Dün yaptığım en büyük dalgınlık.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sen i4s almayı düşünüyordun bu bahane oldu diyorsun yani? Abicim hadi sallıon bari biraz destekli salla be ya. Iphoneyi balkondan aşa salladın (tamam burda bi sorun yok dalgınlıktır olabilir) aşağıda kedi ağzını havaya doğru açmış esniyordu ve senin telefon o hızla içeri girdi (eh yok artık kedinin ağzı yana veya yukarı en fazla 4cm acılır sen Iphone diyon. Dikkatli bak belki kedi değildir o şey)

İşde o kedi buymuş

• Beğen
Tepkiler: minoo ve PrınceOfPersia

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
allahtan steve jobs bu konuyu görmedi gözleri açık giderdi valla :naughty:

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia

pelın_

dün hastanede makinadan su almaya çalısıyorum:)
tabi bıraz zor oldu başarabılmem
nese parayı attım ana sonra napcam tabı tlf diger ucunda esra var kız yokmu tuş falanbas bıyerlere
haha tabı varmış ama o anda goremedım
nese meger parayı dırek aşşagıya atmıs makina bay adalgın bişekılde ben suvercek dıye beklıyorum ama mutlu son suyu aldım:)

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
gerçekten tuhaf bir dalgınlık olmuş.. gülmekten kırıldım :d: :d: ama telefona yazık olmuş bir yandan... senin adına üzüldüm şimdi bir yandan gülüp bir yandan sana üzüldüm. o kadar verdiğin para bir anlık dalgınlıkla çöpe gitmiş gibi oldu...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
o memnun ama
:)

• Beğen
Tepkiler: Burak ve PrınceOfPersia
rocco_06855

rocco_06855

Üye
tutmamış :) benceee :) az daha desteklı atsaydın tutardı hatta dızı bıle cekılebılırdı kedi ve ip4 diye :D hahahaha

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
dün bir komşumuz geldi bi sebepten dolayı hediye getirmiş.neyse annemde borcamı çok sever,nedense bu evimizde hiç borcam yok.Bende dedimki annem borcamı çok sever diğer evde dolaplara sığmıyo ama nedense burda bi tane yok.3 kuruşluk bişey aslında dedim dalıp :islik kadın suratıma bakıyo şaşkın şaşkın,farkettiğimde nasıl özür diliyceğimi bilemedim :(

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Senden çok anneni tanıdım bu konu başlığı altında. Annen bu konuyu okusa abowwwww:ah

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe

SHS

SHS

Üye
kedi olayına kadar inandırıcı sayılırdı ama olmamış, saçmalık.. :kotu: i4 yutan kedi...

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
ve umursamayan adam :D

pelın_

dün okula giderken bi çocuk gördüm ama nebiçim:)
yakışıklı falan dıyıl he dev gıbı boyu kürdan gibi bacakları vardı ama çok uzundu bıanda karşıma çıkınca tepkim aynen şu:)
aho sen insanmısın:)
çocuk anladı galiba güldü

• Beğen
Tepkiler: .eRCaN., vapur dumanı ve Şizofren_

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:D :ehe

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
yakışıklı falan dıyıl he dev gıbı boyu kürdan gibi bacakları vardı ama çok uzundu bıanda karşıma çıkınca tepkim aynen şu:)

:ehe yok artık.ayıp kızım ya

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Larismus

Larismus

Üye
valla der.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt