Nokia 701 izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

burakcal2

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701 izlenimlerim
Ilk gozume carpan telefon HD televizyon gibi.Benim eski C7 ile yan yana tutunca sanki c7 nin ustunde bir sis perdesi var gibi duruyor.ayrica telefon cok hizli.bir diger gozume carpan sey ise tus kiliti mandalini ceker cekmez hemen ekran aydinlaniyor.C7 de ise daha yavas aydinlaniyor.Yani bu sefer Nokia yapmis gibi gozukuyor.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Kedi Yavrusu

Üye

WebStyle

WebStyle

Üye
Cihaz Türkiye de satılmaya başladı mı? Ya da yurtdışında mı oturuyorsunuz?

uribaju

uribaju

Üye
hayırlı olsun çok güzel telefon

pRime.

pRime.

Üye
Hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız. Gerçekten güzel bir telefon.

ozelbaris

ozelbaris

Üye
Hayırlı olsun. Hem hızlı, hem de Belle.

devil____boy

Üye
ısınma sorunu var mı uzun süreli internet bağlantısından sonra ısınma durumu hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim hayırlı olsun

Suyaka

Suyaka

Üye
C7'ye de zamanında 950 TL bayılmıştım. Şimdi 701'in yanında performans açısından çöp olacak. Nokia'nın acizliği, 1 Ghz'i piyasaya daha yeni çıkaracak olması. Neyse hayırlı olsun, 701 Nokia'nın ilk adam gibi telefonu diyebiliriz.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırlı olsun güle güle kullan

burakcal2

Üye
    Konu Sahibi
ısınma sorunu var mı uzun süreli internet bağlantısından sonra ısınma durumu hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim hayırlı olsun

telefonda isinma sorunu yok.bir diger hosuma giden sey ise C7 ile kameralari ayni olmasina ragmen 701 ile c7 yi yanyana tutup fotograf cekiyorum ve 701 cok daha iyi cekiyor.bunun haricinde butun uygulamalara giris hizi hissedilebilir bir bicimde artmis.Galeriye daha cabuk giriyor ve bir resime zoom yaptiginiz zamanki netleme suresi azalmis ve nerede ise Iphone a yaklasmis durumda.Bellede bazi gereksiz seyler kaldirilmis.Mesela mesajlara tikladiginiz zaman hemen inboxdaki mesajlara giriyor.Eskiden ilk once mesaja basardik sonrada inbox a tiklardik.Bunun haricinden clear black parlak ekran cok guzel duruyor.Her sey cok canli ve hizli.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
bende belle kullanıyorum ve galerideki zoom u görseler annalılar çok sevecekler çünkü iPhoneninki gibi öok rahat ve süper olmuş :) hayırlı olsun arkadaşım ama Nokia harbiden bir frima ya. Apple yılda bir telefon çıkartır. Nokia ayda 4 tane birde Apple a rakip olmaya çalışıyor...

accman

accman

Üye
güle güle kullanın.. acaba biraz daha resim paylaşma imkanınız var mı? veya video... c7 ile kıyaslanmasını görmek isteriz...peki c7 ile kameraları tamamen aynı mıdır? yani kamerayı daha iyi yapan 701de belle desteği mi?

brk38

brk38

Üye
hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullan biraz daha detaylı anlatabilir misn+ ve - lerni?

serkanet

Üye
hayırlı olsun türkiyeye gelecek demekki yurt dışında mavi monte olmaz :)

burakcal2

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı olsun türkiyeye gelecek demekki yurt dışında mavi monte olmaz :)

evet zaten 701 in navifirmden Turkce yazilimini indirdim ve flashladim.Kamerasinin daha iyi olmasi 1 GHZ lik islemciden kaynaklaniyor.Genel olarak artilari telefondaki hersey hizlanmis.Kisa bir sure Iphone 4 kullanmistim.Iphone a gore kiyaslarsak ekran(parlaklik ve kontrast) ve hiz ayni olmus.pili tam doldurmadigim icin bir yorum yapamiyorum ama 1300 mah pili var.O kadar kurcalamama ragmen pil fena degil ama kesin olarak soyleyebilirimki 680 MHZ lik Anna ile arasinda cok fark var.C7 den bazen ekrandaki bir ikona ilk basisimda algilamazdi ama bunda boyle bir sorun yok.elimde su an 3 tane telefon var.S60 V5 , Symbian Anna ve Belle.Hepsini kullaniyorum.Anna sanki bana S60 V5 in biraz gelistirilmis bir hali gibi geliyor ama Belle tamamen farkli.Bu zamana kadar cok karsilastirmali video seyrettim(C7 vs 701) ama asil farki kullaninca anliyorsunuz ama tabi bazi gelistirilmesi gereken yerleri var.Mesela telefonu ilk aldim ve resimlerimi ve bir kac program yukledim.Bir sure sonra telefon durdugu yerde isinmaya ve yavaslamaya basladi.APP Stop programini yukleyip baktigimda arka planda bir suru default programin back ground da calistigini farkettim.bende bunun uzerine belki Almanya firmware kaynakli bir sorun olabilecegi icin Turkce yazilim ile flashladim ve background da calisan butun gereksiz programlari kapattim.su an super hic bir problem yok.

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Hayırlı olsun.. :)