7 Aralık 2011

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Kanal Türk'te illumunatiyle ilgili bir konu var Neşter programında..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Toplumsal ahlak ve düzen konularında eksikler varsa, savundukları düzen kaos düzeni o zaman

cyprus2

Üye
Evet İlluminati İle İlgili Bazı Teoriler Buldum Ve bunları Sizlerle Paylaşıcam

Öncelikle İlluminati Oyun kartlarını her kez duymuştur 11 eylül Pentegon japonya depremi vs vs.

kartlar hakkında biraz araştırma yaptım Çok çeşitli ve inanamıcanız çok ilginç Resimler var uzaylı istilası Dunyaya gelicek olan metor beyaz sarayın önünden geçen ufolar lll. Dünya savaşı

Kartların üzerindeki Resimler Bir bir hespi gerçekleşiyo Ve bir araştırmama görede 200 tane kart var Son kartı Tahmin bile edemezsiniz ... ( Yeni Bir Mesih gelmesi ) Yani Deccalın Gelişi Ve bütün insanlıgın yok oluşu BU kartlardan önce çok sayıda inanamıcanız kartlar'ın resimleri..

Her 10 yılda bir kartların 9 gerçekleştiriliyor 10 cusu ise haber veriliyor Sitede oldugu gibi 10 cu kart ise felaket kartı ..
Kartlar da altının durdurulamaz yükselişi saddamın öldürülüşü vs. vs bir çok bilgi var bunlar 9 kartın içinde olanlar 10 kart ise dediğim gibi felaket kartı

şuana kadar 29 kart geçekleşti 10 kart ( körfez savaşı ) 20 kart ( 11 eylül saldırısı ) 30 kart ( ............ ) böyle giderek 40 50 60 70 vs .200 e kadar her 10 yılda bir ciddi bir felaket meydana gelicek

İlluminati Kendini Silah gücüyle degil mantık akıl gücüyle yönetiyo ve bunun içinde hep başarılı oluyo

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
bu kart bana Mavi marmara gemisine yapılan saldrıyı hatırlattı

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve cyprus2

cyprus2

Üye
Evet Demek İstediğim Buydu Bunun Gibi bir Çok örnek var ;)

İlIuminati

Üye

y n s c n

y n s c n

Üye
Nasa bi dolap çeviricekti ama bakalım sanırım o olay olucak aralıkta.. Mavi ışın projesiydi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Burak

Üye
Onların savunduğu dünya düzeninde tanrı kavramına yer yok.Tüm dünyayı yöneten bir zümre..Tıpkı Firavun ve ailesinin Mısır halkı gözünde tanrısallaştırılması gibi.Yeni dünya düzeninde dine yer yok.Ahlak ve kurallar ise asla..Özellikle Müslümanlar ve Müslümanlığa karşı büyük bir tehditler.

eğer böyleyse :hmmm .....

Nasa bi dolap çeviricekti ama bakalım sanırım o olay olucak aralıkta.. Mavi ışın projesiydi sanırım.

nasa mı :hmmm

y n s c n

y n s c n

Üye
evet nasa aya çıktı ya geçen aylarda. Mavi ışın projesi için çıktılar.. Sanal tanrı yapacaklarmış :D

Ama ben eminimki o ışık atmosferden geçmez.

Burak

Üye

ama unutmayınızki bazı felaketler kuran'dada belirtiliyor ve o kartların asıl kaynagı kurandır

oradan bakarak kendilerini tanrı ilan ediyorlar geleceği görüyormus gibi. çok saçma.

biraz kuran mealine bakan bunların safsatadan baska hiçbişey olmadıgını anlarlar ama

bilgisayar televizyon basından kalkıp kim bakar ki !

ben böyle konusuncada beni kınıyorsunuz konusturmayın ozaman.

----------Eklendi @ 15:20:43 ---------- Yazıldı @ 15:11:45 ----------

sinirden klavyeyi kırcam yemin ediyorum

acaba allah ın kaç mucizesini açıklayabilirler ? hiçbirini.

yagmur neden bardaktan akar gibi değilde damla damla yere düşüyor ? bunu sor onlara 10 sene düşünsün bir sonuca ulasamaz. :zzz:

ortaya bir saçmalık atılıyor bizim milletimiz zaten hemen atlıyor onu benimsiyor yahu müslüman bir milletiz neden bu tür şeylerle ilgileniyoruz ?

hepimiz allaha inanıyoruz allah birdir bunuda biliyoruz peki neden halen bunlara kulak asıyorsunuz birde arastırıp ögrenme gereği duyuyorsunuz ?

şimdi diyceksiniz niye dini karıstıyorsun diye ? herşey zaten bildirilmiş kuranda, şimdi bunları farklı materyaller haline getirip insanlara bakın ben dedim oldu diye kandırmaya çalısan zihniyetler :zzz: bişey demiyorum.

hiç anlamıyorum hiç... anlamakta istemiyorum :zzz:

• Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_, Mau5Trap ve y n s c n
y n s c n

y n s c n

Üye
Evet onlar bi çaba içinde ama ben onlara inanmam.. Bunların yaptıkları şey 'hiçbişey'den baska bişey değil..

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Burak

Burak

Üye
:hmmm

----------Eklendi @ 15:24:35 ---------- Yazıldı @ 15:23:58 ----------

Evet onlar bi çaba içinde ama ben onlara inanmam.. Bunların yaptıkları şey 'hiçbişey'den baska bişey değil..

:alkis::alkis

minoo

minoo

Üye

yagmur neden bardaktan akar gibi değilde damla damla yere düşüyor ? bunu sor onlara 10 sene düşünsün bir sonuca ulasamaz. :zzz:

Bunu sana açıklayabilen milyon insan bulurum Burak. Hiç mi fizik kimya görmedin yahu. Basit bir bulut hareketidir o. Git bir tencereye su koyup kaynat. Ama tencerenin kapağını da kapat. Su kaynayınca kapağı kaldır bak bakalım nasılmış. Bu kadar basit bir olayda bile ilahi bi güç aramana gerek yok bence.

Burak

Üye
Bu iş o kadar basit değil. O senin dediğin insanların uydurmasıdır yada tesadufen bulunan bıseydır ama kurandaki su ayet göz ardı edılemez.

- Görmez misin ki Allah bulutları
(dilediği yere) sürüklüyor; sonra
onları biraraya getirip üstüste
yığıyor. İşte görüyorsun ki bunlar
arasında yağmur çıkıyor. O,
gökten, sanki oradaki dağlardan
da dolu indirir. Artık onu
dilediğine isabet ettirir;
dilediğinden de onu uzak tutar; o yağmur damlalarını her bir melek tek tek yeryuzune kadar indirir.
bu bulutlardan çıkan şimşeğin
parıltısı nerdeyse gözleri alır!

----------Eklendi @ 00:29:23 ---------- Yazıldı @ 00:27:40 ----------

ayet ismi şimdi aklıma gelmedi. Bakıp yazarım sonra.

Ezberimde kalan bu sımdılik

• Beğen
Tepkiler: s@hr@, haydaravısyon ve Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
bende koyarım bir sayaç profilime herkes baksın dursun acaba ne anlama geliyor diye ?

bu tür saçma şeylere hiçbir zaman inanmadım inanmamda.
ayrıca hiçbir zamanda merak etmedim, acaba ne olcak o sayac bitince falan diye.

hem biliyorsunuz ki site simsiyah.

belki sitenin açılma tarihini sayıyordur o sayaç :D

ortada gezen her söylentiye inanmayınız.

hiç ilgimi çekmesede

bu konuya ilgi duyan arkadaslarımızda vardır, onlar için güzel bir bilgilendirme. yaşına göre bakıcak olursak anlatım şeklin çok güzel :oke: ve güzel bir konuya değinmişsin.

teşekkürler :oke:

Eğer o sayıcın bitti an bir olay oluyorsa o sitenin bildiği şeyler vardır ve birşeyler karıştırgını kesindir... gelecek hakkında bilgisi varmış demiyorum ... yaramazlık yapmak için kafa yoruyorlar sadece...

Burak

Üye
haklısın elektro.

Elektr0

Elektr0

Üye
Bu iş o kadar basit değil. O senin dediğin insanların uydurmasıdır yada tesadufen bulunan bıseydır ama kurandaki su ayet göz ardı edılemez.

dilediğinden de onu uzak tutar; o yağmur damlalarını her bir melek tek tek yeryuzune kadar indirir.

Güzel demi :)

• Beğen
Tepkiler: by_hepatit
minoo

minoo

Üye

İşte bu yüzden bilim ile din her zaman zıttır. Ben bilimden yanayım. Herkesin görüşüne de saygım var tabii.

Burak

Üye
güzel tabiki, bir mucize yi o pınarın dedıgı gıbı basitçe yorumlamak anlamsız. Ve bazıları, okul kıtaplarına karalamıs bıseyler, cocuklar genc beyinler okusun. Ezberlesin. Halbuki koy bu ayeti, ezber etsinler ve asıl mucizeden haberleri olsun. :)
ben kucuk yasta ogrendım hep bunları. Daha okuma yazma bılmeden...
Ezber ettık omur boyu unutmayalım dıye...

----------Eklendi @ 00:44:13 ---------- Yazıldı @ 00:42:44 ----------

İşte bu yüzden bilim ile din her zaman zıttır. Ben bilimden yanayım. Herkesin görüşüne de saygım var tabii.
edison bile ampulün formulünü kuranda bulmuş.Bilim ile neden zıt olsun.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

kişisel görüş oldugundan tartışmaya açık değil, en dogrusunu tabiki yapan bilir.

----------Eklendi @ 01:36:15 ---------- Yazıldı @ 01:13:45 ----------

[video=youtube;azxIFLNaf10]http://www.youtube.com/watch?v=azxIFLNaf10[/video]

illuminati üyesi anlatıyor 6:15 den sonrası çok ilginç
"...biz yusufır ve bütün meleklre tapıyoruz. Cenneten kovuldukları zamankikadar güzeller evrende yaşanlar arasında büyük bir yanlış anlaşılma oldu
üstadımız yanlış anlaşılmıdı ve tanrı hatalar yapan insalara yaptı gibi onunla ne yapacagını bilemedi yanı savaştayız iyi kötüye karşı bizde
kötü tarafız ama o kadar kötü değiliz..."