c6-01 baglantı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 baglantı sorunu
Arkadaslar telefonumda cogu yapılması gerekenler var daha öncedende sizden aldıgım önerilerle baglantılarımı ayarladım ama

ylnz.bil.wlanlar.
Kendi ülkende
yanlızca wlan '' bunu böyle yapamdım mı sor dedigim halde kontür yiyor''
yur.d
wlan

erisim noktası internet öncelik wlan 2 avea net

bu sekilde ama faceye giremiyorum operala girebiliyorum ondada sistem hatası veriyo yükledigim zaman telefona

_ardaa

_ardaa

Üye
her zaman sor her zaman sormuyor maalesef o yüzde Yalnızca WLAN ayarını seçersen kontör gitmez, sistem hatası alıyorsan opera'yı kaldır tekrar kur.

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
ben diyom anda sen diyon konya

_ardaa

_ardaa

Üye
ne anlatıyosun arkadaş Türkçe yaz.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu sorunu halletmemismiydin? Herneyse.. Ayarlardan hedeflere gir ve internet kisminda sadece wlan agini birak avea internet varsa onu wap bolumune tasi.. Kendi kendine kontor yemez hem.. Operada sistem hatasi fln demisin ama sorunun kaynagi nedir hic bilemicem:hmmm

marsharun

marsharun

Üye
hocam yardım etmek isterdim ama yazdığın yazıyı anlayamadım Türkçe'den yoksun olmuş biraz:(

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
hallettik ama sadece internete girme kısmını wlan olmayan yerlede yüryiçinde sebeeke göstermem gerekiyo o zmnda ister istemez kontur gidebiliyor bür türlü hata veriyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sen avea interneti hic kullanmiyosan musteri hizmetlerini ara ve internet kullanimini kapattir yada erisim noktasini sil.. Hic ugrasma..

nakresoz

nakresoz

Üye
    Konu Sahibi
bnm eskiden 3120clasic vardı onda rahat rhaat girebiliyodum sorun olmuyodu işin için wlan degil 50 tane baglantı girdi rahat raht kullanamıyorum ins 17 agustosta çıkarcakları yeni işletim sistemi çözüm olur eziyet valla

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayni sorunlat bende de var hala da dewam ediyo.. Tek fark bende gidecek kontor yok:ehe smsle geciniyom.. Ama kntor oldugunda harcamasin diye tcell interneti wap ayarlarina tasiyom dert olmuyo.. Snde az kucala bulursun yolunu.. Uzaktam destekle zor oluyo..

cardanadam

cardanadam

Üye
1 wlanı bağla
2ayarlar, bağlantı, ayarlar, wlana geç yanlız bilinen wlan olacak, kendi ülkenizde veri kullan yanlız wlan olacak, yurt dışında veri kullanda aynı
3 hedefler, internet, seçeneklerden yeni erişim noktası oluştur, bağlı olduğun wlanı bul kaydet bukadar bir dahaki sefere her girişinde wlanı bağlaman gerekiyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kolay gelsin cardanadam:D

cardanadam

cardanadam

Üye
kolay gelsin cardanadam:D

sağol

----------Eklendi @ 01:56:58 ---------- Yazıldı @ 01:56:16 ----------

pazar akşamı olmamışmıydı

----------Eklendi @ 01:57:47 ---------- Yazıldı @ 01:56:58 ----------

bu arada bana şeref diyebilirsiniz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende oyle dedim ama..:D demek ki olmamis

cardanadam

cardanadam

Üye
wlanı bağlamadan girmeye çalıştı heralde

mcnpl4

mcnpl4

Üye
belkide... Bizim dediklerimizi uyguladigi halde nasil olmuyo anlamadim.. Bende de ayni sorunlar vardi ama cozmustum.. Ayni yontem arkadasta olmuyo..:allalla:

cardanadam

cardanadam

Üye
aslında telefonun içindeki yardım menüsünde hepsi yazıyor bende ordan çözmüştüm bir otelde kalmıştık o zaman yapmıştım aslında internet problemim yok ama bir dünya para almışlardı bizden bende madem öyle wlan şifresini isteyip bağlandım sabahakadar internetde dolandım dışarıdan içeceye bile izin vermiyolardı bir enerji içeceyine 7 tl istediler sırf ona kızmıştım dışarıda en pahalı yer akar yakıt istasyonları orada 4 tl adamın istediyi paraya bak altı üstü iş için geldik sabah gidecez

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Giriş ekranlarında radyo, e-posta veya haber sitelerine dair widget varsa onları devre dışı bırakın.

Buna ek olarak, veri bağlantısı seçimini 'her zaman sor' olarak değiştirdiyseniz eğer bu ayar tek başına geçerli olmaz her zaman. Geçerli olması için 'ayarlar > bağlantı > yönetim ayarları > paket veri' konumuna gelip 'paket veri bağlantısı' özelliğini 'gerektiğinde' olarak değiştirin. Böylece sadece siz komut verdiğinizde 'internet bağlantısı kurulsun mu?' diye soracaktır.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
aslında telefonun içindeki yardım menüsünde hepsi yazıyor bende ordan çözmüştüm bir otelde kalmıştık o zaman yapmıştım aslında internet problemim yok ama bir dünya para almışlardı bizden bende madem öyle wlan şifresini isteyip bağlandım sabahakadar internetde dolandım dışarıdan içeceye bile izin vermiyolardı bir enerji içeceyine 7 tl istediler sırf ona kızmıştım dışarıda en pahalı yer akar yakıt istasyonları orada 4 tl adamın istediyi paraya bak altı üstü iş için geldik sabah gidecez

millet firsatci tabi.. Boyle ne olaylar geldi basima...
Chavrash gozden kacan bi ayrinti soyledi galiba.. Yine sorun cozulmezse ben bi iki gunlugune arkadasi ziyarey ederim artik:ehe

cardanadam

cardanadam

Üye
inşallah olur ya bu işe giriştim olmazsa kendi kendimi yerim ben şimdi bu arkadaş nerede oturuyor acaba istanbul anadolu yakasıysa gidip yanına yapayım diycem ancak yarın akşam olur çünkü çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...