi bende bu hataya düştüm zamanında çok yazıkıp çizildi bu yüzden kabullenmesi lazım.
Orası öyle zaten, tam olarak hiyeraşi olan bi forumda bi yöneticiyle muhabbet etmek makara yapmak vesaire bunlarda mümkün değildir en ufak hareketinde ceza verir, bir siteminde banlanırsın.. Dediğim gibi konuyu uzatmaya gerek yok ikiside birbirlerine gereken sözleri söylemişler zaten.
Konuyu uzatmayalım. Adminler yada yetkili kişiler uyarılacaktır.
Rahatsız oldu ise yetkili biriMesajı siler , orası normal
Fakat PM ile bu tür konuşmalar yapması yanlış
Burak abinin dikkat çektiği noktada bu zaten![]()