7 Aralık 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
O değilde iiluminati'yi google'a tersten yaz. hangi site çıkacak bak gör
hadi be olaya bak ya

----------Eklendi @ 22:03:30 ---------- Yazıldı @ 22:02:26 ----------

acayip şaşırdım dicem ama demicem illuminati-amerika
ama nası oluyorda o yazıyı yazınca en başta nsa.gov çıkıyo

mangdaşire

mangdaşire

Üye
uzaylı istilası ile ewmpire state binasının çöküşü - Uzaylıların beyaz sayarın önünden geçmesi...
ve uzaylıların tamamen amerikan yapımı insanlığı daha iyi kontrol etmek için varedildiği beni çok şaşırttı..
yani burdan şunu anladım.. aslında uzaylı diye bişey hiç yoktu bugüne kadar bu illumunatilerin alttan alttan bize uzaylı varlığını kabul ettirmek için uzayda yanlızmıyız ufolar vs. olayları hep gündemde tuttu.. ve insanlığın çoğunu uzaylıların dünyaya bir gün geleceklerine inandırdılar.. bunu yaparkende laboratuarlarda yapay (mutasyon insan) uzaylılar yaptıkları ve uçan daireler geliştirdikleri gibi bir sonuç çıkıyor ortaya bir günde gerçekten uzaylılar gelmiş gibi o yapay varlılkar dünyaya gelecekler... bizi global bir hayat anlayışına sokacaklar...

okuduklarımdan bu sonuç çıksada benim inancım gerçekten uzaylıların varolduğudur ve 2045 li yıllarda dünyaya gelecekleridir... National geographic uzay belgesellerinin çoğunda uzaylılarla tanışma yılı olarak 2045 geçiyor..

bu da bizlere medya aracılığıyla yedirilen bir senaryo olabilir.. gerçek olup olmadıklarını geldiklerinde görücez ama nolursa olsun o gelecek olanların gerçek ufolar olacaklarına inanıyorum ama bir farkla.... zaten hep dünyadaydılar ve zaten amerika ile işbirliği içindeydiler..hatta tarih bile ufo-amerika ortak kararı olabilir..
baştaki dediklerine katılıyorum.ama uzaylıların geleceği kısmında ise yarı yarıya katılıyorum.evet uzaylıları birgün keşfedecegiz ama büyük bi ihtimalle zeki varlıklar olmayacaklar.yani bir kedi,köpek ya da karınca gibi olacaklar.

Revengeful

Emekli Yönetici
Sizlerde uzaylısınız beyler :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Belki başka insan ırklarıda vardır :D

Revengeful

Emekli Yönetici
başka galaksilere kız verip alırız artık

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ufo dediklerimiz zaten bi cins değil ki bizden 4 milyar yıl öncesinden beri var olan insanlar ve farklı ırklar..
Nasa'nın aya fırlattığı uydulardan biri aya sert şekilde çakılmış bu arada ses ve görüntü kaydedicileri açıkmış tam çarpma esnasında bir metal çınlaması çıkmış..yani ayın yüzeyinin altı taş toptaktan ibaret değil! farklı şeyler barındırmakta..
amerikanın aya neden çıktığını transformers ayın karanlık yüzü filminde robotlar üzerinden anlattılar zaten..

minoo

minoo

Üye
uzaylı istilası ile ewmpire state binasının çöküşü - Uzaylıların beyaz sayarın önünden geçmesi...
ve uzaylıların tamamen amerikan yapımı insanlığı daha iyi kontrol etmek için varedildiği beni çok şaşırttı..
yani burdan şunu anladım.. aslında uzaylı diye bişey hiç yoktu bugüne kadar bu illumunatilerin alttan alttan bize uzaylı varlığını kabul ettirmek için uzayda yanlızmıyız ufolar vs. olayları hep gündemde tuttu.. ve insanlığın çoğunu uzaylıların dünyaya bir gün geleceklerine inandırdılar.. bunu yaparkende laboratuarlarda yapay (mutasyon insan) uzaylılar yaptıkları ve uçan daireler geliştirdikleri gibi bir sonuç çıkıyor ortaya bir günde gerçekten uzaylılar gelmiş gibi o yapay varlılkar dünyaya gelecekler... bizi global bir hayat anlayışına sokacaklar...

Ben de böyle düşünmeye başladım artık :hmmm

okuduklarımdan bu sonuç çıksada benim inancım gerçekten uzaylıların varolduğudur ve 2045 li yıllarda dünyaya gelecekleridir... National geographic uzay belgesellerinin çoğunda uzaylılarla tanışma yılı olarak 2045 geçiyor..

bu da bizlere medya aracılığıyla yedirilen bir senaryo olabilir.. gerçek olup olmadıklarını geldiklerinde görücez ama nolursa olsun o gelecek olanların gerçek ufolar olacaklarına inanıyorum ama bir farkla.... zaten hep dünyadaydılar ve zaten amerika ile işbirliği içindeydiler..hatta tarih bile ufo-amerika ortak kararı olabilir..

National geographic zaten bildiğim kadarıyla ABD kanalı değil mi? Dediğin gibi olma ihtimali yüksek yani.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
amaç ayı keşfetmek değildi aya ayak basmakta değildi..

Revengeful

Emekli Yönetici
Amerikalılar çalışıyor bizde anca bunları düşünüp oyalanırız işte böyle..

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap ve Burak
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hatta ay kuranı kerimde allahın insanlara biz mucizesi olarak geçmese ben ayın tamamen yapay olduğunu bilinçli varlıklar tarafından dünya yörüngesine oturtulduğunu karanlık tarafın ise bir üs olduğunun inancında olucam.. dünya oradan izleniyor...
internette ayın karanlık yüzüyle ilgili bi zamanlar bi fotoğraf görmüştüm sanırsam nasadan sızdırılmış..ayın arkası parsel parsel görünüyor.. yani üstü toprak ama altı tamamen bir yapı...
hatta hiçbir zaman ayın arkasını göremiyor olmamız ayın doğal aldığı bir yörünge değil çok gelişmiş matematik hesaplamalarıyla oturtulmuş bir sistem...

• Beğen
Tepkiler: Burak
y n s c n

y n s c n

Üye
Kafanızı başka bişey ile meşgul edin bence, ilimunati hala bizi sayemizde google'da indexlenmekte.. Biz ve bizim gibi konuşanların..

Burak

Üye

:good:
Nur suresinin 43. ayeti kerimesidir....

sağol ablacıgım bende hatırlamaya çalısıyordum

bu adamlar geleceği görmüyor o geleceği böyle olması için zaten yıllar öncesinden planlıyorlar...
Tıpkı bir filmi çekip vizyon tarihi vermek gibi....
Din ve bilim zıt değil ama bizlere okullarda anlatılan din tam olarak kuranda yazan din değil bende böyle düşünüyorum...
Bize kuranı biraz çarptırarak öğretiyorlar... Mantıklı düşününce gerçekten bazen din ve bilim ters gibi duruyor ama aslında yanlış öğretilen bazı kısımlardan dolayı öyle gibi görünüyor sadece
:oke:

baştaki dediklerine katılıyorum.ama uzaylıların geleceği kısmında ise yarı yarıya katılıyorum.evet uzaylıları birgün keşfedecegiz ama büyük bi ihtimalle zeki varlıklar olmayacaklar.yani bir kedi,köpek ya da karınca gibi olacaklar.
saçma.

Belki başka insan ırklarıda vardır :D

başka galaksilere kız verip alırız artık
yuh :D
Amerikalılar çalışıyor bizde anca bunları düşünüp oyalanırız işte böyle..

hatta ay kuranı kerimde allahın insanlara biz mucizesi olarak geçmese ben ayın tamamen yapay olduğunu bilinçli varlıklar tarafından dünya yörüngesine oturtulduğunu karanlık tarafın ise bir üs olduğunun inancında olucam.. dünya oradan izleniyor...
internette ayın karanlık yüzüyle ilgili bi zamanlar bi fotoğraf görmüştüm sanırsam nasadan sızdırılmış..ayın arkası parsel parsel görünüyor.. yani üstü toprak ama altı tamamen bir yapı...
hatta hiçbir zaman ayın arkasını göremiyor olmamız ayın doğal aldığı bir yörünge değil çok gelişmiş matematik hesaplamalarıyla oturtulmuş bir sistem...
ay, insanlara bir mucizedir. ve o kadar ince bir çizgide duruyorki, aynen güneşe olan uzaklıgımız gibi. Allah'ın ilmi sonsuzdur. :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Bilinçli varlık kim insanlarmı ayı uzaya taşımak için ne kullandılar ayı dünyadan mı taşıdılar

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
aynen yaw şimdi farkettim bilinçli varlık kim

Revengeful

Emekli Yönetici
üç harfliler :ehe

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İnsanoğlu = 3-4 Milyon yıldır dünya üzerinde...
Bilinçli Varlık = 4 Milyar yıldır evrende göç halinde...(Ufo)

Atalarımız

Burak

Üye
yahu bırak şu ufo olayını.

ona bakarsan bende gördüm, adamlar arabasını bizim evin önüne çekti

dediki kardeş bizim evde şeker bitmiş versene biraz

verdim bindi arabasına gitti.

hemde arabası öyle bildiğiniz silindir şeklinde uçan bişey değil.

markası ufoş şahin

• Beğen
Tepkiler: by_hepatit