arkadaşlar orjinal olmayan şarj cihazları dokunmatiği etkiliyor!!!ÇÖZÜM ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar orjinal olmayan şarj cihazları dokunmatiği etkiliyor!!!ÇÖZÜM ????
arkadaşlar deneyen oldu mu bilmiyorum ama ben galaxy ace'de denedim.orjinal olmayan şarj cihazları telefonun dokunmatiğini etkiliyor.dokunmatik kullanılamaz oluyor.mesela sanki siz kullanıyormuşunuz gibi kendi kendine kilidi felan açmaya çalışıyor veya menüye felan giriyor.şarjdan çekince ise normale dönüyor.sadece orjinallerde olmuyor bu saçma durum.buna bir çözüm yok mu mesela şarj aleti bozuldu diyelim illa ki orjinal mi alıcaz !!!!!????

yaldan

Üye
kardeş banada oluyor.ama ben 5800 usb orjinal şarzını kullanıyorum.orjinal olduğu için iyi çalışıyorr.telim x10 mini pro

Şehriyar

Şehriyar

Üye
ben hic oyle bir sorun yasamadim simdiye kadar? sarjla ekranin ne alakasi olabilir ki

Terzi38

Terzi38

Üye
evet bende de aynı sorun var tus kilidi kendi kendine acilip arama yapıyor operaya bağlanıyor

Şehriyar

Şehriyar

Üye
denedim ki zaten htc wildfire s nin samsung chat in lg gm 735 in galaxy fit in sarj aletlernn hepsyle ettm bisi olmadi.. hatta otobusle giderken koltuktaki televizyonun usb girisinden sarj edip internete giriyordum yinede sorunsuzdu boyle diyince siz sasirdim yani..

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
denedim ki zaten htc wildfire s nin samsung chat in lg gm 735 in galaxy fit in sarj aletlernn hepsyle ettm bisi olmadi.. hatta otobusle giderken koltuktaki televizyonun usb girisinden sarj edip internete giriyordum yinede sorunsuzdu boyle diyince siz sasirdim yani..

arkadaşım zaten orjinal aletlerde bi sorun olmuyo.git bi ttec le dene bakalım nolucak:oke:

Terzi38

Terzi38

Üye
ben gittim samsung şarj aleti aldım böyle bi sorun oldu sonra nokianin aynı şarj aleti vardı onuda aldım yine aynı orjinal olanda bi sorun yok ama yan sanayi de sorun oluyor telefonbu böyle bi sorun var dedi orjinal kullan dedi oda 30 tl

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
    Konu Sahibi
ben gittim samsung şarj aleti aldım böyle bi sorun oldu sonra nokianin aynı şarj aleti vardı onuda aldım yine aynı orjinal olanda bi sorun yok ama yan sanayi de sorun oluyor telefonbu böyle bi sorun var dedi orjinal kullan dedi oda 30 tl
:oke:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
arkadaşım zaten orjinal aletlerde bi sorun olmuyo.git bi ttec le dene bakalım nolucak:oke:
yahu otobuste sarj ettim daha ne olsun o tv ler cok mu kaliteli sanki :) zaten ben telefonuma ttec sarj aletini takmam bile.. uyduruk bi marka ve onn uretmis oldugu sarj aletini kullanipta telefonumdan olursam ne kadar pisman olurum siz dusunun artik :) 5 liralik sarj aleti icin guzelim telefon riske atilirmi yahu 30 sa 30 50yse 50 kiyarim paraya alirim icim rahat olur..

saruman_me

saruman_me

Üye
yahu otobuste sarj ettim daha ne olsun o tv ler cok mu kaliteli sanki :) zaten ben telefonuma ttec sarj aletini takmam bile.. uyduruk bi marka ve onn uretmis oldugu sarj aletini kullanipta telefonumdan olursam ne kadar pisman olurum siz dusunun artik :) 5 liralik sarj aleti icin guzelim telefon riske atilirmi yahu 30 sa 30 50yse 50 kiyarim paraya alirim icim rahat olur..
kesinlikle katılıyorum ucuz etin yahnisi olmaz..

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
blacktalon

blacktalon

Üye
usb ile sarj et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt