nokia 701 ve c7 Navifirm deki bomba gibi değişiklik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
nokia 701 ve c7 Navifirm deki bomba gibi değişiklik
nokia 701 ve c7 Navifirm deki değişiklik aarkadaşlar navifirm ne fark ettim normalde navifirmde indirdiğimiz yazılımlar da genelikle işaretli olanları indiriyoruz ve telefonları o şekilde flashlıyoruz ben bir değişiklik yaptım navifirmdeki dosyaların hepsini işaretledim o şekilde indirdim indirdikten sonra tahmini yazılımın toplamı 1gb veya üzeri oluyor bide bu şekilde flash atayım telefonlara c7 ve 701 re flashlama biraz uzun sürdü kendi kendime dedimki bunda bir hayır vardır bekledim ve flashlama işi bitti telefon açıldı bide ne göreyim asphalt 5 hd angry birds magic oyunu ve poken uygulaması da yüklenmiş dehşet olmuş bence sizde deneyin iyi forumlar

serecans

serecans

Üye
teşekkürler bi deneyelim bakalım

hakan_710

hakan_710

Üye
bunun olmasının nedeni indirdiğiniz dosyaların içinde hafıza kartı içeriğinin olmasından kaynaklanıyo. emmc diye bi dosya var demek ki onun içinde imiş oyunlar

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum sana bende öyle tahmin ettim şimdi c6 01 re göre indirecem bide onu deneyelim

serecans

serecans

Üye
hmmm ama ben flaşh atarken o dosyaların işareteni kaldırıyorum kaldırmasam hata veriyor

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
bir şey daha fark ettim nokia 701 web tarayıcıda düzenleme olmuş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
C601 için deneyen Arkadaşım varmı bir fark.

hakan_710

hakan_710

Üye
C601 için deneyen Arkadaşım varmı bir fark.
ben denemeden sana söylüyüm climatemission3d ve telefonu aldığın ilk gün içinde olan duvar kağıtları gelecek ama siz yine de inanmayın ve indirip deneyin ve bomba gibi farkı görün

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 denedim fark yok türkçe dil olarak yok bir kaç dil kodunu gözden geçirdim ukrayna dilinde var galiba fazla bakamadım tek tek bakmak lazım

----------Eklendi @ 21:54:42 ---------- Yazıldı @ 21:51:42 ----------

bölümümüzde değil ama 5800 telefonundanda değişiklikler var bilginize

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kardeşim bilindik bişey bu.. bomba yazısı abartı olmuş.. ama yine de teşekkürler.

TheMadness

TheMadness

Üye
:locked: PR1.0'da bile var bu. Hem telefon ilk alındığında bunlar yüklü geliyor.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Denemekte Yarar Var

SilentOne

SilentOne

Üye
emmc dosyası zaten direk hafıza kartı istersen seçer istersen seçmessin ama bu bayadan beri bilindik konu ama bilmeyen arakdaşlar için hatırlatam iyi oldu

vobay

vobay

Üye
bilgi için tsklr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt