y n s c n
Üye
Güldürüyorsun beniBu forumda çoğu kişi bilir, hatta Lenneth bile bilir; Nokia'nın tüm telefonlarına yaptığım kadar en az Samsung Galaxy S2'ye de övgü yağdırmışımdır. Nokia'nın 701'ini veya N9'unu övmeyeceksem, gidip 8800'mı öveceğim?
Android'in uygulama bolluğu ve açık kaynak olması dışında göze çarpan bir iyi yanı olsaydı; şimdiye çoktan (F)android olmuştum bile. Ki, Nokia'nın fanı bile değilim. Nokia ile bu forumda o kadar çok dalga geçmişliğim vardır ki
Yalnızca, ne dediğinizi ve onu kime dediğinizi bilip de gelin. Nokia, zaten Symbian'ın CFW özgürlüğünü elinden aldı. Ben kaçıp gitmiş olsaydım, şimdi CFW'ler olmazdı C5-03 içinSymbian'ın bu forumdaki çoğu kişide öyle bir yeri var ki.
Dediklerinizi inkar etmiyorum zaten, ama siz bu gerçeğin farkındasınız ''Nokia, zaten Symbian'ın CFW özgürlüğünü elinden aldı '' Nokia'nın gidişatını herkes görüyor zaten güncelleme veriyor sorunlu çıkıyor vesaire.. Ben onu belirtiyorum sadece sizi kışkırtmıyorum

Bu forumda çoğu kişi bilir, hatta Lenneth bile bilir; Nokia'nın tüm telefonlarına yaptığım kadar en az Samsung Galaxy S2'ye de övgü yağdırmışımdır. Nokia'nın 701'ini veya N9'unu övmeyeceksem, gidip 8800'mı öveceğim?
)