OmegA™ v4.6 Ultimate Final C6v40 Port 5800 | 5230 | 5530 | X6

Sponsorlu Bağlantılar

hamdi mert

hamdi mert

Üye
abi naptın sen ya bu kadar dokunmatik hassasiyeti iğhone gibi :D

punemr123

punemr123

Üye
rambo gene benden kaynakli hata ama sanirim xml den duzeltebilrsin resim sayim bini gecti ama fotograf menusunde 1000 de kaldi el atarsan ii olur yaw

----------Eklendi @ 18:12:49 ---------- Yazıldı @ 18:04:26 ----------

Gerek kalmadi rambo once kendi ekliyodu bini gecince sapitti(hakli olarak:)) res atinca duzelio

Maynard

Maynard

Üye
her şeyiyle mükemmel bir fw hazırlamışsın. öncelikle eline sağlık diyorum. ancak benim şöyle bir sorunum var. 4.5 kurulu iken nokia haritalar ve garmin ile gps'i rahat bir şekilde kullanıyordum. ancak 4.6'ya geçtiğimden beri her iki programda da gps bir türlü bağlanmıyor. ana ekrana dönünce sağ üst köşede gps açık ikonu olması lazım o da çıkmıyor. hard format attım olmadı. bu arada telefonum 5230 v50.0.01 versiyonu.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye

Çektiğin fotoğrafları mı göremiyorsun, hafıza kartına attığın fotoğrafları mı göremiyorsun?

güzel kardeşim E nin içinde resimlerim kendi adımdaki klasörün içinde ben resimleri değiştirdiğim zaman otomatik galeride görmüyor orjialdeki gibi istiyorum sen ofw de sadece image klasörünü görür diye yapmışsın sanırım ondan yani o modu silmem gerekiyor orjinale dönersem sorun yok

lord_keles

lord_keles

Üye
arkadasım acaba n97 içinde hazırlaya bilirmisin bir tane tester ligini yapa bilirim... 101

Symbian Modder

Üye
x6 için yapılan omega sürümü n97'ye rahatlıkla port edilir ;)

rambo isterse özelden yardımcı olurum ;)

dj_echo

Üye
5230 flashlarken Flash files are corupted or missing... hatasıyla karşılaştım sebebi nedir ?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Net ve kapsamlı bir konu hazırlamışsınız tebrik ederim.

Teşekkürler :oke:

bicer79

Üye
öncelikle harcanan emek için teşekkürler 5800 yükleyenler memnun mu diğer yazılımlar gibi problem yaşayanlar varmı artıları eksileri neler konu çok uzun olduğu için okuyamadım kusura bakmayın teşekkür ederim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Buyur kardeşim...

Teşekkürler, konudaki linki değiştiriyorum.

abi naptın sen ya bu kadar dokunmatik hassasiyeti iğhone gibi :D

Ben yapmadım, entegre ettim sadece :) Güle güle kullan.

rambo gene benden kaynakli hata ama sanirim xml den duzeltebilrsin resim sayim bini gecti ama fotograf menusunde 1000 de kaldi el atarsan ii olur yaw

----------Eklendi @ 18:12:49 ---------- Yazıldı @ 18:04:26 ----------

Gerek kalmadi rambo once kendi ekliyodu bini gecince sapitti(hakli olarak:)) res atinca duzelio

1000 den fazla resim olunca telefonun yenileme hızı yetişemiyor olabilir.

her şeyiyle mükemmel bir fw hazırlamışsın. öncelikle eline sağlık diyorum. ancak benim şöyle bir sorunum var. 4.5 kurulu iken nokia haritalar ve garmin ile gps'i rahat bir şekilde kullanıyordum. ancak 4.6'ya geçtiğimden beri her iki programda da gps bir türlü bağlanmıyor. ana ekrana dönünce sağ üst köşede gps açık ikonu olması lazım o da çıkmıyor. hard format attım olmadı. bu arada telefonum 5230 v50.0.01 versiyonu.

Haklısın, GPS ikonu görünmüyor, ancak bende GPS bağlantısı yapılıyor. İkondaki sorunu anlamadım :) Fazla test imkanım olmadığı için, yaptığım kısa süreli harita gps bağlantısı ile "14 km içindeki konumum" kısmına kadar gelebildim. Yani konumlama sunucusuna bağlanabiliyor.

güzel kardeşim E nin içinde resimlerim kendi adımdaki klasörün içinde ben resimleri değiştirdiğim zaman otomatik galeride görmüyor orjialdeki gibi istiyorum sen ofw de sadece image klasörünü görür diye yapmışsın sanırım ondan yani o modu silmem gerekiyor orjinale dönersem sorun yok

CFW ye gömdüğüm galerideki sorunu gideren yamayı tekrar yükleyip, telefonu yeniden başlatırsan, galeri orjinalindeki gibi resim ve videoları görür. Yamayı orjinal firmwareden yararlanarak yapmıştım.

arkadasım acaba n97 içinde hazırlaya bilirmisin bir tane tester ligini yapa bilirim... 101

Şimdilik port işlemleriyle uğraşmıyorum. Uygun zamanda portlamalara da başlamayı düşünüyorum.

x6 için yapılan omega sürümü n97'ye rahatlıkla port edilir ;)

rambo isterse özelden yardımcı olurum ;)

İnternet bağlantım çok kısıtlı. Bir word belgesinde kısa bir anlatım hazırlayıp özelden bana aktarırsan, arşivime alırım. Uygun zamanda portlamayı yapabilirim.

5230 flashlarken Flash files are corupted or missing... hatasıyla karşılaştım sebebi nedir ?

JAF gereken CORE ve Rofs2 dosyalarını görmemiş. Doğru yere attın mı? Hangi dosyaları inidirip, hangi konuma attığını söylersen sorun kolayca çözülür.

Net ve kapsamlı bir konu hazırlamışsınız tebrik ederim.

Teşekkürler :oke:

Görüşünüz için teşekkürler :) . Elimden geldiğince birşeyler yaptım ;)

dj_echo

Üye
JAF gereken CORE ve Rofs2 dosyalarını görmemiş. Doğru yere attın mı? Hangi dosyaları inidirip, hangi konuma attığını söylersen sorun kolayca çözülür.
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 klasorune her ısık yanıo sadece ppm yanmıyor yanı 2. sanırım

----------Eklendi @ 22:04:32 ---------- Yazıldı @ 22:02:08 ----------

C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 klasorune her ısık yanıo sadece ppm yanmıyor yanı 2. sanırım

bu 2 linkten cektim

5800 ımada bugun kurdum fwnizi cok hosuma gitti kardeşimin 5230una kurmak istedim ama olmadı işte

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öncelikle harcanan emek için teşekkürler 5800 yükleyenler memnun mu diğer yazılımlar gibi problem yaşayanlar varmı artıları eksileri neler konu çok uzun olduğu için okuyamadım kusura bakmayın teşekkür ederim

Ben yazacağımı konuya yazdım, kullananların bazı görüşlerini de konuya ekledim. Ama yinede bazıları + ve - leri yazarsa iyi olur.

----------Eklendi @ 22:04:32 ---------- Yazıldı @ 22:02:08 ----------

bu 2 linkten cektim

5800 ımada bugun kurdum fwnizi cok hosuma gitti kardeşimin 5230una kurmak istedim ama olmadı işte

Linklerde sorun yok. 5800 a kurduğuna göre, 5230 a da kurabilirsin. Fakat sanki bir yerde küçük bir hata var. İndirdiğin dosyaların isimlerinide yazabilir misin? İsimlerde küçük bir hata da bu duruma yol açıyor olabilir.

dj_echo

Üye

Ben yazacağımı konuya yazdım, kullananların bazı görüşlerini de konuya ekledim. Ama yinede bazıları + ve - leri yazarsa iyi olur.

Linklerde sorun yok. 5800 a kurduğuna göre, 5230 a da kurabilirsin. Fakat sanki bir yerde küçük bir hata var. İndirdiğin dosyaların isimlerinide yazabilir misin? İsimlerde küçük bir hata da bu duruma yol açıyor olabilir.

RM-588_50.0.001_prd.rofs2.V02
RM-588_50.0.001_prd.core.C00
RM588_0585714_50.0.001_001_signature.bin
RM588_0585714_50.0.001_001.vpl
RM588_0585714_50.0.001_001.dcp
RM588_50.0.001_000_000_U001.uda.fpsx

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rofs2 dosyasının uzantısını .v20 olacak şekilde değiştir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sevindim :) .

punemr123

punemr123

Üye
Yaw rambo son bi duzeltme ben taksit taksit geliom ama muzik widgeti yerine kisayolunu atcaktim ki kisayolda muzik yok bi yama atesleyebilir misin

Maynard

Maynard

Üye

Haklısın, GPS ikonu görünmüyor, ancak bende GPS bağlantısı yapılıyor. İkondaki sorunu anlamadım :) Fazla test imkanım olmadığı için, yaptığım kısa süreli harita gps bağlantısı ile "14 km içindeki konumum" kısmına kadar gelebildim. Yani konumlama sunucusuna bağlanabiliyor.

konumlama yöntemlerinde şebeke açık mıydı? ben kapatıyorum onu. nete girmesin diye. 15 dk'dan fazla bekledim bağlanmadı. fazla flash atmaktan kafayı yedi alet galiba :ehe

berki

berki

Üye
msn destek istesem kabulmu hocam :) malum ilk defa yüklüyorumda herhangi bi sorunda msn destek fena olmaz hani :)

lutfu1996

lutfu1996

Üye
abi ellerine sağlık çok harika olmuş ama benim bi sorunum var önceden sunrise kuruluydu şarj çok iyi gidiyodu omegayı kurduktan sonra 1 gün bile gitmiyor hiç kullanmazken söylüyorum hiç kullanmayınca 1 gün bile gitmiyor şarj neden böyle ?

Üst Alt