Hangisini almalı?(oyun için alıyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Hangisini almalı?(oyun için alıyorum)
Arkadaşlar şimdi sorun şu birinin bellegi 3 gb fakat windows7 digeri 4 gb fakat vista hangisi oyunları daha az kasar yani bu birde hp dv6 nın ekran kartı burda 1 gb yazıyor fakat pcnet dergisinin eylül ayında 2 gb ekran kartı olarak yazıyor modelimi karıştırdım ama sonuç olarak hangisi daha iyi hangisi daha az kasar oyunları?

----------Eklendi @ 00:36:42 ---------- Yazıldı @ 00:24:29 ----------

Hani cevap arkadaşlar nerde bu millet nerde bu maxicep!! :D:D:D

----------Eklendi @ 00:55:04 ---------- Yazıldı @ 00:36:42 ----------

Nası bir şey bu ya kimse kalmamış forumda okullar açılınca ?

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Oyun için laptop'a karşıyım arkadaş oyun oynayacaksan masaüstünden şaşmayacaksın... Aksi halde güzel rahat oynayayım diye verirsin 2.000 TL 2.500 TL laptop a 2 yıl sonra bakarsın oyunların çoğunu oynatmıyo ...

----------Eklendi @ 12:57:56 ---------- Yazıldı @ 12:55:58 ----------

Oyun için alıcam demişsin binlerce oyun var hangi oyunu oynucan onu belirteceksin ki ona göre yorum yapsınlar.

Ben sana şunu söyliyim için rahatlasın iki makinada süper mario 'yu en üst seviyede kasıntısız şekilde oynatır :D (makinaları kötülemek için değil sen oyun belirtmediğin için böyle dedim)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaş oyun şu olsa olsa gta san andreas oynarım bir de s4 league oynarım :D ama pcler iyimi hangisi iyi onu söyle sen :D

----------Eklendi @ 15:20:00 ---------- Yazıldı @ 15:17:38 ----------

bir de ben bi laptopa o kadar para vermem en fazla 920 tl ben kuzenime falan gitcem orada da oynamam lazım ben multi oyunları sevdigim için taşınabilir olmalı benim için tek evde oynayabileceksem ne işe yaradı

futbol123

futbol123

Üye
samsung olan notebook çok eski
farklar gözüküyor zaten

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Eski falan kuzenimde var kebap gibi saydıgım oyunların hepsini üst seviyede oynatıyor fiyatıda uygun.İnternette hızlı geziniyor çogu masaüstünden daha iyi genel olarak hangisini almalıyım onu söyleyin bana :D

futbol123

futbol123

Üye
cevabımı verdim zaten :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
loloman insan diğerini al demeye çekiniyo :D hem birini seçince karşıt konuşuyon yakınım kullanıyo memnun süper pc diye hem bize soruyon :D o kadar memnunsan bence onu al sonuçta mario yu hepsi çalıştırıyo diye demiştim sana :D :D :D hatta senin dediğin angry birds 'ü bile en üst seviyede oynatır o derece yani :d:

technoshark

technoshark

Üye
Intel Core i3 Mobile Processor

hp

Intel Core 2 Duo

samsung

Sen hp yi nasıl olursa samsungla kıyaslarsın ? tabiki HP...

Oyunlarda kasma donma yaşamazsın.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Ula tamam bi küfür etmediginiz kaldı tmam gidip hp alcam :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
seç ikisinden birini :d:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
sagdaki güzelmiş begendiysen sana alıyım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...