Dün yaptığım en büyük dalgınlık.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
:ehe

pelın_

kuaförde sacım yapılırken yenı sürülmüş ojelerımı bozdum kıza çok sınırlenmıştım :)
sonr ayıne surdurdum ama

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
sen ne ara sevgılı yaptın yaaa yaslandım mı ne cok gerı kalmısım maxıden haberım yok

kedıye karsı köpek kullan gördugunde belkı şoka gırer aaaa dye cıglık atarken cıkar agzından:ehe
olmadı bı veterınere getır amelıyat yaptır cıkarsın telefnunu:hmmm

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
malum havalar soğudu ve üşümeye başladık.Bende evde giydiğim ayıcıklı patiklerimi giymiştim dün.Akşam oldu ve pansumana gitmem gerekti neyse çıktım evden kulaklıklarımı taktım ellerim ceplerimde bir türkü tutturdum gidiyorum :) Bir süre aonra ayaklarımın ıslandığını farkettim..Alla alla daha yeni almıştım bu sporu diye nasıl söyleniyorum ama...hem söyleniyorum hem devam ediyorum yoluma.Neyse bi süre sonra bir baktım resmen suyla direk temasta ayaklarım.Ya ne oluyo diye ayaklarıma bi baktımki ne göreyim üstelik yolun yarısına gelmiştim..Umarım çok gören olmamıştır...:vur

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
malum havalar soğudu ve üşümeye başladık.Bende evde giydiğim ayıcıklı patiklerimi giymiştim dün.Akşam oldu ve pansumana gitmem gerekti neyse çıktım evden kulaklıklarımı taktım ellerim ceplerimde bir türkü tutturdum gidiyorum :) Bir süre aonra ayaklarımın ıslandığını farkettim..Alla alla daha yeni almıştım bu sporu diye nasıl söyleniyorum ama...hem söyleniyorum hem devam ediyorum yoluma.Neyse bi süre sonra bir baktım resmen suyla direk temasta ayaklarım.Ya ne oluyo diye ayaklarıma bi baktımki ne göreyim üstelik yolun yarısına gelmiştim..Umarım çok gören olmamıştır...:vur

deli var :ehe

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
çok utandım valla ya :aman2:

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
gecmıs olsun olur öyle seyler arada :D
kıyafetın gözukmesıne müsaıt deıldı umarım dar paça pantolon yada etek gıydıysen eyvah eyvah.d

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
yaptım yaptım taytla çıktım üstelik :(

• Beğen
Karanlık97

Karanlık97

Üye
Siz neyden bahsediyorsunuz? Hepiniz ayrı telden çalıyorsunuz.. :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve vapur dumanı
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Siz neyden bahsediyorsunuz? Hepiniz ayrı telden çalıyorsunuz.. :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

----------Eklendi @ 19:54:05 ---------- Yazıldı @ 19:52:54 ----------

Bu arada demek istediğin ayıp ama a.d.e.t mi? , oldun xD
başka sayfada olsa anlarımda neyseee

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:ehe öyle valla

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
kedi derken?

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sabah çayı demledim altınıkıstım demi almıştır artık dedim sofraya getirdim ama bir terslik oldugunu anladım demliye sıcak
suyu koydugumdan emindım ama çayı koymamışım

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
bizdede elektrikli semaver var sölemesi ayıp :islik çay doldurduktan sonra onu açık unutmuşum.halının köşesi göl olmuş.onu da saç kurutma makinasıyla kurutmaya çalıştım :(

Karanlık97

Karanlık97

Üye
Esra isimli herkes ilginç oluyor, sıradışı (hakaret olarak algılama).. Mesela ablamın adı Esra ..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
wildtiger223

wildtiger223

Üye
sen i4s almayı düşünüyordun bu bahane oldu diyorsun yani? Abicim hadi sallıon bari biraz destekli salla be ya. Iphoneyi balkondan aşa salladın (tamam burda bi sorun yok dalgınlıktır olabilir) aşağıda kedi ağzını havaya doğru açmış esniyordu ve senin telefon o hızla içeri girdi (eh yok artık kedinin ağzı yana veya yukarı en fazla 4cm acılır sen Iphone diyon. Dikkatli bak belki kedi değildir o şey)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İbret gibisiniz yemin ediyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve vapur dumanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt