c6-01 baglantı kontür

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 baglantı kontür
arkadaslar telefonum cogu zaman 3 g çekmiyor telefonla alakası degil dediler ona bildiginiz bi çözüm varsa uygulayalım bide benim telfonumda mail ler navigasyon bedava diyolar dogru belkide ama ben 3 g açamıyorum diger kendi ülkenizde yur dışındaki butun baglantıları yanlızca wlan ayarladım nedeni ise telefon bi şekilde anlamadan bi bakıyom internete girmiş 2.3 kurusumuz var oda gidiyor ne yapmam gerekiyor

SilentOne

SilentOne

Üye
bi flash atsan iyi olur

flyx

flyx

Üye
arkadaslar telefonum cogu zaman 3 g çekmiyor telefonla alakası degil dediler ona bildiginiz bi çözüm varsa uygulayalım bide benim telfonumda mail ler navigasyon bedava diyolar dogru belkide ama ben 3 g açamıyorum diger kendi ülkenizde yur dışındaki butun baglantıları yanlızca wlan ayarladım nedeni ise telefon bi şekilde anlamadan bi bakıyom internete girmiş 2.3 kurusumuz var oda gidiyor ne yapmam gerekiyor

3g nin çekmemesi normal genelde iç mekanlarda çekmiyo. ya dış mekanda yada dış mekana yakın yerlerde çeker.. mail ve navigasyon bedava değil. navigasonu çevirim dışı kullanırsan bedava olur... tüm bağlantıları kapatıp sadece wlan seçersen kontürün gitmez. aynı sorunu yaşadım normal neti kapadım. en mantıklısıda bu..

bi flash atsan iyi olur

flashla ne alakası var ya ey allahım..

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
kardesim zaten bende wlan lı kullanıyorum kontur gitmesin diye ama mailler bedava onlara göremiyorum görmek istedigimde bi şekilde bi yerden nete girip kntur yiiyo navgasyon da bedava ama kullanamıyorum kontur gitcek diye napcam ben

yeshuin

Üye
arkadaşlar navigasyon ve mail ler bedava. ama bunlar ıcın baglantı gerekir. baglantı ucretli. maxicep gibi. maxicep e uye olmak ve kullanmak bedava ama bunun için internet baglantınız olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt