Dün yaptığım en büyük dalgınlık.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Dün yaptığım en büyük dalgınlık.
her zamanki gibi pc'yi kapatıp, yatmadan evvel son kez balkona çıkarak sevgilimin tweetlerine bakmaya başladım. o sırada diğer elimde de biraz evvel yemiş olduğum şekerin boş paketi vardı. gerildim, salladım aşağıya. içeri girdim. daha sonra elimde bir şeker paketi olduğunu görmem uzun sürmedi.

mis gibi iphone 4 uçtu aşağıya, baktım, aşağıda çimler var ama yine de endişeliyim. uyku da bastırdı. hemen ev telefonundan aradım cebi, çıktım balkona, hala çalıyor. önce derinden bir oh çektim, sonra indim aşağıya, zifiri karanlıkta el yordamıyla buldum eve getirdim.

hemen sızmışım zaten. biraz evvel ev ahalisinin "ay evde ne arıyor bu kedi" çığlıklarıyla uyandım. telefonumu bulamadım. nerede bu deyip çaldırdıktan sonra kedinin içinden geldiğini fark etmem uzun sürmedi. ev ahalisine ne açıklayacağım ben şimdi.

sanıyorum ki ben telefonu attığımda kedi esniyormuş, telefonu yutmuş. nasıl bir boğazı varsa artık. kediyi kessem kıyamıyorum, kusturmayı denedim olmadı, kendisi de çıkaramıyor. şu anda telefonu sadece bluetooth kulaklıkla aramaya yanıt vermek için kullanıyorum.

acaba gittigidiyorda iphone 4 yutan kedi diye satsam, alan bir satanist bulunur mu ki? hem iphone 4s almak istiyordum ama iphone 4'ü de satmak istemiyordum.

iyi oldu iyi..

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7, cnbrs56, Usta Şirin ve 2 diğerleri

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
i4s almak için bahane inandırıcı olmamış :ehe

Larismus

Larismus

Üye
bence şimdi balkonun altına bir öküz koy sonra da o esnerken kendin atla :kop:annenler de senin yeni sürümünü alırlar :D :D

• Beğen
Tepkiler: cargo3230, phasan, SHS ve 2 diğerleri
'Patron

'Patron

Üye
yapma adamım :D herkese yap bana yapma

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
mangdaşire

mangdaşire

Üye
telefon.avi

• Beğen
Tepkiler: distakjo

enkazcı

Üye
dışkıdan çıkarır parça püncük :d:

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Larismus

Larismus

Üye
lavman destekli davranırsa sorun olmaz bence :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
Şehriyar

Şehriyar

Üye
kedinin arka ayaklarini kulaklarina sok o pozisyondayken karnina bastir firlar zaten telefon merak etme

pelın_

msn de arkadaşımla konusurken uyumak galıba:)

anılbaran

anılbaran

Üye
sen getir kediyi bzim mahalleye bizim burda bi cocuk va önüne gelen kedıyı kesıyo onuda aradan cıkartırlar :ehe

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Hic glcgm yoktu dogrusu gecmis olsun bende ayakkabimin tek esini elime alip saatlerce elimde tuttugum esini arardm :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
konu ayrı bir komik yorumlar ayrı bir komik hangisine güleceğimi şaşırdım nasıl insansınız siz yahu :)))

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
galaxy s2 al hatta galaxy note al kedi, köpek felan hiç bi şey yutamaz.

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
İnsan biraz daha inandırıcı bi senaryo yazar ya git daha iyisini yaz.

arakan80

Üye
;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt