Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Anna için hazırlanmış türkçe bir video var mı? Telefonun içeriği falan?

devil____boy

Üye
flahli anna yuklememe rağmen belirgin bir sekilde tarayici sorunu yasiyorum yukleme yaparken eskisi kadar bekliyor.. Ayrica batarya sorunu var hemen bitiyor cözüm bulan arkadas var mi

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
batarya sorunu Türkçe dil sorunu keşke gelmeseydin ANNA

diaablo

diaablo

Üye
[sıze=2]
batarya sorunu ve türkçe dil sorunu derkenn?
[/sıze]
kardeşim şöyle batarya sorunum yoktu telefonumda telefon n8 bu arada.anna yükledim şarj 6-7 saatte bitmeye başladı 2-3 arama yaparım başkada kurcalamam daha önce 3 gün yetiyordu.batarya sorunu bu ayrıca hiç reset atmayan makina resetlemeye başladı.tekrar yükledim belki hatalı yüklemişlimdir die ama baktım olmuyor götürdüm verdim servise mecburen :( yapacak bişe kalmadı daha dün verdim haber bekliyorum inşallah düzeltirler

devil____boy

Üye
az önce müşteri hizmetlerinden aradılar bu uygulamalarla ilgili genel bir sorun olduğunu ilgili yerlere bildirdiklerini kısa zaman içerisinde türkiye ye özel bir güncelleme çıkacağını belirttiler ayrıca şarj konusunu söyledim bununla ilgili bir şikayet almadıklarını araştırma yapılabileceğini söylediler forum olarak arayıp söylersek birşeyler yapılır belki

aydındogan

Üye
şarj konsuu kesınlıkle onemlı cıddı sarj tüketimi var.ben belle yükledim kesinlikle tavsiye ederım her yonu ıle mukemmel

----------Eklendi @ 15:00:43 ---------- Yazıldı @ 15:00:12 ----------

ayrıca TAMAMI türkçe

Rich4arD

Rich4arD

Üye
kardeşim şöyle batarya sorunum yoktu telefonumda telefon n8 bu arada.anna yükledim şarj 6-7 saatte bitmeye başladı 2-3 arama yaparım başkada kurcalamam daha önce 3 gün yetiyordu.batarya sorunu bu ayrıca hiç reset atmayan makina resetlemeye başladı.tekrar yükledim belki hatalı yüklemişlimdir die ama baktım olmuyor götürdüm verdim servise mecburen :( yapacak bişe kalmadı daha dün verdim haber bekliyorum inşallah düzeltirler
Hmmm.İnş telefonun eskisi gibi olur :)

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Batarya sorunu ve türkçe dil sorunu derkenn?
annadan önce günde birdefa şarj ederken şimdi 2 yada üç oluyor (telefon elimden düşmez çoğu zaman net açıktır). Anna yükledim bütün uygulamalar kayboldu ingilizce yapınca telefon dilini düzeldi fakat şimdide ingilizcede sistem hatasi veriyor. Turkce dilde oviden uygulama yuklenmiyor, yukledigim uygulamalarda ingilizcede kayip yani Turkcedeki uygulamalar ingilizcede, ingilizcedeki uygulamalar Turkcede yok pisman oldum acikcasi. Reset atmayan telefon resetleniyo artik web arada disari atiyo, acik uygulamarda tumunu kapat deyince artik ramblowda kapaniyo ki kapanmiyordu ve kapanmasin diye dusunuyorum. Anna yaktin beni ANNNAAAA

shanol28

shanol28

Üye
ya beyler bişey dicem ben anna yükledim 24.1 türkçe sürümünü amerikaçıkışlı telefonuma hiçbi sorun yok sadece sosyal internete bağlanmaya çalışıo ana ekran widget yapınca siz şarj gitmio fln yazmışsınız benim şarj bitmio arkadaş geçen gün şarj ettim hiç düşmüo hala %100 şarj normal modda kullanıorum 3g devamlı açık nete falanda giriom bu nasıl olcak anlamadım neden olur sürekli telefonu kurcalayan biriyim erkenden bitmesi ile ilgili yakınanlar var hep inşallah onlarında sorunu hallolur ama bu benim iş nasıl olcak patlamasa bari

tuana66

tuana66

Üye
kardeş benimde kafam karıstı.Ne Annaymış Annasını Sattımın Annası:):)Telefon ayarlarından giriyorum kontrol panaelinden güncelleme var gösteriyor.Ama pc ile güncelle diyor.Telefondan *#0000#yaptıgımda ise herhangi bir güncelleme bulunamadı diyor.Telefonumun Marka ve modeli Nokia e5.Forumda göz attıgım kadarı ile bazı arkadaslar e5 e anna yok diyorlar.Bazılarıda var diyorlar.Ayrıca telefonum Almanya kodlu.QWERTZ klavye.Kaçak Maçak Değil.Bu Anna Bence Orjinal değil Yani Beta Sanırım.Orjinal bir uygulama olsaydı İlk benim gbi dış ülke kodlu telefon kullanan Kullanıcılar yüklerdi heralde.Bu ne biçim iştir.Örnegin Türkiye kodlu n8 Kullanıcıların bircogu anna yı yüklerken bircoguda yükleyemiyor.Neden Elbette Beta oldugu için benim Aklıma Baska birsey gelmiyor.Hiç nokia yı arayıp soranınız oldumu?Kesin cevap alan oldumu?Bu Yazılm gercekten orjinalmi bunu soran oldumu?Neyse Alin Anna sı için daha fazla yormayım kendimi:):)

----------Eklendi @ 14:07:31 ---------- Yazıldı @ 13:49:29 ----------

sana anna geldi oviden güncelleyecen bide senin tel siyah nerden bildim ama rengini xD
SilentOne Kardeş keşke forumda ilk sana sorsaydım kafayı yememe ramak kala senin cevaplarını gördüm.Aynen gökhan6078 kullanıcı adlı arkadaşımız ın sorunu gibi sorunum var.Telefonum nokia e5.almanya kodlu.kontrol panelinden girdigimde pc ile güncelle diyor fakat *#0000#yaptıgımda güncelleme bulunamadı diyor.senin gökhana vermiş oldugun cevaplarla bende cevap buldum sanırım sa gol.Ama yinede sorayım bendemi ovi suit ten güncellemem gerekiyor?Teşekkürler

altannemre

Üye
ben anna gelmeden önce günde 3 4 kez şarj etmek zorunda kalıyo dum şimdi akşam doluyo akşam geçiyo sabah takip 2 saatte dolup Bütün gün gidiyo tsk ler anna:)

buraq61

Üye
bunu güncellemek zorundamiyiz. Iyi mi sıkıntılar var mi

mashan

mashan

Üye
arkadaşlar anna bariz şarj problemiyle geldi ama program ve dil sorunu yok Qt tabanından kaynaklı skıntılarınız var (qt) leri yenileyin (lib)leri yenileyin sorununuz düzelir günncellemelerede telefonun yazılım güncellemelerini kontrol et seceneginden kontrol edin*#0000# DEN GÜNCELLEME varmı diye bakınca güncelleme göstermiyor

forbidden5

forbidden5

Üye
Bariz şarj iyileştirmesiyle geldi bana 1.5 2 gün giden şarj artık 3. günü görüyor ki telefonu çok kurcalarım

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşlar anna ile gelen yeni bi özellik yazıldı mı bilmiyorum ama flaş ışığını arkada program çalışsa bile acılabiliyor c7 için diyorum en iyi bu olmuş valla :D

selcukkisial

Üye
selamın aleyküm herkese..arkadaşlar bende şuan ovi sürümünün son versiyonu yüklü..yüklü yüklü olmasına da..hala annayı görmüyor bu saat olmuş bakıyorum güncelleştirme yok gözüküyor.. bu nedendir acep ovi anna güncellemsini görmüyor bir türlü.. siteye bakıyorum var diyor.. öff şiştim valla ha.. bi yardım plss. şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 22:46:23 ---------- Yazıldı @ 22:45:52 ----------

bu arada c6 01 kullanıcısıyım..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
annada bir şeye hayran kaldım taaaaaaa 5800 dan beri olmasını istediğim bir şeyi nokia sonunda yapmış yeni farkettim aferim nokia...

----------Eklendi @ 23:03:40 ---------- Yazıldı @ 23:01:50 ----------

menü tuşu ekrana her dokunulduğunda yanar-dı bu hep böyleydi yada video falan izlerken yani ekran açık olduğu her an menü ışığı çalışıyordu annada sonunda bunu tam istediğim şekle sokmuşlar oyun olsun video olsun menü olsun heryerde ama heryerde menü tuşu bir uygulamaya girince o uygulamadan çıkana kadar sönüyor ohh be işte şimdi annayı sevdim :evet:

----------Eklendi @ 23:05:16 ---------- Yazıldı @ 23:03:40 ----------

bunuda nokianın aklına getiren %100 N9 olmuştur onda hiç ön tuş olmadığı için ordan akıllarına dank edip bunu N8'e uyarlamışlar bilmiyorum C7 sahipleri sizde durum nasıl tahminim sizdede olması lazım tüm S3 lerde?

keldervis

keldervis

Üye
Anna'nın en büyük eksisi dili ingilizceye çevirme mecburiyetidir aksi takdirde uygulamaların hiçbiri gözükmüyor tüm yolları denedim. hadi tamam ingilizcem var onu sorun yapmıyorum fakat sözcük tamamlama özelliği de ingilizce oluyor ve değiştirilemiyor bu da beni deli ediyor.
Şarj sorunu ile hiç karşılaşmadım bugün yaklaşık 2 saat video kaydı yaptım ve 3 saat navigasyonu kullandım buna rağmen telefon yaklaşık 12 saat gitti. zaten şarjdan yana hiç sorun yaşamamıştım yaşamamaya devam ediyorum :)

Üst Alt