Her zaman orjinal yazılımı kullanın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pzero

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman orjinal yazılımı kullanın
Orjinal belle çıkmadan herkes lambur lubur ıvo 3.1 denen yazılımı kuruyor. Bende kurdum ama çok pişman oldum. Mağazanın açılmaması, sosyal ağın açılmaması, opera 11-mini kurulamaması, nimbuzz'da tam ekrandan normal ekrana geri dönememesi, tarayıcıda sayfaların kaydırma sorunu, fotoğraflarda resim düzenle çıkmaması, Rehbere resim atarken kırpılamaması, kaydedilen fotoğraflar ve videonun E: diski içinde DCIM adı altında klasöre kaydetmesi gibi birçok uygulamanın çalışmaması gibi sorunlar yüzünden Belleyi silip önce pr1.2 sürüme ordanda telefon içinden annaya dönmüş bulunmaktayım. Orjinal Belle çıkmadan hiçbir suretle ıvo 3.1'i yüklemem. Şuan annanın stabilinden memnunum. Belle yükleyenler beni hoş karşılamayabilirler ama, her zaman orjinal yazılımdan yanayım.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve iatis

okitox

okitox

Üye
adamlar bu kadar uğraşıp yayınlamıyorlarsa bi bildikleri vardır zaten demek istesem de annayı o kadar bekledik o da hatalı çıktı :D:D

ager34

Üye
bende yükledim belle yi o dediklerini hiçbiryle karşışalmadım takır takır çalışıyor sadece opera çalışmıyor okadar oda sorun değil

• Beğen
Tepkiler: n000k ve secqin1
mfb2

mfb2

Üye
Tercih meseleai :)

pzero

Üye
    Konu Sahibi
bellede tarayıcıda kaydırma sorunu ve yazıla ince, annnada yazılar kalın tarayıcı daha stabil. Belle kullanış olarak çok güzel, android tarzı üstten aşağı menü açılması, kısayolları tek tek seçmek vs.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​ben her zaman söylüyorum telefonun imanını gevretiyorlar bu şekilde :) o da bir kul yapımı dayanmaz bu kadar baskıya =)

uribaju

uribaju

Üye
daha düzeltilecek çok yanı var acele etmeyin

emre1213

emre1213

Üye
kardeşim bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum.geri tuşu çoğu zaman çalışmıyor ve iletim raporlarınıda göremedim şahsen.sen orjinal anna ya nasıl döndün önce alman sonra orjinal anna mı kurdun? Tam olarak bilgim yok isimler hakkında yanlışım varsa afedersiniz...

mh.

mh.

Üye
arkadaşım valla haklısın. şu belle çıktı çıkalı teli kobay yaptım resmen abartı olmasın tahminim cihazı 7 -8 defa belleden downrgrade yaptım yani pr1. e döndüm ve şuan bunları yazarken yine flash atıyorum.. tamam belle ye emek verenleri herkesin emeğine saygımız var ama bende sana katılıyorum. hatta hem v22 hemde v24 versiyonların ustune yükledim ve senin yaşadıklarını yaşadım en sonda dün cihaz belle de süperdi neredeyse herşey tam çalışıyordu ama bugün haritalar ve bazı programlar çalışmadı geldi foruma baktım senin yazını gördüm ve karar verdim orjinal anna ya dönüyorum tabi hacklı olacak ve orjinal belle çıkana kadar devam...
bu arada varya: yükle kaldır pr1.e dön yok programları yükle yok başka program bul indirme yap şu belle dünya kadar zamanımı aldı. en azından cihaza anormal birşey olursa servise giderse garanti dışı kalmaz. belle maceram şimdilik burada bitiyor.

bu arada ovi veya 3. parti yazılım hata alıyorsanız ilk önce v14 pr1.2 yi yükleyin ve bütün programlarınızı kurun ondan sonra anna yı pr2.0 ister flash ile isterseniz oviden update yapın hiç bir sorun oluşmaz:oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
iyide cin annayida gorduk orjinal annayida gorduk ne farki var.orjinal olunca birseymi degisti sankim.belleyide gorduk kismetse orjinalinide goruruz olmezsek onunda fark yaraticani dusunmuyorum.yani uvey anayida uvey bayida gorduk.birtek uvey evlat kaldi.imzama bakin
|||||||||||||||||
|||||||||||||
||||||||||
|||||||
|||||
|||
:kotu:

WebStyle

WebStyle

Üye
Tabi haklısınız tercih meselesi saygı duymak lazım ancak zaten bu sürüm daha betanın betası hata da olur, bug da olur her türlü sorun da çıkabilir. Tabi bunu kimse inkar etmiyor. Bende bir kaç tane bugla karşılaştım. Şu anda yaklaşık 1.5 haftadır belleyi kullanıyorum şimdiye kadar herhangi bir sorunla problemle karşılaşmadım. (kilitleme-takılma-reset atma vb..) Gayet stabil çalışmakta. Ha tabi N8 ler için geri dönüş de mümkün bugün yükleyen kişi yarın beğenmez ise silip eski yazılıma geçebilir. İsteyen istediği işletim sistemini kurup yoluna devam eder..

Mağazanın açılmaması, sosyal ağın açılmaması

Opera haricinde bende ikisi de sorunsuz çalışıyor..

bucali2

Üye
c7 de alman annası kullanıyordum bilindigi gibi saat sorunu vardı. şimdi nokia software updater la güncelleme yapmaya çalışıyorum yeni sürüm buldu 024.001 diye. acaba telde alman sw var diye yine alman mı yükler??

celik37

Üye
ben ingilizceden beri kullanıyorum türkçesiyle süper oldu boş kunuşuyor arkadaş

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
1000 lıra para vermısım dibine kadar kullanırım :)
belleden sonrakı cindy sonra danielle sonra elle alayını yuklerim.

yeterkı bılgılı ol az bucuk neyın ne olduğunu bıl 50 defa dead flash attım hergun daha hızlanıyor :)

ıvoda bı tarafından uydurmadı bu yazılımı nokıa nasıl annayı saldıysa bunuda saldı eksıklerını goruyor forumları takıp edıyor ona gore duzenlemeler yapıyor orjınalını salıyor

tabıkı tercih meselesi. şahsen pro 1,0 ustune belle kurdum :) 122 mb boş alan var speed testte galaksıyle kafa kafa kafaya geldı iphoneyı katmıyorum bıle bır kere kıtlenmedı. tek sorunum opera 11 yuklenmıyor buyuzden facebookta yer bıldırımı yapamıyorum :) tek derdım bu

serkanet

Üye
dediklerinin hiçbiri bizde yok herşey çalışıyor anna opera 10 sürümü çalışmakta ;)

den1905

den1905

Üye
gereksiz bir konu belleyi anna ile kıyaslamak yanlış. Opera dışında sorun yok herşey gayet güzel.

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
orjinal annada hcbi sknti yok cakma sistemler kurup sonra burda konu kalabaligi yapyosunuz adam hakli orjinalini beklemek en mantklisi adamin bri cikip Turkcelestrdm dyo sizde yukluyosunuz la madem o kadar becerikli gitsin microsoftta falan calissin. herkes kendi isine baksin beyler

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
zaten orda çalışıyo :)

uribaju

uribaju

Üye
c7 de alman annası kullanıyordum bilindigi gibi saat sorunu vardı. şimdi nokia software updater la güncelleme yapmaya çalışıyorum yeni sürüm buldu 024.001 diye. acaba telde alman sw var diye yine alman mı yükler??
ürün kodunuza bağlı..

pzero

Üye
    Konu Sahibi
bana katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Paylaşmış olduğum yorumlar boşuna keyfiye olsun diye yazmadım. Gerçek olan sorunları yazıp paylaştım. Ben sizler gibi 3-5 tane telefon alan kişi değilim. 6 sene 2300 kullandım, şimdi 2. Telefonum olan nokia n8 i aldım. Yaşım 28. Belle tamam çok iyi olmuş, üstten aşağı açılan android tarzı menü, kısayolları tek tek seçmek vs vs. Android kullanımı aldı başını gidiyor, nokıa bunu geç farkederek belle sürümünü çıkaracağımı duyurarak bizleri heyecanladırdı. Eski versiyona dönmek cesaret işi bende bunu göze alarak önce iskandinav sonrada 14.2 sürümünü yükleyip. Annayı yüklenmiş durumda. Ya eskisi yüklenmeyip telefon çöküp servisin yolunu tutup garanti dışı kalma durumunda hanginiz ücretini ödeyecektiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt