5800 a su kaçtı yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
5800 a su kaçtı yardımmm

arkadaşlar kırmızı ile işaretli yerlere bir damla bile denemez su vardı farkedip hemen sildim belki içinede kaçmıştır diye bataryayla teması kesip pirinçte 4 saat beklettim bundan sonra sizce bişi olurmu kulak çubuğu ile tekrar sildim cevap verirseniz sevinirim

Symbianist

Symbianist

Üye
valla en fazla ahize bozulur diye düşünüyorum. bataryayı takmadan ya da telefonu açmadıysan açmadan saç kurutma makinesini bir süre oraya tut ama iyice ekrana dayama. sakın ha sakın en sıcakta falan da açma yakma telefonu.

fatih982

fatih982

Üye
bir şey olmaz o kadar korkak olma

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
ahize ye kaçmadı su paint terk olduğum için de o camın arasında sızmışmıdır acaba diye düşündüm

Symbianist

Symbianist

Üye
Yok o zaman Yav öyle ufak tefek su zor kaçar.

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler zaten pirinçtede beklettim ama

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
o lafın gelişide bir tatlı kaşığı kadar vardı heralde ortalama

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Hiç bir şey olmaz merak etme :ehe
[video=youtube;pR2U-3PJeLk]http://www.youtube.com/watch?v=pR2U-3PJeLk&amp;feature=related[/video]

boyabatlım

boyabatlım

Üye
Yorum: Ben sağnak yağmur altında kullanıyom.
Bkz:Hiçbir şey yok...
Not: Maşallah deyin oluuuum :D

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
sen öğle san 1 sene sonra oksitlenirse anakar görürsüm

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
olsun

NewSoldier

NewSoldier

Üye
valla en fazla ahize bozulur diye düşünüyorum. bataryayı takmadan ya da telefonu açmadıysan açmadan saç kurutma makinesini bir süre oraya tut ama iyice ekrana dayama. sakın ha sakın en sıcakta falan da açma yakma telefonu.
saç kurutma makinası kullanmak doğru değil prinç kavanozunda 3 gün bekletildikten sonra hiç bir şekilde sorun olmaz benim telefonum 3 kez tamamiylen suya düştü her zaman aynı yöntemle telefonum sorunsuz bi şekilde çalışıyor

----------Eklendi @ 19:14:05 ---------- Yazıldı @ 19:13:04 ----------

sen öğle san 1 sene sonra oksitlenirse anakar görürsüm
ya ne oksiti nokia diyon eğer findlandya malı ise bizim telefon nerdeyse sudan çıkmyıor :D halen çalışıyor prinmç sağolsun

Symbianist

Symbianist

Üye
Bakliyatci gibi olduk iyi mi? Biraz da şehriyeye batırın pilav olsun :D

furkan5800

furkan5800

Üye
    Konu Sahibi
emrah haklısın

NewSoldier

NewSoldier

Üye
e tabiki yılların s60v2 kullanıcısı olduk telefonumun başına gelmeyen kalmadı:D evdekiler arkadaşlar değiştir şu telefonu diyor ama ben 6630 umu değişmem ben onu bırakmam oda beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt