ihhihitelefon.avi

Bir süre aonra ayaklarımın ıslandığını farkettim..Alla alla daha yeni almıştım bu sporu diye nasıl söyleniyorum ama...hem söyleniyorum hem devam ediyorum yoluma.Neyse bi süre sonra bir baktım resmen suyla direk temasta ayaklarım.Ya ne oluyo diye ayaklarıma bi baktımki ne göreyim üstelik yolun yarısına gelmiştim..Umarım çok gören olmamıştır...
malum havalar soğudu ve üşümeye başladık.Bende evde giydiğim ayıcıklı patiklerimi giymiştim dün.Akşam oldu ve pansumana gitmem gerekti neyse çıktım evden kulaklıklarımı taktım ellerim ceplerimde bir türkü tutturdum gidiyorumBir süre aonra ayaklarımın ıslandığını farkettim..Alla alla daha yeni almıştım bu sporu diye nasıl söyleniyorum ama...hem söyleniyorum hem devam ediyorum yoluma.Neyse bi süre sonra bir baktım resmen suyla direk temasta ayaklarım.Ya ne oluyo diye ayaklarıma bi baktımki ne göreyim üstelik yolun yarısına gelmiştim..Umarım çok gören olmamıştır...
![]()

Siz neyden bahsediyorsunuz? Hepiniz ayrı telden çalıyorsunuz..
----------Eklendi @ 19:54:05 ---------- Yazıldı @ 19:52:54 ----------
Bu arada demek istediğin ayıp ama a.d.e.t mi? , oldun xD
başka sayfada olsa anlarımda neyseeemalum havalar soğudu ve üşümeye başladık.Bende evde giydiğim ayıcıklı patiklerimi giymiştim dün.Akşam oldu ve pansumana gitmem gerekti neyse çıktım evden kulaklıklarımı taktım ellerim ceplerimde bir türkü tutturdum gidiyorumBir süre aonra ayaklarımın ıslandığını farkettim..Alla alla daha yeni almıştım bu sporu diye nasıl söyleniyorum ama...hem söyleniyorum hem devam ediyorum yoluma.Neyse bi süre sonra bir baktım resmen suyla direk temasta ayaklarım.Ya ne oluyo diye ayaklarıma bi baktımki ne göreyim üstelik yolun yarısına gelmiştim..Umarım çok gören olmamıştır...
![]()
yaptım yaptım taytla çıktım üstelik![]()
bı anı olarak kalmıs ıste 
neyse arkadaşım konuya dönelim istersen.konumuz benim ilginçliğinm değil..Esra isimli herkes ilginç oluyor, sıradışı (hakaret olarak algılama).. Mesela ablamın adı Esra ..