bazı arkadas ısrarla nokia yazıyolar ben android sistemden sizin gibi adamların yüzünden nokia c6 aldım okadar pismanımki satılmazsa kırıcam yani kimseyi kandıramazsınız kandırsanızda benim gibi hatalarını anında anlarlar android kullanmıs adam dönüpte nokia kullanmaz kullanırsa böle benim gibi zarar eder
S^3 sistemli bir nokia telefona androdili bir telefonun rakip olması için en az 1000 lira bayılman lazım belkide daha fazla.
750-800 liraya alınan androidli bir model elindeki C6 kadar resim video çekemez.
Sen ne için ne aldıgını bilmiyosun ki? Bende C7 varken gidip kamera ve müzik için x6 aldım hatta hediye gelen ace'yi satıp.
Çok da iyi yaptım x6'dan da çok memnunum.C6 aldın diye herseyi yapacak degilsin hatta kaç para verdigin bile önemli degil.
Ferrariler milyon dolarlara satılırlar ama içlerinde CD çalar bile yok.Anlatabildim mi?
Sen muhtemelen oyun oynayamadım telefonda yazık.C6'ya para vericegne C6-01 alsaydın herseyin tam olurdu.
eminmisin arkadasımın elindeki 400 liralık gio karşısında ezilen biri olarak bu laflara inanmamı bekleme
bazı arkadas ısrarla nokia yazıyolar ben android sistemden sizin gibi adamların yüzünden nokia c6 aldım okadar pismanımki satılmazsa kırıcam yani kimseyi kandıramazsınız kandırsanızda benim gibi hatalarını anında anlarlar android kullanmıs adam dönüpte nokia kullanmaz kullanırsa böle benim gibi zarar eder

Malum nerdeyse 3 katı güçlü bi telefon kullanınca öyle oluyordur.Elimde Belle yüklü N8, bir de Android 2.3'lü GS+ var. N8'in yüzüne bile bakmıyorum![]()
800 mhz veya 1'lik androidlerin belle'li n8, c7 veya 600, 700, 701 karşısında naptığını görmek isterim. 
eminmisin arkadasımın elindeki 400 liralık gio karşısında ezilen biri olarak bu laflara inanmamı bekleme