valla sıkıldım artık bu telden bende kapanma yok ama facebook uygulamsında reset atıyor.ara sıra kamera mozaik oluyor bir türlü kurtulamadım.Benimki de arada bi kafasına göre kapanıp açılıyo. Daha yeni tel. Ne oldu anlamadım![]()

valla sıkıldım artık bu telden bende kapanma yok ama facebook uygulamsında reset atıyor.ara sıra kamera mozaik oluyor bir türlü kurtulamadım.![]()

Ben facebook'u yer imi olarak eklemiştim tele. Onu açarken reset attı. Açıldı, tekrar denedim ama yine kapandı. Ben de uygulamayı sildim 
bazen gün boyu hiç birşey yok ama bazen hiç açılmıyor.
Ben facebook'u yer imi olarak eklemiştim tele. Onu açarken reset attı. Açıldı, tekrar denedim ama yine kapandı. Ben de uygulamayı sildim
![]()

peki neden reset atıyor problem ne?facebook uygulaması tüm Ch@t lerle reset atıyor sadece sizin telefonun problemi değil ki

ustam bizdede 700 üstü yüklenmiyor samsunglar öyle nedense sınırlı kb oyunlarda :S brk38 valla bilemicem ben nimbuzz ve operadan giriyorum baktım reset atıyor kullanmıyorum hiçarkadaşlar selam,
Samsung C3222 Chat 322 Wi - fi & Dual Sim telefonu kullanıyorum, yanlız oyun kurulmuyor, fazla büyük boyuk diyor oysaki; 400kb - 500kb lık oyunları deniyorum hepsinde aynı sorunu veriyor![]()

bsliali ya hocam tele opera yukluyorum ama telin klavyesine uyumlu degil normal tlefon tusları varya onu kullaniyor yokmu klavyesine uygun opera