SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

TheMerhum

Üye
arkadaşlar ya ben oyun yüklediğimde içerik boyutu çok büyük diyor çözümü varmı

----------Eklendi @ 16:41:13 ---------- Yazıldı @ 16:30:42 ----------

beyler telefona nimbuzz kurdum sorunsuz çalışıyor isteyen yükleyip kullansın facebook ch@t yapma imkanı var :)

kardeş ya nimbuzz programını buraya atarmısın aradım aradım bulamadım

bsliali

Üye
matematik_ci yazdıklarını okuyunca şok oldum göz var nizam var bu kadarda yalan atılmaz ki ekran kalitesi kötüymüş hadi ordan kötü ekran görmedin yada fullhd ekran bekliyordun şok oldun... ayarlar zormuş sen yapamıyorsan telefonun suçu ne ki ayıp yani biraz abartmadan yorum yazın lütfen...muhammed-fatoş nimbuzz sitesine gir get nimbuzz tıkla ordan telefon numaranı isteyecek yaz telefona mesaj gelecek ücretsiz herhangi problem yok sadece mesaj için numaranı alıyorlar gelen linkten gir oradan telefonu nokia 5130 seç (ilk girişte alttan marka değiştire bas) sonra indir programı açınca üyelik hesabı oluştur dil falan seç oraları yaparsın sonra otomatik aç yapma girişte sen gir şifreni otomatik yapınca bağlantı sorunu olabiliyor kendin giriş yapa basınca sorun olmuyor işte aç hesabı facebook msn falan eklicen artık kurcalıyarak yapılabilir oraları :)

TheMerhum

Üye
tmm saol bide oyun yuklerken aldigim sorun

bsliali

Üye
he oda 700 kb üstü oyun uygulama yüklenmiyor ondan :)

TheMerhum

Üye
peki bi cozumu yokmu

minoo

minoo

Üye
Ben nimbuzz yükleyemedim ya uyumsuz diyo :hmmm

bsliali

Üye
peki bi cozumu yokmu

sanırım yok şimdiye kadar aradım ancak çözümü yok :) minoo kardeş sorunsuzca kullanıyorum gerçekten programı açıp pcdende ben yazdım denedim hertürlü çalışıyor yani emin ol bi önceki mesajda yazdıklarımı yapmayı dene istersen

TheMerhum

Üye
peki saol kardes bulursan yazarsin hersey icin cok tşk...

minoo

minoo

Üye
Ben pek anlamadığım için soruyorum, pcden değil telden yükledin programı değil mi? Yoksa pcden indirip telefona mı attın? :hmmm
Nimbuzz yüklerken telefon modeli seçtiğimiz bi liste var ya, orda bizim tel yok. s3350 chat var. Ben de onu seçtim, uyumsuz dedi :(
Gerçi telefonun kendi msn programı var o zaten bomba ama nimbuzz da çok güzel. Ben Star'da onu kullanıyodum.

bsliali

Üye
Ben pek anlamadığım için soruyorum, pcden değil telden yükledin programı değil mi? Yoksa pcden indirip telefona mı attın? :hmmm
Nimbuzz yüklerken telefon modeli seçtiğimiz bi liste var ya, orda bizim tel yok. s3350 chat var. Ben de onu seçtim, uyumsuz dedi :(
Gerçi telefonun kendi msn programı var o zaten bomba ama nimbuzz da çok güzel. Ben Star'da onu kullanıyodum.

yukarıda ne yazdım ben nokia 5130 seçin dedim ya :D...telefondan indirdim

TheMerhum

Üye
ya arkadaslar bu tel icin real football 2012 verebilirmisiniz acil aradim bulamadim simdiden tşk.

TheMerhum

Üye
real football???

bsliali

Üye
muhammed real football var bu telefona göre ama 700 kb üstü olduğundan yüklenmiyor malesef olsa bende oynucam valla :D

TheMerhum

Üye
hmm bi cozum bulsaydik

mert8396

Üye
arkadaşlar merhaba. bir hafta önce bu cihazdan aldım. iki sorum olucak. birincisi e-postamı ayarlayamadım, sunucu yarlarını verebilirmisiniz? ikincisi telefonun içindeki oyunları resimler vs. silmenin bir yolu varmıdır? şimdide teşekkürler.

bsliali

Üye
sunucu ayarı yok e posta kurulumundaki denilenleri takip et oluyor sorunsuz ayar falan gerekmiyor...demo oyunlar silinebiliyor aman dikkat bi tuşla hemen üye yapıyorlar hiç açmadan silebilirsin zaten silinmeyenler silinmiyor :)

mert8396

Üye
teşekkürler bilgi için. ama ben direk e-posta kurulumu yapmaya çalıştığımda 'bağlantı, sunucu tarafından kesildi.' hatasıyla karşılaşıyorum.

bsliali

Üye
teşekkürler bilgi için. ama ben direk e-posta kurulumu yapmaya çalıştığımda 'bağlantı, sunucu tarafından kesildi.' hatasıyla karşılaşıyorum.

sabah mesajını okudum e posta kullanmıyorum telefonda daha önceleri denemiştim bugün gene denedim orada denilenleri yaptım sorunsuz aktif oldu kardeş hattım türkcell bu arada...pop3 modunda yaptı birde bağlantı gprs değil 3.cü sıradaki isp mi ne onda ayarlıymış

minoo

minoo

Üye
Ben de e-postayı kullanamıyorum netten bakıyorum :hmmm

Üst Alt