nokia c7 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
nokia c7 şarj sorunu
Arkadaşlar mayıs aylarında bir c7 aldım. Performansı olsun kalitesi olsun her şeyinden memnunum. Fakat şarjı dayanmıyor. Sürüm yükseltmek alçaltmak falan fayda etmedi. Anna su gibi yiyor dediler benim önceden de yiyordu. Oyun oynayan mesaj gönderen Konuşma yapan kişilerin şarjlarının iki gün gittiğini görüyorum. Bazıları 3 diyor. Sorun çıkmasın diye telefonu ıngilizce kullanıyorum fazla oyun yüklemiyorum. Bakın size bir örnek vereyim. Gece 12den sabah 7ye kadar şarj ettim. Sabah 7de şarjdan aldım. 100 tane mesaj attım 15 dakika oyun oynadım yarım saat nette dolandım şu an %35i gösteriyor. Tek isteğim şarjın uzun gitmesi.
Not: www.maxicep.com/symbian-3-genel/anna-sarj-ve-reset-sorununa-care-buldum-etkili-3-550590.html#post3906739 bu linktekileri yaptım birşey değişmedi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aynı sorun c6 01 dede vardı garantiye verdim bataryayı değiştirecekler veya eski sürüme dönecekler

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
servise Nasıl vereceğimi de bilmiyorum. Ayrıca telefonu çok fazla düşürdüm ondan derler diye endişeleniyorum ama düşürmeden Önce de sorun devam ediyordu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aldıgın yere götür sorunu anlat onlar gönderiyor kardeşim

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
telefonumu nokia shopdan almadım kurtköy viaporttan almıştım kipa sanırım. Bi sorun teşkil eder mi

----------Eklendi @ 12:21:57 ---------- Yazıldı @ 11:28:53 ----------

akşam servisi arayacağım

devil____boy

Üye
aynen benimde gitmiyor şarjım herşeyi denedim nafile yeni batarya almayı düşünüyorum ama çare olur mu bilmiyorum :off:

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar servise nasıl götüreceğimi bilmiyorum :) saçma gelebilir ama neler lazım neler değil söylerseniz sevinirim

Artles

Artles

Üye
Fabrika çıkışı hatalıdır o zaman telefonun. Bende senin yaptıklarını yapıyorum annadan sonra %80e ya düşer ya düşmez o yaptıklarını yapsam ki çook büyük ihtimal düşmez yani %100 olarak kalır.. Seninki bir hayli ilginç..

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar forum da şarz sorunu diye konu var araştırın faydası olur.

bende de c7 var şarzı en az 2.5( iki buçuk) gün gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Yani servise nasıl vereceğimi :) kutusu falan gerekli mi? Kutusunu bulamıyorum atmış olmaktan korkuyorum :)

Burak

Üye
bataryası eskimiş olabilir.

farklı bir sorunuda olabilir. servise vermende fayda var.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anlatamadım :) servise nasıl vereceğim :) :)

devil____boy

Üye
en yakın nokia shop yada aldığın yere gideceksin

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
elimde herhangi bi kağıt olması gerekir mi?

hizan

hizan

Üye
sadece telefonu al pendik elka iletişime git orası nokia yetkili servistir ok.

devil____boy

Üye
garanti için faturası yeterli olur kutu vs gerek yok

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar servise nasıl götüreceğimi bilmiyorum :) saçma gelebilir ama neler lazım neler değil söylerseniz sevinirim

arkadaşım bende pendikde oturuyorum pendikde nokia shop var oraya götür faturasıyla beraber sorununu anlat onlar halleder büyük ihtimalle batarya ölü

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
telefonun faturasını bulamıyorum. ayrıca pendik bana çok uzak kardeş kadıköyde bi yer varmı bildiğin? malum öğrenci adamım altımda araba yok hareketim kısıtlı :)

----------Eklendi @ 19:02:05 ---------- Yazıldı @ 18:32:25 ----------

maltepede teleservice varmış. servisi nasıldır? ayrıca faturayı bulamazsam kaç kuruş tutar ortalama? lütfen cevaplayın arkadaşlar :S

miaculpa

miaculpa

Üye
panpa faturaya garanti belgesine gerek yok telefonu götür yeter.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
hocam sakata gelmeyelim :) öğrenci adamım tek tatilim yarın. istanbulun kurtuluşu. maltepedeki teleserviceye gideceğim kaçpara tutar bi yardımcı olsanız

Takipçi Satın Al

Üst Alt