Anna Sonrası TuneWiki ve Battey Monitor Sorunum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
Anna Sonrası TuneWiki ve Battey Monitor Sorunum
Anna yaptıktan sonra bir çok sorunla karşılaştım ve yavaş yavaş düzeltiyorum ama bunlara çözüm bulamadım.

Öncelikle tüm uygulamaları manuel olarak uygulama yöneticisinden sildim çünkü hiç biri uygulamalarda gözükmüyordu.Sonra Ovi den Battery Monitor ve onun gibi yüklemek için 13mb lık dosyayı indirmelisinizli uygulamaları kurmaya çalıştım.Ya telefona uygun değil dedi ya da tekrar indirin dedi(daha önce ben bunları kurdum,hesapta sizdekilerde gözüküyor)Bir dener misiniz y ada sorun nedir?

Bir de Anna ile default müzik çaların karışık modu bi hoş olmuş ya TuneWiki kullanayım madem dedim.Ekolayzer yapmak istediğimde Graphic Equalizer e tıklayınca "Feature is not supported yet" yazısı çıkıyor.Eee sonra güncelleme falan mı olacak yoksa ekolayzeri pro version a falan mı aldılar?Kendi telefonunuzda bir dener misiniz Graphic Equalizer e girmeyi?

Şimdiden sağolun :)

phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar hic mi fikriniz yok?

hizirkaya

hizirkaya

Üye
Anna yaptıktan sonra bir çok sorunla karşılaştım ve yavaş yavaş düzeltiyorum ama bunlara çözüm bulamadım.

Öncelikle tüm uygulamaları manuel olarak uygulama yöneticisinden sildim çünkü hiç biri uygulamalarda gözükmüyordu.Sonra Ovi den Battery Monitor ve onun gibi yüklemek için 13mb lık dosyayı indirmelisinizli uygulamaları kurmaya çalıştım.Ya telefona uygun değil dedi ya da tekrar indirin dedi(daha önce ben bunları kurdum,hesapta sizdekilerde gözüküyor)Bir dener misiniz y ada sorun nedir?

Bir de Anna ile default müzik çaların karışık modu bi hoş olmuş ya TuneWiki kullanayım madem dedim.Ekolayzer yapmak istediğimde Graphic Equalizer e tıklayınca "Feature is not supported yet" yazısı çıkıyor.Eee sonra güncelleme falan mı olacak yoksa ekolayzeri pro version a falan mı aldılar?Kendi telefonunuzda bir dener misiniz Graphic Equalizer e girmeyi?

Şimdiden sağolun :)

dili ingilizce yapıp öle kur çalışır..

phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
ingilizce yapinca national geographic e kadar her sey geldi.ingilizce yapinca farkli uygulamalar tr yapinca farkli uygulamalar cikiyor.neyseki ingilizce kulanabiliyorum telefonu.

hzl0106

Üye
aynı sıkıntı bendede oldu :vur

qsaw

qsaw

Üye
bendede varrr :vur:vur

phoenix_

phoenix_

Üye
    Konu Sahibi
ingilizceden silip turkcesine kurayim dedim onda da bazilari hata verdi.

LaurenKett

Üye
Ben ingilizce kullanıyorum ama hemen hemen hiçbir uygulamayı yükleyemiyorum. Unable to install hatası veriyor sürekli. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt