evet zaten 701 in navifirmden Turkce yazilimini indirdim ve flashladim.Kamerasinin daha iyi olmasi 1 GHZ lik islemciden kaynaklaniyor.Genel olarak artilari telefondaki hersey hizlanmis.Kisa bir sure Iphone 4 kullanmistim.Iphone a gore kiyaslarsak ekran(parlaklik ve kontrast) ve hiz ayni olmus.pili tam doldurmadigim icin bir yorum yapamiyorum ama 1300 mah pili var.O kadar kurcalamama ragmen pil fena degil ama kesin olarak soyleyebilirimki 680 MHZ lik Anna ile arasinda cok fark var.C7 den bazen ekrandaki bir ikona ilk basisimda algilamazdi ama bunda boyle bir sorun yok.elimde su an 3 tane telefon var.S60 V5 , Symbian Anna ve Belle.Hepsini kullaniyorum.Anna sanki bana S60 V5 in biraz gelistirilmis bir hali gibi geliyor ama Belle tamamen farkli.Bu zamana kadar cok karsilastirmali video seyrettim(C7 vs 701) ama asil farki kullaninca anliyorsunuz ama tabi bazi gelistirilmesi gereken yerleri var.Mesela telefonu ilk aldim ve resimlerimi ve bir kac program yukledim.Bir sure sonra telefon durdugu yerde isinmaya ve yavaslamaya basladi.APP Stop programini yukleyip baktigimda arka planda bir suru default programin back ground da calistigini farkettim.bende bunun uzerine belki Almanya firmware kaynakli bir sorun olabilecegi icin Turkce yazilim ile flashladim ve background da calisan butun gereksiz programlari kapattim.su an super hic bir problem yok.