Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Anna'nın en büyük eksisi dili ingilizceye çevirme mecburiyetidir aksi takdirde uygulamaların hiçbiri gözükmüyor tüm yolları denedim. hadi tamam ingilizcem var onu sorun yapmıyorum fakat sözcük tamamlama özelliği de ingilizce oluyor ve değiştirilemiyor bu da beni deli ediyor.
Şarj sorunu ile hiç karşılaşmadım bugün yaklaşık 2 saat video kaydı yaptım ve 3 saat navigasyonu kullandım buna rağmen telefon yaklaşık 12 saat gitti. zaten şarjdan yana hiç sorun yaşamamıştım yaşamamaya devam ediyorum :)
şu yukarda dediğim olayı bi deneyebilirmiin hocam bir video aç biraz bekle bakalım tuşlar sönecekmi?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
C6 01 i anna çıktığında flash ladım ovi nokia felan ugraşmadan direk phoneix den anlattığınız sorun lar yok bende yani dili türkçe yapınca uygulamalarım kayıp olmuyor şarj sorunu yok yani kısaca sanki tlf nun orjinall hali gibi

hades2156

Üye
ben yeni güncelleme yaptım ama menü görünümünde yada herhangi bişeyde gözle görebildiğim hiç değişme olmadı biri cvp yazsın yoksa benım telı evkurdan aldım yurt dısı garantılımıymıs neymıs ondanmı kaynaklanıyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
demekki bu tuş sistemindeki yeniliği sadece N8 için yapmışlar :bud:

bozkurt955

bozkurt955

Üye
yogg C6 01 de de aynı tlf kullanırken menü lamba sı yanıyor uygulama ya girince yada video izlerken menü tuşu sönüyor ;) n8 özel değil

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yogg C6 01 de de aynı tlf kullanırken menü lamba sı yanıyor uygulama ya girince yada video izlerken menü tuşu sönüyor ;) n8 özel değil
hadi beee :aha:
:ehe
sade menü tuşumu arama-kapatma tuşları?

bozkurt955

bozkurt955

Üye

hadi beee :aha:
:ehe
sade menü tuşumu arama-kapatma tuşları?

tamamen sönüyor hem menü tuşu hem arama kapatma zaten 3 tuş var bana saydırıyorsun video olsun felan vs şeylerden ekran aktif ken alt takım tuşların ışıkları sönüyor muckkkk:sarıl:

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Ben daha önce varsa da farkında değildim: ekranın sol üst köşesindeki şebeke imlecine dokununca tel. tuş kilidine geçiyor ve ışıklar kapanıyor. Tuş kilidinin kendisini beklemek veya yan taraftan kapatmak zorunda değilsiniz.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ben daha önce varsa da farkında değildim: ekranın sol üst köşesindeki şebeke imlecine dokununca tel. tuş kilidine geçiyor ve ışıklar kapanıyor. Tuş kilidinin kendisini beklemek veya yan taraftan kapatmak zorunda değilsiniz.
bende öyle bişe yok

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
n8 imde de yok

xcxxxnx

Üye
anna güncellemesi yaptıktan sonra doğru düzgün uygulama yükleyemez oldum.bazı uygulamalar yüklenirken yükleme iptal edildi diyor ve yükleme yapmıyor.Forumda telefon dilini ingilizce yapıp yükleyin diye okudum denedim.Bu sefer daha telefon açılır açılmaz sürekli olarak sistem hatası vermeye başladı.Bir kaç kez açtım kapattım olmadı soft format attım yine olmadı en sonunda hard format attım düzeldi.Yüklemek istediğim bir kaç uygulama var ama artık yükleme yapmaktan çekiniyorum.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
anna güncellemesi yaptıktan sonra doğru düzgün uygulama yükleyemez oldum.bazı uygulamalar yüklenirken yükleme iptal edildi diyor ve yükleme yapmıyor.Forumda telefon dilini ingilizce yapıp yükleyin diye okudum denedim.Bu sefer daha telefon açılır açılmaz sürekli olarak sistem hatası vermeye başladı.Bir kaç kez açtım kapattım olmadı soft format attım yine olmadı en sonunda hard format attım düzeldi.Yüklemek istediğim bir kaç uygulama var ama artık yükleme yapmaktan çekiniyorum.

istersen düzgün şekilde tekrar dan flash la ama bu işi phoneix ile yap ovi felan karıştırma tlf nun markasını yazarsan yönlendirriz

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Belki c7 de vardır sadece

xcxxxnx

Üye
ilginize teşekkürler telefonum N8 siyah

best tiger

Üye
şükür bende annalı oldum sorunsuz şekilde kullanıyorum bence çok güzel olmuş anna yeni bir telefon almış gibi oldum

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ovi suite Hep hata veriyor yükleyemedim henüz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
önceki tarayıcıda tam sitede mesaj yazma paneli çalışmıyordu anna tarayıcıda panel çalışıyor tarayıcının bir + yönü

Üst Alt