C6-01 alayım mı? nasıl bir telefon?

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
Öncelikle @Lenneth
annadan önce normal kullanımda 1 gün giderken c6 01 annadan sonra 2 gün gitmeye başladı.
Günde 2-3 saat internet ( sürekli bakmıyorum arada açıp bakıyorum facebook felan ) , oyun , sürekli mesajlaşma ile 1.5 - 2 gün çok rahat gidiyor.
8 MegaPixel kameraya AF gerekmeez. Arkadaşınla uzaktan foto çekildiğinde çok net çıkar , çeken kişi parkinson hastası değilse tabii.
Tavsiyem, belle geldikten sonra bu telefon MÜKEMMEL olucak bu fiyata daha iyi bir telefon kesinlikle yok ben 6 ay önce 720ye almıştım hiçte pişman değilim ideos x5 gibi çin mallarını 2. elde olursa bi durum satmak zorunda kalırsan 300e zor satarsın. Ama nokia her zaman liderdir.
Özet: Al gitsin
Not: Oyun oynamayı seven birisi isen burda şarj çok çabuk biter işte. Şahsen dün 18.00 gibi şarjını doldurdum dungeon hunter 2 , doodle jump felan derken 6-7 saate bitti. Ki bence normal birşey :)

forbidden5

forbidden5

Üye
600 tl ye C6-01 den iyi telefon yok her türlü kapıştırmaya açığım :) anna güncellemesinden sonra şarj sorunu yaşayanlar oldu evet ama ben,im annadan önce 2 gün giden şarjım artık 3 gün rahat gidiyor günde 2 3 saat internet + oyun artı radyo dinliyorum 600 tl c6-01 den iyi bir telefon yok kuzenimde iphone3 gs var onunla bi çok defa karşılaştırdık özellikle anna güncellemesinden sonra araların nerdeyse hiç fark yok hız olarak tarayıcıda dahil sadece iphone da tarayıcı daha akıcı bunun sebebide flash desteklememesi bide ios tabiki ideos x5 filan hikaye dostum

• Beğen
Tepkiler: ak42
kpln04

kpln04

Üye
Öncelikle @Lenneth annadan önce normal kullanımda 1 gün giderken c6 01 annadan sonra 2 gün gitmeye başladı. Günde 2-3 saat internet ( sürekli bakmıyorum arada açıp bakıyorum facebook felan ) , oyun , sürekli mesajlaşma ile 1.5 - 2 gün çok rahat gidiyor. 8 MegaPixel kameraya AF gerekmeez. Arkadaşınla uzaktan foto çekildiğinde çok net çıkar , çeken kişi parkinson hastası değilse tabii. Tavsiyem, belle geldikten sonra bu telefon MÜKEMMEL olucak bu fiyata daha iyi bir telefon kesinlikle yok ben 6 ay önce 720ye almıştım hiçte pişman değilim ideos x5 gibi çin mallarını 2. elde olursa bi durum satmak zorunda kalırsan 300e zor satarsın. Ama nokia her zaman liderdir. Özet: Al gitsin Not: Oyun oynamayı seven birisi isen burda şarj çok çabuk biter işte. Şahsen dün 18.00 gibi şarjını doldurdum dungeon hunter 2 , doodle jump felan derken 6-7 saate bitti. Ki bence normal birşey :)
yaw yemin ediyorum hepsini birden alacam ha biriside düzgün bilgi versin biri der bu öbürü der bu keşke hiç araştırmasaydım gidip o an ne görmüşsem onu alsaydım artık kafam almıyo hangisini alayımmmmmmm

Lenneth

Üye
600 tl ye C6-01 den iyi telefon yok her türlü kapıştırmaya açığım :) anna güncellemesinden sonra şarj sorunu yaşayanlar oldu evet ama ben,im annadan önce 2 gün giden şarjım artık 3 gün rahat gidiyor günde 2 3 saat internet + oyun artı radyo dinliyorum 600 tl c6-01 den iyi bir telefon yok kuzenimde iphone3 gs var onunla bi çok defa karşılaştırdık özellikle anna güncellemesinden sonra araların nerdeyse hiç fark yok hız olarak tarayıcıda dahil sadece iphone da tarayıcı daha akıcı bunun sebebide flash desteklememesi bide ios tabiki ideos x5 filan hikaye dostum

Edit:// Neyse tartışma çıkmasın şimdi..

brk38

brk38

Üye
ideos x5 c6-01 e göre iyi duruyo ama çin malı:bilmm nokia derim ben hm belle de fena olmaycak gibi:nono:

• Beğen
Tepkiler: atakan25
y n s c n

y n s c n

Üye
En basitinden şöyle örnek verilebilir, androiddeki oyunların hangisi nokia'da var ? HD oyunlardan bahsediyorum.. Symbian kendisini uygulama ve oyun açısından geliştirmesi gerek hala java oyunlar oynanıyor.. Bence nokia şu zamandan sonra almamalısın, java olsa bile..

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
al ama sakın annaya güncelleme bataryayı öldürdü 5 6 saat şarjı gidiyor al pr 1.2 de kalsın çok iyi bi telefon

• Beğen
Artles

Artles

Üye
Abi siz nasıl şarj sorunu yaşıyosunuz anlamıyorum ? 1.5 gündür kullanıyorum %65 şarj hala telefondan telefona fark mı var acaba anlamadımki.

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
    Konu Sahibi
alacağım zaten annayla falan uğraşmam ben orjinali en güzeli alıcam bu aleti 2saat internet rodyo ile 3 gün görüyorsa şahsen hiç problem yok demektir

----------Eklendi @ 19:26:47 ---------- Yazıldı @ 19:24:25 ----------

ve %65 falan diyonuz pil yüzdeli olaraktamı görünüyor?

Artles

Artles

Üye
evet yüzdeli olarak, ya alınca görürsün 7 çubuk var mesela tıklıyosun üstüne batarya simgesi çıkıyo tıklıyosun %100 diyo
onlardan 1 si azalıyo çubuklardan %80 diyo bastığın zaman öyle yani

pRime.

pRime.

Üye
Bence çok doğru yapıyor. ;)

Huawei (officially Huawei Technologies Co. Ltd.) is a telecommunications and equipment and services company headquartered in , , .

Lenneth

Üye
Dünyanın en büyük 50 operatörünün 48'ine hizmet veren firmaya kötü derler birde bizimkiler :)

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35 ve fatih_347
kpln04

kpln04

Üye
C6-01 çok küçükmüş ya

fatih_347

Kapalı Hesap
Kardesim ben sana kesinlikle ideos x5 öneririm alalı 10 gün oldu ne sarjı 2gün gidebiliyo ayrıca android market cabası ben bundan sonra nokia almamaya yemin ettim ama c6-01 alırsan gercekten cok pisman olacaksın

Artles

Artles

Üye
Kardesim ben sana kesinlikle ideos x5 öneririm alalı 10 gün oldu ne sarjı 2gün gidebiliyo ayrıca android market cabası ben bundan sonra nokia almamaya yemin ettim ama c6-01 alırsan gercekten cok pisman olacaksın
ehehe sesli güldüm çin malı telefon almışın bi yere düşse paramparça. c6 01 1.75m den yere düştü en ufak bir çizik bile olmadı, belle ile performansı ne hale gelicek bunu bütün nokia kullanıcıları, hatta FANDROİDCİLER bile biliyor , yazık vallahi ^^
Bu fiyata bu donanımda başka telefon bulursan al tabiki senin fikrin. Ama ideos x5 gibi ucuz çin mallarını 2. el satmaya kalkarsan u zarar edersin
hadi eyw

Lenneth

Üye

Diyoruz da anlatamıyoruz ki :)

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
C6-01 al kardeşim. Pişman olmazsın. Pişman olursun diyenlerin çoğunluğu c6-01 kullanmamıştır. ;)

fatih_347

Kapalı Hesap
ehehe sesli güldüm çin malı telefon almışın bi yere düşse paramparça. c6 01 1.75m den yere düştü en ufak bir çizik bile olmadı, belle ile performansı ne hale gelicek bunu bütün nokia kullanıcıları, hatta FANDROİDCİLER bile biliyor , yazık vallahi ^^
Bu fiyata bu donanımda başka telefon bulursan al tabiki senin fikrin. Ama ideos x5 gibi ucuz çin mallarını 2. el satmaya kalkarsan u zarar edersin
hadi eyw
kardesim telefonu aldında satmasımı kaldı cin malıymıs daha bizsanki azmı gördük made in china yazan sizin nokia telefonları.ayrıca c6-01 de oynayabilecegin hd oyunlar parmak sayısını gecmez.zaten o kücücük ekrana kac parmak sıgar ki ayrıca bana bu telefonun dayanıklılıgının iyi olmadıgı hakkında bi link ver ayrıca annayı güncelleyen 3 kisiden 2 si anndan orjınal yazılıma dönmek istiyorFOREVER HUAWEİ İDEOS X5:yuru

Üst Alt