Onların savunduğu dünya düzeninde tanrı kavramına yer yok.Tüm dünyayı yöneten bir zümre..Tıpkı Firavun ve ailesinin Mısır halkı gözünde tanrısallaştırılması gibi.Yeni dünya düzeninde dine yer yok.Ahlak ve kurallar ise asla..Özellikle Müslümanlar ve Müslümanlığa karşı büyük bir tehditler.
..... Nasa bi dolap çeviricekti ama bakalım sanırım o olay olucak aralıkta.. Mavi ışın projesiydi sanırım.

bişey demiyorum.

Evet onlar bi çaba içinde ama ben onlara inanmam.. Bunların yaptıkları şey 'hiçbişey'den baska bişey değil..
:
yagmur neden bardaktan akar gibi değilde damla damla yere düşüyor ? bunu sor onlara 10 sene düşünsün bir sonuca ulasamaz.
bende koyarım bir sayaç profilime herkes baksın dursun acaba ne anlama geliyor diye ?
bu tür saçma şeylere hiçbir zaman inanmadım inanmamda.
ayrıca hiçbir zamanda merak etmedim, acaba ne olcak o sayac bitince falan diye.
hem biliyorsunuz ki site simsiyah.
belki sitenin açılma tarihini sayıyordur o sayaç
ortada gezen her söylentiye inanmayınız.
hiç ilgimi çekmesede
bu konuya ilgi duyan arkadaslarımızda vardır, onlar için güzel bir bilgilendirme. yaşına göre bakıcak olursak anlatım şeklin çok güzelve güzel bir konuya değinmişsin.
teşekkürler![]()
Güzel demiBu iş o kadar basit değil. O senin dediğin insanların uydurmasıdır yada tesadufen bulunan bıseydır ama kurandaki su ayet göz ardı edılemez.
- Görmez misin ki Allah bulutları
(dilediği yere) sürüklüyor; sonra
onları biraraya getirip üstüste
yığıyor. İşte görüyorsun ki bunlar
arasında yağmur çıkıyor. O,
gökten, sanki oradaki dağlardan
da dolu indirir. Artık onu
dilediğine isabet ettirir;
dilediğinden de onu uzak tutar; o yağmur damlalarını her bir melek tek tek yeryuzune kadar indirir.
bu bulutlardan çıkan şimşeğin
parıltısı nerdeyse gözleri alır!
----------Eklendi @ 00:29:23 ---------- Yazıldı @ 00:27:40 ----------
ayet ismi şimdi aklıma gelmedi. Bakıp yazarım sonra.
Ezberimde kalan bu sımdılik

Bu iş o kadar basit değil. O senin dediğin insanların uydurmasıdır yada tesadufen bulunan bıseydır ama kurandaki su ayet göz ardı edılemez.
- Görmez misin ki Allah bulutları
(dilediği yere) sürüklüyor; sonra
onları biraraya getirip üstüste
yığıyor. İşte görüyorsun ki bunlar
arasında yağmur çıkıyor. O,
gökten, sanki oradaki dağlardan
da dolu indirir. Artık onu
dilediğine isabet ettirir;
dilediğinden de onu uzak tutar; o yağmur damlalarını her bir melek tek tek yeryuzune kadar indirir.
bu bulutlardan çıkan şimşeğin
parıltısı nerdeyse gözleri alır!
----------Eklendi @ 00:29:23 ---------- Yazıldı @ 00:27:40 ----------
ayet ismi şimdi aklıma gelmedi. Bakıp yazarım sonra.
Ezberimde kalan bu sımdılik

edison bile ampulün formulünü kuranda bulmuş.Bilim ile neden zıt olsun.İşte bu yüzden bilim ile din her zaman zıttır. Ben bilimden yanayım. Herkesin görüşüne de saygım var tabii.
İşte bu yüzden bilim ile din her zaman zıttır. Ben bilimden yanayım. Herkesin görüşüne de saygım var tabii.