) res atinca duzelio
Çektiğin fotoğrafları mı göremiyorsun, hafıza kartına attığın fotoğrafları mı göremiyorsun?
Buyur kardeşim...
abi naptın sen ya bu kadar dokunmatik hassasiyeti iğhone gibi![]()
Güle güle kullan.rambo gene benden kaynakli hata ama sanirim xml den duzeltebilrsin resim sayim bini gecti ama fotograf menusunde 1000 de kaldi el atarsan ii olur yaw
----------Eklendi @ 18:12:49 ---------- Yazıldı @ 18:04:26 ----------
Gerek kalmadi rambo once kendi ekliyodu bini gecince sapitti(hakli olarak) res atinca duzelio
her şeyiyle mükemmel bir fw hazırlamışsın. öncelikle eline sağlık diyorum. ancak benim şöyle bir sorunum var. 4.5 kurulu iken nokia haritalar ve garmin ile gps'i rahat bir şekilde kullanıyordum. ancak 4.6'ya geçtiğimden beri her iki programda da gps bir türlü bağlanmıyor. ana ekrana dönünce sağ üst köşede gps açık ikonu olması lazım o da çıkmıyor. hard format attım olmadı. bu arada telefonum 5230 v50.0.01 versiyonu.
Fazla test imkanım olmadığı için, yaptığım kısa süreli harita gps bağlantısı ile "14 km içindeki konumum" kısmına kadar gelebildim. Yani konumlama sunucusuna bağlanabiliyor.güzel kardeşim E nin içinde resimlerim kendi adımdaki klasörün içinde ben resimleri değiştirdiğim zaman otomatik galeride görmüyor orjialdeki gibi istiyorum sen ofw de sadece image klasörünü görür diye yapmışsın sanırım ondan yani o modu silmem gerekiyor orjinale dönersem sorun yok
arkadasım acaba n97 içinde hazırlaya bilirmisin bir tane tester ligini yapa bilirim... 101
x6 için yapılan omega sürümü n97'ye rahatlıkla port edilir
rambo isterse özelden yardımcı olurum![]()
5230 flashlarken Flash files are corupted or missing... hatasıyla karşılaştım sebebi nedir ?
Net ve kapsamlı bir konu hazırlamışsınız tebrik ederim.
Teşekkürler![]()
. Elimden geldiğince birşeyler yaptım C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 klasorune her ısık yanıo sadece ppm yanmıyor yanı 2. sanırımJAF gereken CORE ve Rofs2 dosyalarını görmemiş. Doğru yere attın mı? Hangi dosyaları inidirip, hangi konuma attığını söylersen sorun kolayca çözülür.
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 klasorune her ısık yanıo sadece ppm yanmıyor yanı 2. sanırım
öncelikle harcanan emek için teşekkürler 5800 yükleyenler memnun mu diğer yazılımlar gibi problem yaşayanlar varmı artıları eksileri neler konu çok uzun olduğu için okuyamadım kusura bakmayın teşekkür ederim
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588 klasorune her ısık yanıo sadece ppm yanmıyor yanı 2. sanırım
----------Eklendi @ 22:04:32 ---------- Yazıldı @ 22:02:08 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu 2 linkten cektim
5800 ımada bugun kurdum fwnizi cok hosuma gitti kardeşimin 5230una kurmak istedim ama olmadı işte
Ben yazacağımı konuya yazdım, kullananların bazı görüşlerini de konuya ekledim. Ama yinede bazıları + ve - leri yazarsa iyi olur.
Linklerde sorun yok. 5800 a kurduğuna göre, 5230 a da kurabilirsin. Fakat sanki bir yerde küçük bir hata var. İndirdiğin dosyaların isimlerinide yazabilir misin? İsimlerde küçük bir hata da bu duruma yol açıyor olabilir.
eyvallah oldu eline saglık..Rofs2 dosyasının uzantısını .v20 olacak şekilde değiştir.
Haklısın, GPS ikonu görünmüyor, ancak bende GPS bağlantısı yapılıyor. İkondaki sorunu anlamadımFazla test imkanım olmadığı için, yaptığım kısa süreli harita gps bağlantısı ile "14 km içindeki konumum" kısmına kadar gelebildim. Yani konumlama sunucusuna bağlanabiliyor.