Dün yaptığım en büyük dalgınlık.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Sanırım bazı arkadaşlar konuyu "dün yaptığınız en büyük dalgınlık nedir?" olarak anladı. Ama konuyu açan arkadaş dün yaptığı en büyük dalgınlıktan bahsetmiş. Oyun değil yani. Kendi olayını anlatmış. Başka arkadaşlar da oyun sanınca konu karıştı :ehe

Bu arada şu kedi, köpek - öküz olayına bittim :zuhaha:

Geçmiş olsun arkadaşım :D

Şizofren_

Şizofren_

Üye
İşyerinde bilgisayara dalmış bir şekilde çalışıyorum. Birden göğsümde (gömlek cebimin üstünde) bir el sezdim. Kafamı kaldırdım baktım. Patronmuş. O anki dalgınlıkla adama "sigaramı arıyorsunuz yoksa beni tacizmi ediyorsunuz" dedim:ah. odada 2 bayan, bir erkek iş arkadaşım vardı. Herkes gülmekten kırıldı fakat patron çok utanmıştı.:kop: (Bu arada sigaraya bırakmaya çalıştığı için sigara paketi taşımıyordu. içmek istediğinde benden otlanıyordu o aralar)

minoo

minoo

Üye
İşyerinde bilgisayara dalmış bir şekilde çalışıyorum. Birden göğsümde (gömlek cebimin üstünde) bir el sezdim. Kafamı kaldırdım baktım. Patronmuş. O anki dalgınlıkla adama "sigaramı arıyorsunuz yoksa beni tacizmi ediyorsunuz" dedim:ah. odada 2 bayan, bir erkek iş arkadaşım vardı. Herkes gülmekten kırıldı fakat patron çok utanmıştı.:kop: (Bu arada sigaraya bırakmaya çalıştığı için sigara paketi taşımıyordu. içmek istediğinde benden otlanıyordu o aralar)

Yahu bi şu konudaki ilk mesajı okuyun ya :d:

• Beğen
Tepkiler: Şizofren_

yasinzanbak

Üye
kardeş nasıl kediymiş bu telfon düşerken kedi esniyomuş kedi i4 s i yutmuş yarın öbürgün laptopu lcd plazma tv yide yutar bu kedi dikkat et k bakma desteksiz sıkmışsın insan bira daha destekli sıkar

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardeş nasıl kediymiş bu telfon düşerken kedi esniyomuş kedi i4 s i yutmuş yarın öbürgün laptopu lcd plazma tv yide yutar bu kedi dikkat et k bakma desteksiz sıkmışsın insan bira daha destekli sıkar
talking tom cat :d:

• Beğen
Tepkiler: Burak

pelın_

uyudum

Burak

Üye
diycek bişey yok :D

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Balgam atan dede istiyoruz

• Beğen
Tepkiler: Burak

Kǔr Şâd

Üye
İlk başlangıçta ciddi birşey sandım ve dalgınlığın güldürdü ama sonra bozmuşun be..

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
bu yaşanmış olay mı?

Adilx05

Adilx05

Üye
Cidden Gerçek Değil Dimi Bu Olay Sen I Phone Diye Kediyi Mi Eve Getirdin :kop:

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
ala ala ne garip ilginç :)

cardanadam

cardanadam

Üye
hadi diyelim telefonu balkondan attın hadi kedinin miydesinede gitti diyelim bu telefonun hiçimi şarjı bitmiyorda bluetooht la konuşabiliyorsun yoksa dur deme çok iğrenç şarjı sakın oraya taktım deme :D :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt