C7 batarya sorunu yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
C7 batarya sorunu yardım !!
beyer yaklaşık 1hafta kadar oldu c7 aldım her sey güzel hiç bir sorun yok derken şarj kafamı kurcalamaya başladı.:hmmmÖzellikle 3gde internet üzerinden video izledigimde 25dkda 1 diş sarj yiyor buda 3 saatte sarjın bitmesi demek. nette gezerken cok ısınıyor sarj ederken yanıyor sanki oyun oynama suresi 5-6 saat icinde sarj bitiyor:ahbu normal c7de olagan seyler mi buna bi çozum war mı yoksa garanti yolu gözüktümü ?? yeni aldım 45gün zor olur bnm için :) Yardımcı olursanız Sevinirim..

Dampierre

Dampierre

Üye
gayet normal tümü

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
sadece c7de mi war n8de aynı sorun yaşanıyor mu veya c6-01de ??

oguzhan48

oguzhan48

Üye
kimse cevaplamamış bile çünkü bunların hepsi normal :) c5-03 daha kötü diye düşünüyodum şarj süresi daha iyi gidiyomuş benim telefonun :)

slant1111

slant1111

Üye
İnternet çok şarj yiyor.

Utku

Utku

Üye
normal :oke:

Anußis

Anußis

Üye
sarj sıkıntısı gerçekten öyle ancak n8de ısınma problemi yok ... x6 ve 5800daki gibi halledilemeyen bi sorun o c7deki ısınma sorunu

uribaju

uribaju

Üye
isinma her telefonda var ancak c7 celik kasa oldugundan sen biraz daha fazla hissediyorsunun.3g siz baglantilarda 1.5gun gidiyo rahat test ettim

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Allah'a Şükür N8 de bugüne kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım...

electroizm

Üye
C7'de 3G ile konuşurken çok ısınıyor. fring programından görüntülü konuşuyordum tabi saatlerce buna şarj dayanmadığı için tlf şarjda birde cam bardağın içinde oluyordu :) bardağın içine su koysam kaynamasada bi buharlaşma olurdu kesin :-)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
yani kısaca c7 nin kaderi bu :) :) bi sarjı az gitmese bide ısınmasa performası mükkemmel ama birgün alev alacak diye korkuyorum :D :D

fireman87

fireman87

Üye
Bu durum artık normal karşılanıyor sanırım..

uribaju

uribaju

Üye
yani kısaca c7 nin kaderi bu :) :) bi sarjı az gitmese bide ısınmasa performası mükkemmel ama birgün alev alacak diye korkuyorum :D :D
c7nin şarjı az gitmez hatta diğer telefonlara oranla daha fazla gider hatta özelliklerinde yazıyo 54 saate kadar müzik dinleme süresinin olduğunu bu birçok telefondan daha fazla gittiğini gösterir..:) her telefonda olan bir durumu gündeme getirmişsin :)

seyfipasa

seyfipasa

Üye
    Konu Sahibi
Bna şarj az gidiyo gibi geldi 3g internette ama artık normal oldugunu kabullendim :) Herkese Teşekkürler..

technoshark

technoshark

Üye
internette dolaşınca şarjının çabuk gitmesi normal gibi görünsede aslında normal olmayabilir. ekstradan güç tüketimini yiyen birşeyler mi var acaba ... arkadaşlar c7 nin kaderi demişler ama .. hakkaten c7 nin kaderimi çabuk şarjın bitmesi.

uribaju

uribaju

Üye
internette dolaşınca şarjının çabuk gitmesi normal gibi görünsede aslında normal olmayabilir. ekstradan güç tüketimini yiyen birşeyler mi var acaba ... arkadaşlar c7 nin kaderi demişler ama .. hakkaten c7 nin kaderimi çabuk şarjın bitmesi.
alakası yok telefonu okadar kullanmama ragmen 2.5 gün bile gittiği oldu bazılarının batarya problemi oluyor ondan dolayı sarjları az gidebiliyo

technoshark

technoshark

Üye
hımm o zaman ayıplı ürünler var piyasada.

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Bunlar tüm akıllı telefonlarda var. Hatta arkadaşımın ıpone 4 ü web de biraz dezinince ısınmadan dolayı bazen kendini kapatıyor.

Anußis

Anußis

Üye

alakası yok telefonu okadar kullanmama ragmen 2.5 gün bile gittiği oldu bazılarının batarya problemi oluyor ondan dolayı sarjları az gidebiliyo

aga forumda seni okuyorumda c7 ne telefonmuş be telefonun reklamı için paramı alıyon hayırdır :kop: :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt