SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bycsr59

Üye
Ben yüklemediğim için bilmiyorum ki :s Yükleyip sorunsuz kullanan arkadaşlar var ama :hmmm
kullanan arkadaslar var ama yardimci olacak arkadaslar yok bi kac arkadas sagolsun yardm etmeyi denediler ama olmadi gene malesef sende sagol arkadasim

minoo

minoo

Üye
kullanan arkadaslar var ama yardimci olacak arkadaslar yok bi kac arkadas sagolsun yardm etmeyi denediler ama olmadi gene malesef sende sagol arkadasim
Rica ederim arkadaşım, ne demek..

bycsr59

Üye
arkadaslar şu nimbuzz olayını çözen yokmu hiç?

bsliali

Üye
var dedim özelden mesaj attım daha ne yazmam gerekiyor ki ?

bycsr59

Üye
var dedim özelden mesaj attım daha ne yazmam gerekiyor ki ?
kardes ben dedigin gibi yaptm nokia 5130 xpress muzik'i denedm indi ama hata veriyo iste error yani kardesim anlamadm gitti bu isi kullanan arkadaslardada bole hata vermismidir? verdiyse onlar sorunu nasil halletti acaba?

LoRT55

Üye
Arkadaşlar samsung s3353 telefonuna sahibim operayı yüklüyorum yalnız internete girme konusunda sürekli sıkıntım var birşeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum yardımcı olacak bir arkadaş varsa özelden msj atabilirmi acaba şimdiden teşekkürler..

----------Eklendi @ 13:49:33 ---------- Yazıldı @ 13:22:07 ----------

• bycsr59 msn adresin varmı acaba dostum

TheMerhum

Üye
bsliali hani bu telefona 700 kb ustu bisey yuklenmiyoduya ben sanmsunga mail attim :D bu konuyla ilgili cagri merkezimizi arayin dediler arasakmi la :D

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Arayın, sonuç alırsanız bize de söyleyin :D Ayy delirtcek bu tel beni. En sonunda Blackberry alcam, BBM kullancam valla ya herkes Blackberry aldı zaten beleş beleş :ehe

TheMerhum

Üye
aradigim zaman bilgilendiririm. Minoo blackberry nasil bedava :D

minoo

minoo

Üye
Bedava olan Blackberry değil. Blackberry'ler arası mesajlaşmak bedava BBM :D BlackBerryMessenger :D Blackberry olanlarla bedava mesajlaşıyosun. Valla Blackberry alcam yaa Turkcell'de 399 TL'ye düştü Blackberry Curve 8520

TheMerhum

Üye
valla minoo hesapli telefon

bsliali

Üye

Bedava olan Blackberry değil. Blackberry'ler arası mesajlaşmak bedava BBM :D BlackBerryMessenger :D Blackberry olanlarla bedava mesajlaşıyosun. Valla Blackberry alcam yaa Turkcell'de 399 TL'ye düştü Blackberry Curve 8520

samsung ch@t 300-350 arası değişiyosa fiyatı blackberry alınabilir tabikide 400 tl ye :) 65000 ekran rengi var cam gibi görüntü sunuyo bizde 262 bin standart sadece :)

----------Eklendi @ 19:26:01 ---------- Yazıldı @ 19:24:24 ----------

bsliali hani bu telefona 700 kb ustu bisey yuklenmiyoduya ben sanmsunga mail attim :D bu konuyla ilgili cagri merkezimizi arayin dediler arasakmi la :D

hiç uğraşma bence standart laflar servis ile irtibata geçin incelesinler cihazı onlar bilgi verirler isterseniz en yakın teknik servisin bilgilerini vereyim aynen bunu derler emin ol :D boşa telefon parası verme :D :D

TheMerhum

Üye
haklisin ya arkadaslar bu telefon icin skyfire yokmu varsa siteye upload edermisiniz bide bolt browser yukledim aciyorum loading diyor oyle kaliyor yardim ya

bycsr59

Üye
haklisin ya arkadaslar bu telefon icin skyfire yokmu varsa siteye upload edermisiniz bide bolt browser yukledim aciyorum loading diyor oyle kaliyor yardim ya
arkadasim turkcell kullanicimisin eger oylesen dedigimi yap bolt'un uzerine gel secenekler>gelismis>baglantilar>TURKCELL ISP'yi sec dene kardesm acilacaktir GPRS'le girme acmaz oyle..

Üst Alt