nokia 500 mü Huawei U8800 IDEOS X5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

HIPAP2

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 mü Huawei U8800 IDEOS X5 mi?
hangisini alıcağıma karar veremedım arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.

fatih_347

Kapalı Hesap
kardesim ben sana huawei ideos x5 i öneririm tek kelime ile muhtesem bi telefon artık nokia devri bitti diye düsünüorum

HIPAP2

Üye
    Konu Sahibi
eyw dostum tavsıyenı dıkkate alıcam tşk ettim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
500 degilde 600 yada 700 tavsiye ederim.

anılbaran

anılbaran

Üye
for nokia

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia 600'de fixed focuslu bir 5mp kamera ve HD video kayıt vardır(720p) ====> Nokia 500'de düz 5 mp kamera ve normal video kayıt vardır.(480p)
Nokia 600'de NFC ve multitouch vardır ====> Nokia 500'de NFC ve multitouch yoktur.

nerdesingol

Üye
nokia sakın alma arkadasım ben android kullanırken nokia gibi bi sisteme geçtim büyük hata yaptığımı anladım okadar sıkıcıki su an elimdeki telefon vurup kırasım geliyo güzel bi paraya satarsam gio alıcam şartları biraz daha zorlarsam huawei ideos x5 almaya calısıcam

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
pRime.

pRime.

Üye
500 tavsiye etmem, 1ghz işlemci var ama gpu eksik. Onun yerine 600 çok daha mantıklı olur.

Del Rey

Del Rey

Üye
701 daha iyi :P 600 kamera telefonu değil müzik telefonudur.

y n s c n

y n s c n

Üye
Nokia 500 alma, symbian'dan cok kişinin dili yandı seninde yanmasın.. Symbian mağdurlarından biri olarak konusuyorum.. paranı biraz daha biriktirip daha iyi bişeyler al, Optimus black,neo gibi..

HIPAP2

Üye
    Konu Sahibi
EYW gençlik çok saolun (symbiandan soğudum maşşallah D:) biraz da android takılalım:D tşk ler

Lenneth

Üye
Bu devirde Nokia alinmaz, Symbian'i birakana kadar..

futbol123

futbol123

Üye
Nokia 600'de fixed focuslu bir 5mp kamera ve HD video kayıt vardır(720p) ====> Nokia 500'de düz 5 mp kamera ve normal video kayıt vardır.(480p)
Nokia 600'de NFC ve multitouch vardır ====> Nokia 500'de NFC ve multitouch yoktur.
nokia 500 de multitouch vardır :oke:

Lenneth

Üye
Del Rey

Del Rey

Üye
Batmaz tabi ki katılıyorum "Nokia yaptıysa iyi yapar :) Nokia mı uuu 12 mp kamera mı vay be harika :)" diyenler olduğu sürece batmaz.

Merak etme, arada "Ooo, iPhone! Dünyanın en iyi telefonudur, tek geçerim" diyenler oldukça Apple; "Vay! Android var bunda. Herşeyi ezer geçer! 5800 kim ki Galaxy S 2'nin yanınd" diyenler varken Android üreticiler de batmaz elbette. :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Tabii ki. Nokia'nın batması o kadar kolaydı ya.

Saçmalamayı kesin ya. :kotu:

Gerçekler acıdır, sizinde nokiada çalıştığınız bariz belli en olumsuz bi yönünü bile olumlu diyeceksiniz neredeyse.. Tamam ben saçmalıyorum 12 milyon insandamı saçmalıyor ?
Bırak şu fanıyım ayaklarını, nokia symbian'ı bıraksa gemiyi ilk terkeden sizler olacaksınız.

Del Rey

Del Rey

Üye
Gerçekler acıdır, sizinde nokiada çalıştığınız bariz belli en olumsuz bi yönünü bile olumlu diyeceksiniz neredeyse.. Tamam ben saçmalıyorum 12 milyon insandamı saçmalıyor ?
Bırak şu fanıyım ayaklarını, nokia symbian'ı bıraksa gemiyi ilk terkeden sizler olacaksınız.

Güldürüyorsun beni :) Bu forumda çoğu kişi bilir, hatta Lenneth bile bilir; Nokia'nın tüm telefonlarına yaptığım kadar en az Samsung Galaxy S2'ye de övgü yağdırmışımdır. Nokia'nın 701'ini veya N9'unu övmeyeceksem, gidip 8800'mı öveceğim?

Android'in uygulama bolluğu ve açık kaynak olması dışında göze çarpan bir iyi yanı olsaydı; şimdiye çoktan (F)android olmuştum bile. Ki, Nokia'nın fanı bile değilim. Nokia ile bu forumda o kadar çok dalga geçmişliğim vardır ki :)

Yalnızca, ne dediğinizi ve onu kime dediğinizi bilip de gelin. Nokia, zaten Symbian'ın CFW özgürlüğünü elinden aldı. Ben kaçıp gitmiş olsaydım, şimdi CFW'ler olmazdı C5-03 için :) Symbian'ın bu forumdaki çoğu kişide öyle bir yeri var ki.

Üst Alt