Bu durum beni üzüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Bu durum beni üzüyor.
herkese merhaba.
sürekli olarak dosya paylaşan ben, bir durumdan çok şikayetçiyim.
örneğin türkiyede hiçbir forumda olmayan bir dosyayı paylaşıyorum bakıyorum konu 10bin kez ziyaret edilmiş, 5bin kez indirilmiş ama tek bir yorum beğeni yok.

bu durum beni çok rahatsız ediyor emek vererek sürekli dosya paylaşıyorum yüzlerce kez indiriliyor ama tek tük yorumlar dışında hiç yorum yok.

benim meselem begeni filan değil zaten beni tanıyanlarda bilir. sadece tek istediğim madem dosyayı indiriyorsun hiç olmazsa bir teşekkür mesajı yaz.
sömür sömür nereye kadar :hmmm

bizde motor değiliz sonuçta foruma hiçbir emeği geçmeyenler geliyor dosyaları indir indir çık indir indir çık .
hiç olmazsa bir yorum yaz hadi begenme onuda istemiyorum.

bu duruma ne gibi çözümler getirilebilir ?

emek vererek dosya paylaşıyorum hiçbir yorum yok ama binlerce kez indirilmiş böyle görünce konularımı ister istemez moralim bozuluyor :(

• Beğen
Tepkiler: hoho_cc, grafikseli 84, SHS ve 9 diğerleri

pelın_

burak artık insanlar yorum yazarken eli gitmıyo malum şikayet butonları çok çalişiyo

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bu durumu bazı kişilere anlatınca "dosya paylaşma sende o zaman" diyorlar. kızıyorum onlara maxi'ye bagımlıyım ayrı kalamam paylaşım yapmadan emek vermeden duramam :hmmm

----------Eklendi @ 12:52:45 ---------- Yazıldı @ 12:52:10 ----------

burak artık insanlar yorum yazarken eli gitmıyo malum şikayet butonları çok çalişiyo

nasıl yani ? gereksiz şeyler mi paylaşıyorum yani ben ?

----------Eklendi @ 12:53:06 ---------- Yazıldı @ 12:52:45 ----------

konularımı bir incele istersen :hmmm

pelın_

çok haklısın ama malesef bu böle oldu artık
bende bi ara çok konu açtım ama noldu boş konu kasıyo oldu madem kasıyorum bırak kalsın
kı senın durumun farklı ben öle dosya ındırmek falan pek paylaşmıyorum kı herdefasında söldeım pc olayından pek anlamam
daha çokgüncel şeyler nese umarım bu sorununu çözersin pek sanmıyorum
buluşmada da konuşmuştuk sanki biraz zor ama nes:ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
    Konu Sahibi
çok haklısın ama malesef bu böle oldu artık
bende bi ara çok konu açtım ama noldu boş konu kasıyo oldu madem kasıyorum bırak kalsın
kı senın durumun farklı ben öle dosya ındırmek falan pek paylaşmıyorum kı herdefasında söldeım pc olayından pek anlamam
daha çokgüncel şeyler nese umarım bu sorununu çözersin pek sanmıyorum
buluşmada da konuşmuştuk sanki biraz zor ama nes:ehe

dosya paylaşımı derken cep telefonlarıyla ilgili şeyler yani...

ne olursa olsun bırakamamki. emek vermem lazım :D

sadece belki çözüm üretilir diye açtım bu konuyu

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Karşılıksız sevmek gibi. Sen yeterki devam et böyle seni bilen biliyor kardeşim sonuçta sen yüklemişsin ve 5 bin kez indirmişler. ne güzel demi. Hadi çözüm bulalım desem tek çözüm gizli link olur üye yorum ve beğeni yapmadan link görünmez, insanları zorla birşeyler yazmasını istemek zorlamakta pek mantıklı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Burak

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Karşılıksız sevmek gibi. Sen yeterki devam et böyle seni bilen biliyor kardeşim sonuçta sen yüklemişsin ve 5 bin kez indirmişler. ne güzel demi. Hadi çözüm bulalım desem tek çözüm gizli link olur üye yorum ve beğeni yapmadan link görünmez, insanları zorla birşeyler yazmasını istemek zorlamakta pek mantıklı olmaz.
teşekkür ederim abiciğim.

haklısın abi gizli linkde olmaz bu kezde yorum yerine içerik açılsın diye "asdsdfjdfjdfk" yazıp bırakıcaklar. böylede olmaz :hmmm

çok haklısın :oke:

'Şeref'

Emekli Yönetici

+1 :oke:

Paylaştığın dosya defalarca indirilmişe, zaten senin emeğin boşa gitmemiş demektir, indirenlerin çoğu teşekkür yazarsa, kalabalıktan başka bişey olmaz, sorun yaşayan yardım isteyen üyenin mesajıda arada kaybolur.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba, minoo, vapur dumanı ve 1 kişi daha
delrico

delrico

Emekli Yönetici
bende melodi filan paylaştığım zaman espri olsun diye hani yorumlar nerde arkadaşlar yazıyordum bitanesi çıktı yoruma göre mi paylaşım yapıyosun dedi:ah

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve pelın_

pelın_

bende melodi filan paylaştığım zaman espri olsun diye hani yorumlar nerde arkadaşlar yazıyordum bitanesi çıktı yoruma göre mi paylaşım yapıyosun dedi:ah
kım o :) söle yoluyum saçlarını:ehe

greenmile

greenmile

Üye
sen tohum ek vermesse toprak utansın abicim;)

• Beğen
Tepkiler: SHS, vapur dumanı, Samsunspor ve 2 diğerleri
anılbaran

anılbaran

Üye
burak kardesım bende aynı konudan sıkayetıcıyım 1000 kısı bakıyo 10 kısı yorum atıyoo ındrıenler cogu yorum atmıyoo boyle olunca hıc bışı paylasasım gelmıyo :(

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Burak
pRime.

pRime.

Üye
Sana katılıyorum ama yapıcak pek bişey yok. :(

----------Eklendi @ 14:57:30 ---------- Yazıldı @ 14:55:54 ----------

Bide orda yazan bakma sayısı sadece forum üyelerini göstermiyor biliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu durum icin bir çözüm var o da mesaj yazdıktan sonra icerigin görünmesi. Buda maxicep e yakışmaz. İsteyen yazar isteyen yazmaz. Dert ettigin seye bak yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba, vapur dumanı, pRime. ve 1 kişi daha
asigsasi

asigsasi

Üye
bazı forumlarda konuya mesaj yazdıktan sonra indirme kısmı açılıyor ama ben böyle birşey istemem gerçek maxicep liler zaten yorum yazar kafanı böyle şeylere takma

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence bunu çokta kafana takma.benim açtığım 2-3 konuda da öyle oluyor,ben çokta sallamıyorum.benim için beğeni,yorum önemsiz şeyler.sonuç olarak birisine yararlı olduysam ne mutlu bana.ama buna üzülüp üzülmemek yine de kendi bileceğin iş ben birşey diyemem :bilmm

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bu durum bir aralar benım ıcın de sıkıntı yaratıyordu ve acıkcası zoruma gıdıyordu,enayı gıbı:D Ama o acıdan bakmama kararı aldım kendımce.Iyılık yap denıze halik bilmezse balik bilir misali düşünmeye başladım ve sonra bir bakım puff hiç bir sorun kalmamıs:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba, vapur dumanı ve Burak
Necmati

Necmati

Üye
Haklısın kanka ama bu konuyu açınca ne değişecekki :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
+1 :oke: Paylaştığın dosya defalarca indirilmişe, zaten senin emeğin boşa gitmemiş demektir, indirenlerin çoğu teşekkür yazarsa, kalabalıktan başka bişey olmaz, sorun yaşayan yardım isteyen üyenin mesajıda arada kaybolur.:oke:
Katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt