nokia 500 mü Huawei U8800 IDEOS X5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Telefondan CFW li yaziyorum ama ingilizce. Cogu mod c5 te sorun cikariyor... :/

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Hm kötü o zaman dil entegre etmek bi dert zaten birkaç cfw var yabancı forumlardan ama Türkçe yükledigimde mesajlarda,t9'da fontlarda falan sorun çıkartıyor buda ona benzer heralde.

Del Rey

Del Rey

Üye
Gibi gibi. Ornegin 5800 icin olan x modunu c5 te kullanamiyorsun, test modunda hata veriyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yapcak bisey yok o zaman saglık olsun zaten nokia'dan s60v5 li yeni telefon beklerken gpu'lu bi telefon beklerdim.
Ne dehset bi sistemdir v5 grafik islemcisiz düsük islemcili düsük ramli yinede güzel çalısıyor stabil bence x6 ve n97 de çok sorun yasamıyorum.Tabi pek güzel oyun falan yok ama :D
C7'yi bırakıp elime x6'yı sonradan almama ragmen :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Symbian bu konuda oldukca basarili zaten :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Belle sahane :yuru

nerdesingol

Üye
bazı arkadas ısrarla nokia yazıyolar ben android sistemden sizin gibi adamların yüzünden nokia c6 aldım okadar pismanımki satılmazsa kırıcam yani kimseyi kandıramazsınız kandırsanızda benim gibi hatalarını anında anlarlar android kullanmıs adam dönüpte nokia kullanmaz kullanırsa böle benim gibi zarar eder

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bazı arkadas ısrarla nokia yazıyolar ben android sistemden sizin gibi adamların yüzünden nokia c6 aldım okadar pismanımki satılmazsa kırıcam yani kimseyi kandıramazsınız kandırsanızda benim gibi hatalarını anında anlarlar android kullanmıs adam dönüpte nokia kullanmaz kullanırsa böle benim gibi zarar eder

S^3 sistemli bir nokia telefona androdili bir telefonun rakip olması için en az 1000 lira bayılman lazım belkide daha fazla.
750-800 liraya alınan androidli bir model elindeki C6 kadar resim video çekemez.
Sen ne için ne aldıgını bilmiyosun ki? Bende C7 varken gidip kamera ve müzik için x6 aldım hatta hediye gelen ace'yi satıp.
Çok da iyi yaptım x6'dan da çok memnunum.C6 aldın diye herseyi yapacak degilsin hatta kaç para verdigin bile önemli degil.
Ferrariler milyon dolarlara satılırlar ama içlerinde CD çalar bile yok.Anlatabildim mi?

Sen muhtemelen oyun oynayamadım telefonda yazık.C6'ya para vericegne C6-01 alsaydın herseyin tam olurdu.

nerdesingol

Üye
S^3 sistemli bir nokia telefona androdili bir telefonun rakip olması için en az 1000 lira bayılman lazım belkide daha fazla.
750-800 liraya alınan androidli bir model elindeki C6 kadar resim video çekemez.
Sen ne için ne aldıgını bilmiyosun ki? Bende C7 varken gidip kamera ve müzik için x6 aldım hatta hediye gelen ace'yi satıp.
Çok da iyi yaptım x6'dan da çok memnunum.C6 aldın diye herseyi yapacak degilsin hatta kaç para verdigin bile önemli degil.
Ferrariler milyon dolarlara satılırlar ama içlerinde CD çalar bile yok.Anlatabildim mi?

Sen muhtemelen oyun oynayamadım telefonda yazık.C6'ya para vericegne C6-01 alsaydın herseyin tam olurdu.

eminmisin arkadasımın elindeki 400 liralık gio karşısında ezilen biri olarak bu laflara inanmamı bekleme

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
eminmisin arkadasımın elindeki 400 liralık gio karşısında ezilen biri olarak bu laflara inanmamı bekleme

Ben ne anlatıyorum sen ne anlıyosun?
Diyorum ki C6 falan artık bunlar klasik oldu yani antika degerleri var pahalıdır almayın! Nokia'da eski modeller ucuzlamaz.
Biraz arastırsaydın C6'yı almasaydın madem.Gio ile ne karsılastırdıgınıda merak ettim kesin oyundur.
Kısa ve öze C6 al diyen kimse ona hesap sor.Ben nokia önerirken C6 önermiyorum.
Önerdigim telefonlarla senin kullandıgın telefon arasında baya fark var.

Lenneth

Üye

Elimde Belle yüklü N8, bir de Android 2.3'lü GS+ var. N8'in yüzüne bile bakmıyorum :)

pRime.

pRime.

Üye
Elimde Belle yüklü N8, bir de Android 2.3'lü GS+ var. N8'in yüzüne bile bakmıyorum :)
Malum nerdeyse 3 katı güçlü bi telefon kullanınca öyle oluyordur. :) 800 mhz veya 1'lik androidlerin belle'li n8, c7 veya 600, 700, 701 karşısında naptığını görmek isterim. :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
800 mhz islemciye aldandan adamların gpu'ları hızlandırma desteklemiyor ne teknoloji arkadas :kop:
Bide o telefonları C6-01 ile C7 ile karsılastırıp sırf islemciden dolayı almayanlar vardı :d:
Ha bide paran cebinde kalır diyenler.

Del Rey

Del Rey

Üye

Ne yapacağını bilen biri S^3 ile herşeyi yapar. Sen bilmiyorsan, bunu C6-01'e yıkma lütfen. Bende C6-01 olsa gider Belle yüklerim, 7-8 HD oyun a yükledim mi tamamdır.

Arayüzde daha GPU'yu kullanamıyor Android.

haltie

haltie

Üye
Arkadaşlar konu içerisinde konu ile alakasız farklı mesajlar yazmazsak iyi olur.Konuya kaldığı yerden devam edebiliriz iyi forumlar.:)

Üst Alt