ŞİKAYET: şu moderator'un uslubu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

umarım sorunusz hallolur bu mesele

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

technoshark

technoshark

Üye
Arkadaşlar, İkinizde saygı değer kişilersiniz. Bence bunu kendi aranızda halledin, olabiliyor insan bazen hata yapabilir... yeri geldiğinde alttan alın...

Ama minoo sende hep böyle yorumlar yaptığını madem gördün en başından beri uyarmalıydın ki şuan patlamamalıydın..

neyse uzatmanın alemi yok ikinizde forumda iyi işler yapıyorsunuz bunun kanaatindeyim.. birbirinizden özür dileyin... Olsun bitsin...

Uzatmayın.........

greenmile

greenmile

Üye
Tabiki de ikisi de olmazsa olmazı sitenin burda herkes hemfikir

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR ve Burak
ercnshn'

ercnshn'

Üye
Mod haklı bence

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

Arkadaşım yeterince Burak abiyi tanıyormusun ki ? bu yorumu yapıyorsun ?
Daha önceki mesajlara bak , öyle yorum yap.

----------Eklendi @ 15:50:41 ---------- Yazıldı @ 15:47:45 ----------

Bu arada şunu da ekleyeyim , minoo haksız değil.Fakat çok sert bir şekilde uyarmış.:)

• Beğen
Tepkiler: Burak ve zaza
zaza

zaza

Üye

Arkadaşım yeterince Burak abiyi tanıyormusun ki ? bu yorumu yapıyorsun ?
Daha önceki mesajlara bak , öyle yorum yap.

----------Eklendi @ 15:50:41 ---------- Yazıldı @ 15:47:45 ----------

Bu arada şunu da ekleyeyim , minoo haksız değil.Fakat çok sert bir şekilde uyarmış.:)

uygun bir dille anlatılabilirdi :)

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Burak
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Durum gayet açık anlamayacak bişey yok, mod suçlu/hatalı, Umarım adminlerimiz konuyu halleder, burak abimizinde içi rahatlar. Bu arada burak abi atılırsa, artık siteye karşı bi sempatim kalmaz, aynı zaza dayının dediği gibi, forumdan giderim valla, Son günlerde yönetimden şüpheleniyorum zaten, gizlice forumdan kaybolmalar, adminlerin burada fazla olmaması, modların ortadan kaybolması. Umarım bi sorun çıkmaz. Çabuk hallolur inşallah.

y n s c n

y n s c n

Üye
Konuyu şöyle baştan sona okuma fırsatım oldu, sanırsam pınar arkadasımız konusulanlardan rahatsız olmuş olabilir.. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Konuyu şöyle baştan sona okuma fırsatım oldu, sanırsam pınar arkadasımız konusulanlardan rahatsız olmuş olabilir.. :hmmm

Orası bir cinsel konuymuş, orayla alakalı konuya niye rahatsız oluyor ki, hemde burak abide bi sarkıntılık,babazalık,asılma gibi durumda olmaz.

y n s c n

y n s c n

Üye
Orası bir cinsel konuymuş, orayla alakalı konuya niye rahatsız oluyor ki, hemde burak abide bi sarkıntılık,babazalık,asılma gibi durumda olmaz.

Yahu konuştuğu kişi bi bayan, yani mesela pınar bu durumdan rahatsız olmuş olbilir ve burağa o lafından dolayı kızmış olabilir. Burak biraz lafın üstünü kapatmış ama başka bi forumda olsaydı sırf o sözünden dolayı ceza alabilirdi. Herneyse burası bir aile forumu böyle şeyler olabilir konuyu uzatmanın bi anlamı yok bence..

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Xilence
zaza

zaza

Üye

konu halka açık ve yorumlar yaptığı hata üzerine yazılmış dediğim gibi uygun bir dille anlatılabilirdi ama bunu yapınca haklıyken haksız duruma düştü. Yöneticiliğin belli seviyesi vardır tamam şakalaşırsın, eğlenirsin ama yeri geldimi tarafsız ve olaylara bakışı ona verilen rütbedeki ciddiyeti ister, bu durum gerçekleşmeyince üyeler arasında bir güvensizlik ve soğuma başlar. Dediğim gibi bende bu hataya düştüm zamanında çok yazılıp çizildi bu yüzden kabullenmesi lazım.

• Beğen
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap

konu halka açık ve yorumlar yaptığı hata üzerine yazılmış dediğim gibi uygun bir dille anlatılabilirdi ama bunu yapınca haklıyken haksız duruma düştü. Yöneticiliğin belli seviyesi vardır tamam şakalaşırsın, eğlenirsin ama yeri geldimi tarafsız ve olaylara bakışı ona verilen rütbedeki ciddiyeti ister, bu durum gerçekleşmeyince üyeler arasında bir güvensizlik ve soğuma başlar. Dediğim gibi bende bu hataya düştüm zamanında çok yazıkıp çizildi bu yüzden kabullenmesi lazım.

Katılıyorum.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye

Yahu konuştuğu kişi bi bayan, yani mesela pınar bu durumdan rahatsız olmuş olbilir ve burağa o lafından dolayı kızmış olabilir. Burak biraz lafın üstünü kapatmış ama başka bi forumda olsaydı sırf o sözünden dolayı ceza alabilirdi. Herneyse burası bir aile forumu böyle şeyler olabilir konuyu uzatmanın bi anlamı yok bence..
Rahatsız oldu ise yetkili biri :) Mesajı siler , orası normal :)
Fakat PM ile bu tür konuşmalar yapması yanlış :)
Burak abinin dikkat çektiği noktada bu zaten :)

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye

konu halka açık ve yorumlar yaptığı hata üzerine yazılmış dediğim gibi uygun bir dille anlatılabilirdi ama bunu yapınca haklıyken haksız duruma düştü. Yöneticilik belli seviyesi vardır tamam şakalaşırsın, eğlenirsin ama yeri geldimi tarafsız ve olaylara bakışı ona verilen rütbedeki ciddiyeti ister, bu durum gerçekleşmeyince üyeler arasında bir güvensizlik ve soğuma başlar. Dediğim gibi bende bu hataya düştüm zamanında çok yazıkıp çizildi bu yüzden kabullenmesi lazım.

Orası öyle zaten, tam olarak hiyeraşi olan bi forumda bi yöneticiyle muhabbet etmek makara yapmak vesaire bunlarda mümkün değildir en ufak hareketinde ceza verir, bir siteminde banlanırsın.. Dediğim gibi konuyu uzatmaya gerek yok ikiside birbirlerine gereken sözleri söylemişler zaten.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap

Orası öyle zaten, tam olarak hiyeraşi olan bi forumda bi yöneticiyle muhabbet etmek makara yapmak vesaire bunlarda mümkün değildir en ufak hareketinde ceza verir, bir siteminde banlanırsın.. Dediğim gibi konuyu uzatmaya gerek yok ikiside birbirlerine gereken sözleri söylemişler zaten.

Konuyu uzatmayalım. Adminler yada yetkili kişiler uyarılacaktır.

y n s c n

y n s c n

Üye
  • Beğen
zaza

zaza

Üye

Rahatsız oldu ise yetkili biri :) Mesajı siler , orası normal :)
Fakat PM ile bu tür konuşmalar yapması yanlış :)
Burak abinin dikkat çektiği noktada bu zaten :)

aslında özelden ne yaptıkları foruma taşmayınca önem kazanmaz istisnalar dışında yani belli bir seviyede kavga devam ediyorsa ortada bir durum olmadığından ceza verecek bir hata bulunamaz ama kavga sertleşince taraflar mesajı şikayet edince uyarı veya ceza yoluna gidilir. Burada da benzeri bir durum var :)

anılbaran

anılbaran

Üye
ya tm olan olmus burak bosver arada herkes birbirini yanlıs anlar olur oyle moderetör ünde belki bi bildigi vardır ya dırek ortalıı karıstırmaya gerek yok yani sakin olun bi çözülür her şey sakın oln bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...