arkadas paylasiyorum derken sadece tecrubsini paylasiyor.tabiki spb sayfasindan parayla simdilik.nerden indircez peki Link nerde ?
arkadaşım video zaten herşeyi anlatıyor..
ben kendi elimde kullanmak istiyorum kendim karar vermek istiyorum iyimi kötümü diye o yüzden 1 günlükte olsa deneme sürümü koymaları gerekir..ne demek video herşeyi anlatıyor arkadaşım ?ben kendi elimde kullanmak istiyorum kendim karar vermek istiyorum iyimi kötümü diye o yüzden 1 günlükte olsa deneme sürümü koymaları gerekir..
Katılıyorum. az bir para da değil 15 dolar...
aynen öyle..arkadaşlar biri mail atıp neden deneme sürümünün olmadığını öğrenebilirmi acaba ?
arkadaşım hiç uğraşıp sitesine girdinmi. orada satın aldıktan sonra 30 gün deniyosun beğenmezsen paranı geri alabiliyorsun. ekmek elden su gölden alışmayın. google'la spb shell yazmak çokmu zor !!Belkide elli kere girmişimdir sitesine arkadaşım ama orda deneyin beğenmezseniz paranız iade gibi bi yazı göremedimarkadaşım hiç uğraşıp sitesine girdinmi. orada satın aldıktan sonra 30 gün deniyosun beğenmezsen paranı geri alabiliyorsun. ekmek elden su gölden alışmayın. google'la spb shell yazmak çokmu zor !!

Belkide elli kere girmişimdir sitesine arkadaşım ama orda deneyin beğenmezseniz paranız iade gibi bi yazı göremedim![]()
Kırmızı ile işaretledim, gözünden kaçtı sanırım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ingilizceyle hiç aram yok ondan olabilir![]()

