C7-00 Belle?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
C7-00 Belle?
c7 için kaçak orjinal hiç fark etmez belle gelmedi mi daha??

hamzaunsal

Üye
Bende Merak Ediyorum ANNADAN SIKILDIM :S !

dekor67

dekor67

Üye
arkadaşlar 1 2 aya yolda

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
kardeşim başlığı doğru yazsana
bende belle çıkmış diye daldım :dry:

tnrblr

Üye
Bende bıktım bu anna'dan belle'ye dair kesin bi bilgi varmı ?

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
len anna anna diye birbirimizi parçaladık :D Şimdi sıkıldık Belle Belle diyorsunuz :) durun yaw ne aceleniz var. gelecek işte . Esas yazılım Belle zaten. ANNA geçiş yazılımıyMIŞ. Saygılar

ciwan__47

ciwan__47

Üye
    Konu Sahibi
nokia nın bu geçişleride biktirdi iice... :(

dekor67

dekor67

Üye
arkadaşlar nokiadan cıkmaz en az 2012

cemsidar

cemsidar

Üye
2012 1. çeyrekte çıkacakmış peehhh

miaculpa

miaculpa

Üye
şu belle çıksada merakımızı gidersek :D

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
len anna anna diye birbirimizi parçaladık :D Şimdi sıkıldık Belle Belle diyorsunuz :) durun yaw ne aceleniz var. gelecek işte . Esas yazılım Belle zaten. ANNA geçiş yazılımıyMIŞ. Saygılar
ben anna yı bellim :D c7 me yükleidm anna yı ne iğrenç bişi kardeş

dekor67

dekor67

Üye
ben anna yı bellim :D c7 me yükleidm anna yı ne iğrenç bişi kardeş
arkadaslar annayı gorduk yaramaz belle sankı cokmu ıyı placak sanmıyorum nolıa artık 45 yas ustu telefonu sadece alo demek ıcın kullanan ınsanlar ıcın telefon yapıyor bence belle den fazla umutlanmayın bence

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
Belle'den ümitliym. Ama o da sıkıntılı çıkar ise telefonumu satıp htc almayı düşünüyorum.

curse.

Üye
burdada fandroid ifan vs. söylecek bağnazlar belirmeden bende arkadaşlar gibi nokianın bir düşüş içerisinde olduğunu söylemek istiyorum annadan çok şey bekledik af edersiniz ama siyah bir temadan başka bir b.. getirmediler o kadar sorunda cabası kimisi qt sorunundan müzdarip kimisi müzik çalar sorunundan pr 1.2 çok stabildi diyemem ama annadan daha az sorunlu olduğunu söyleyebilirim belleden ben açık konuşmak gerekirse çok şey bekliyorum gelmezsede nokia kendi bilir zaten dediğim gibi nokianın durumu apaçık ortadadır tabi aksini iddia edeceklerede sonsuz saygım vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt