orjinal roma dönmede bende daha sağlam bi anlatım var hemde cok %100 10 dk kada

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skaptan kardeş...ben baktım indirmeden önce dosyaya..dosya 336 mb...bana sadece driverler lazımdı..:((muhtemelen bunun içinde bada 1.2 nin kurulum dosyalarıda var...bendeki internet saniyede 25 kb indiriyo çook yavaş yani...usura bakmazzsan bana sadece driverlerin linkini gönderebilirmisin...biliyorum çok şey istiyorum...:((

tamam gönderiyorum mail adresini yaz ÖZELDEN

----------Eklendi @ 12:58:19 ---------- Yazıldı @ 12:42:39 ----------

Bekliyorum kardeş işim var cıkacagım

----------Eklendi @ 13:05:05 ---------- Yazıldı @ 12:58:19 ----------

BUYUR KARDEŞ

----------Eklendi @ 13:05:29 ---------- Yazıldı @ 13:05:05 ----------

BUYUR KARDEŞ

murat5889

Üye
abi gerçekten çoook sağol...ayrıca kusura bakma geç yazdım cevap...hakkını helal et..

----------Eklendi @ 16:27:12 ---------- Yazıldı @ 15:57:02 ----------

tamam gönderiyorum mail adresini yaz ÖZELDEN

----------Eklendi @ 12:58:19 ---------- Yazıldı @ 12:42:39 ----------

Bekliyorum kardeş işim var cıkacagım

----------Eklendi @ 13:05:05 ---------- Yazıldı @ 12:58:19 ----------

BUYUR KARDEŞ

----------Eklendi @ 13:05:29 ---------- Yazıldı @ 13:05:05 ----------

BUYUR KARDEŞ

abi bu samsung driver dosyasının içinde 30 dan fazla dosya var...hangisini yükliycem...???ayrıca dosya lar yüklenecek gibi durmuyo:))

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dosyaları yüklemiyeceksin tam okusan iindeki metin belgesini anlıcanda okumuyorsunuz işte hemen atlıyorsunuz ilk önce telefonun driver ini resetlemen lazım sonra denetim masasından usb driverlerini silmen lazım sonra telefonu bağladıgında pc sağ alt köşede aygıt yazılımı yükleniyor diyecek sonra bulamadı diye hata verecek işte tam burda sen devreye giriyorsun internet üzerinden ara diyor birde pc de ara diyor sen pc de araya tıklayarak sana verdigim driverleri tanıtacaksın işlem bu

hala bi sorun olursa o 300 küsür mb lık dosyayı indir en baştan yap hepsini adım adım bir yeri bitirmeden bir yere geçiyorsunuz hep ondan geliyor başınıza ne geliyorsa ben bu cihazlaın cigerigi söktüm geri topladım ama OKUYARAK OKUMADAN ADIM ADIM YAPMADAN YAPMAYİN

murat5889

Üye
selam skaptan...dediğin işlemleri aynen uyguladım...bilgisayardan bütün dravierleri sildim...dediğin gibi telefonu pc ye bağladıgımda tanımadı.bende kendim yüklemeye çalıştım...ve dosyayı seçtim tanıtırken..ama malesef bu dosyada driver yazılımı bulunmamaktadır diyo...ben mi biyerde yanlış yapıyorum...yoksa dosyada mı bi hata var...bide bi soru daha Pre-configuration Set nasıl yapılıyo???göderdiğn metindeki işlemlerin genel adımı yoksa ekstra bi ayarmı??

murat5889

Üye
cok sukur orjinal roma dondum...:)))emegi gecen herkese tesekkurler...

lord.akyuz

Üye
Aarkadaşlar samsung wave s8500 multiloader ile flaşladım dokunmatik çalılşmıyor cihazın dğier bütün tuşları çalışıyor dokunmatik çalışmıyor cihaz açılırkende fw updating yazıyor yeniden lfaşladım çalıştı ama kapattım açtım yine aynı oldu varmıdır bi çözümü

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aarkadaşlar samsung wave s8500 multiloader ile flaşladım dokunmatik çalılşmıyor cihazın dğier bütün tuşları çalışıyor dokunmatik çalışmıyor cihaz açılırkende fw updating yazıyor yeniden lfaşladım çalıştı ama kapattım açtım yine aynı oldu varmıdır bi çözümü

arkadaşım önce benim actıgım konulara bi göz at şimdi buradan uzun uzun yazmak istemiyorum profilime gir actıgı tüm konuları göster de sonra bios sıfırlama işlemi var onu bul ve aynen uygula bir cok kişiye yaptırdım sonuç temiz kolay gelsin

feyzammm

feyzammm

Üye
bende yükleyememiştim akşam bunu yaptım önceki yüklememde skaptanın verdiği 1.0.2 sürümü ml ile yüklemiştim kiesi görmüş ve tekseferde güncellenmişti ama akşam olmadı bende naptım kiesi kaldırdım yeniden kurdum ml ile 1.0.2 yi ikinci kez yükledim hiçbir ayar yapmadan ingilizce haliyle kies tanıdı ve güncelleştirme var dedi rahat bişekilde yüklendi ama benim şansıma böyle bişey oldu ama bilmeden bişeyi doğru yaptım şansınız bol olsun

lord.akyuz

Üye
Kardeş pardon bulamadım bi link koyarmısın teli kullanamıyorum yardımcı olursan sevinirim.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende yükleyememiştim akşam bunu yaptım önceki yüklememde skaptanın verdiği 1.0.2 sürümü ml ile yüklemiştim kiesi görmüş ve tekseferde güncellenmişti ama akşam olmadı bende naptım kiesi kaldırdım yeniden kurdum ml ile 1.0.2 yi ikinci kez yükledim hiçbir ayar yapmadan ingilizce haliyle kies tanıdı ve güncelleştirme var dedi rahat bişekilde yüklendi ama benim şansıma böyle bişey oldu ama bilmeden bişeyi doğru yaptım şansınız bol olsun
,

sizin şansınız şurada olmuş bazı pc lerde product code değişmiyor ml ile yükleme yapınca cihazdada

normalde bu code değiştigi zaman zuzun bi uğraş lazım benim konularım içersinde bu anlatımım mevcut acık bi şekilde

lord.akyuz

Üye
Skaptan kardeş emeklerin için sonsuz teşekkür ederim sana Allah razı olsun ama benim dokunmatik çalışmıyor kafayı yiyecem Bİos flaşlamayı bulamadım yardımcı olurmusn.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Skaptan kardeş emeklerin için sonsuz teşekkür ederim sana Allah razı olsun ama benim dokunmatik çalışmıyor kafayı yiyecem Bİos flaşlamayı bulamadım yardımcı olurmusn.

dokunmatik ekranın bios kitlendiginden dolayı çalışmıyor

yardima ihtiyacim var

aynen yap sonra Product Code DEĞİŞTİRME SKAPTAN bunu yap sonra orjinal roma dönmede bende daha sağlam bi anlatım var hemde cok 0 10 dk kada bunu yap sorun hallolacaktır

buyur arkadaşım

lord.akyuz

Üye
yok ne yaptıysam olmadı dokunmatik çalışmıyor cihaz açılırken f/w updatin please not power of yazıyor açılıyor bütün tuşlar çalışıyor ama dokunmatik çalışmıyor.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok ne yaptıysam olmadı dokunmatik çalışmıyor cihaz açılırken f/w updatin please not power of yazıyor açılıyor bütün tuşlar çalışıyor ama dokunmatik çalışmıyor.

arkadaşım çalışmaması için hiç bir sebeb yok eger söylediklerimi sırasıyla ve eksiksiz yaptıysan bu konuda bana bir cok kişi ulaştı ve şu ana kadar başarısızlık olmadı

lord.akyuz

Üye
kardeş dediklerini aynen yaptım ama yine yok bu nasıl iş ya anlamadım.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş dediklerini aynen yaptım ama yine yok bu nasıl iş ya anlamadım.

müsait bi vaktim olsa pc ne uzaktan bağlanıp çözebilirdim coğu kişiye bu şekildede yardım cı oldum fakat inan yıl sonu hesaplar filan iş temposu üst seviyede :(

Üst Alt