Nokia fanları Huaweiyi Kötüleyenler Bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar konu karışmış 14 sayfa tartışma olacağını düşünmemiştim

yarın gidip huawei ideos x5 alıyorum zaten ama sizin clear display dediğiniz ekranıda test ederim eğer gözümde nokia daha iyi gözükürse alırım nokia c6-01 c7-00 ve ideos x5 i deniycem hangisi hoşuma giderse alıcam

not:android fanı değilim sadece symbianın yüklü eşşekten bile daha ağır olduğunu anlatmaya çalıştım eğer symbian belle yüklü nokialar tatmin ederse nokia alırım etmezse androidli telefon alırım samsung galaxy ace yada ideos x5

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
arkadaşlar konu karışmış 14 sayfa tartışma olacağını düşünmemiştim

yarın gidip huawei ideos x5 alıyorum zaten ama sizin clear display dediğiniz ekranıda test ederim eğer gözümde nokia daha iyi gözükürse alırım nokia c6-01 c7-00 ve ideos x5 i deniycem hangisi hoşuma giderse alıcam

not:android fanı değilim sadece symbianın yüklü eşşekten bile daha ağır olduğunu anlatmaya çalıştım eğer symbian belle yüklü nokialar tatmin ederse nokia alırım etmezse androidli telefon alırım samsung galaxy ace yada ideos x5

Kullandıgın son symbian telefonun 6600 veya 6630 falan olduguna bahse varım yada benzeri birsey.

baranselona

baranselona

Üye
Hocam launcher olayını geç cfw olayı var nokialarda bence hiç bulasma ekran geçis olayına rezil olursun demedi deme.Hatta 5800 bile deli gibi efektler kullanabiliyor.Qt ile tasarlanan home screenler var harika arayüzler bunlar.Adam koymus oraya 1.4 ghz S+ onda bile rahat geçis yapamıyor ekran.
ya hocam yapma yaw... ben launcher diyorum sen bana cfw diyosun 2 si arasindaki farki bilmiyomusun? birisi sadece 2 mb lik tema birisi yazilimla oynanmis telefonu garanti disi birakan bi olay madem okadar meraklisin cfw ile oc karlasilastir ozaman.... neyi tartisiyoruz ya launcher diyorum cfw diyosun...

pRime.

pRime.

Üye
Emin ol öyle :zuhaha:

----------Eklendi @ 23:16:51 ---------- Yazıldı @ 23:14:23 ----------

O kadar yavaş çalışıyo ki symbian telefonum, neye dokunsam tepki vermesi dakikalar sürüyo(!) android kral :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
ya hocam yapma yaw... ben launcher diyorum sen bana cfw diyosun 2 si arasindaki farki bilmiyomusun? birisi sadece 2 mb lik tema birisi yazilimla oynanmis telefonu garanti disi birakan bi olay madem okadar meraklisin cfw ile oc karlasilastir ozaman.... neyi tartisiyoruz ya launcher diyorum cfw diyosun...

Senin tema dedigin olay sistem dosyalarına etkietmiyor mu peki?
Cfw içine bırak mb'ı kb'lık dosyalar atarak bile harikalar yaratılır.
Sorun cfw yapmak ise uygulanacak modu sis uygulaması yapıp telefona uygulama olarakda kurarız sorun degil.
Zira sizin kurdugunuz ve çogu program da bu sistemle çalısır zaten
.

pRime.

pRime.

Üye

johnm

johnm

Üye
    Konu Sahibi
En son kullandığım nokia telefon c6ydı 1 gün arkadaşla takas etmiştik ve kasıntı ağırdı telefon

yarın belle videolarını inceliycem hangisi hoşuma giderse onu alıcam

ve son kullandığım telefon nokia 5800 dı 2 ay sabredebildim sonunda sattım

baranselona

baranselona

Üye
Senin tema dedigin olay sistem dosyalarına etkietmiyor mu peki?Cfw içine bırak mb'ı kb'lık dosyalar atarak bile harikalar yaratılır.Sorun cfw yapmak ise uygulanacak modu sis uygulaması yapıp telefona uygulama olarakda kurarız sorun degil.Zira sizin kurdugunuz ve çogu program da bu sistemle çalısır zaten.
:) evet bizim kurdugumuz programlar 2 kb lik bi dosyayla hemen symbianda calisir hatta 10 mb lik bi dosyayla android emulatoru yukler telefonu multitouch falan yapatsin.... hocam ne diyosun ya. hocam sende tema yukle ozaman sistem dosyasini etkilemek var sistem dosyasini etkilemek var. ozaman ben. 1.6 ghz e oc olmus miui li cihazi koyyim karsiniza karsilastir karsilastirabikdigin symbianla... launcher diyorum cfw diyosun launcher ile androidin kendi launcherinden daha hizli daha gorsel kullanabilirsin cihazi ama symbianda temayi yuklersen tam tersi telefon yavasladikca yavaslar... anna guncellmesi icin demiyorum onun temalarini daha kullanmadim....

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
:) evet bizim kurdugumuz programlar 2 kb lik bi dosyayla hemen symbianda calisir hatta 10 mb lik bi dosyayla android emulatoru yukler telefonu multitouch falan yapatsin.... hocam ne diyosun ya. hocam sende tema yukle ozaman sistem dosyasini etkilemek var sistem dosyasini etkilemek var. ozaman ben. 1.6 ghz e oc olmus miui li cihazi koyyim karsiniza karsilastir karsilastirabikdigin symbianla... launcher diyorum cfw diyosun launcher ile androidin kendi launcherinden daha hizli daha gorsel kullanabilirsin cihazi ama symbianda temayi yuklersen tam tersi telefon yavasladikca yavaslar... anna guncellmesi icin demiyorum onun temalarini daha kullanmadim....

Tema telefonu yavaslatmaz! bu lafıdan 5800 kullandıgını anladım.
Ben ne diyorum telefona kurulan her program sistem dosyalarını etkiler.
Senin kurdugun o launcherlarda etkiler.Bende diyorum ki sistem ile oynamadan cfw içine atılan modları program seklinde de kurabiliriz.
Sen diyorsun overclock yapayım ne alaka.İstedigin kadar yap S+'ın bile hali ortada.
Java arayüz orjinal kalsın istersen 2 ghz ile gel.Qt 5800 bile nal toplatır neredeyse.

Türe

Türe

Üye
Emin ol öyle :zuhaha:----------Eklendi @ 23:16:51 ---------- Yazıldı @ 23:14:23 ----------O kadar yavaş çalışıyo ki symbian telefonum, neye dokunsam tepki vermesi dakikalar sürüyo(!) android kral :oke:
hangi yüzyıldan kalma hacı senin tel. :ehe c6-01 ve c7 de böyle bi problem yok :oke:

baranselona

baranselona

Üye
Tema telefonu yavaslatmaz! bu lafıdan 5800 kullandıgını anladım.Ben ne diyorum telefona kurulan her program sistem dosyalarını etkiler.Senin kurdugun o launcherlarda etkiler.Bende diyorum ki sistem ile oynamadan cfw içine atılan modları program seklinde de kurabiliriz.Sen diyorsun overclock yapayım ne alaka.İstedigin kadar yap S+'ın bile hali ortada.Java arayüz orjinal kalsın istersen 2 ghz ile gel.Qt 5800 bile nal toplatır neredeyse.
:) evet 5800 galaxy s+ ten daha iyi tamam... neden bahsediyosun hocam sen ozaman cfw nin her dosyasini. ayarla donustur tek tek kur telefonuna mutlu ol bizde 2 mb lik dosyayi atip kuralim. tamam... :) harbiden ne diyeyim artik ya ne desek bos... sana galaxy s+ ten iyi 5800 ile mutluluklar... su symbiani oyle bi yaptin ki. ne diyeyim. artik diger telefonlarin tartisildigi konulara bile gelip bi symbian tartismasi yaratirsin.. neyse android icinde fena bi etki yaratmis symbiani ustun girmeye devam et sen. :) 5800 androidli cihazlara nal toplatsin sende gidip bilgilerinle seminer ver. herkes 5800 alsin 5800 galaxy s+ den iyi aksam aksam iyibi guldum. bide 5800 a v60 ida hazirlada nokia seni ise alir belki muhendis falan olursun......

----------Eklendi @ 23:48:20 ---------- Yazıldı @ 23:45:40 ----------

ha bide java arayuz nedir usta ya tutturmussun bi java arayuz java arayuz diye. android java tabanli bi arayuz kullanmaz ki kendi sistem dosyasi olan launcherini kullanir...

Lenneth

Üye
Tema telefonu yavaslatmaz! bu lafıdan 5800 kullandıgını anladım.
Ben ne diyorum telefona kurulan her program sistem dosyalarını etkiler.
Senin kurdugun o launcherlarda etkiler.Bende diyorum ki sistem ile oynamadan cfw içine atılan modları program seklinde de kurabiliriz.
Sen diyorsun overclock yapayım ne alaka.İstedigin kadar yap S+'ın bile hali ortada.
Java arayüz orjinal kalsın istersen 2 ghz ile gel.Qt 5800 bile nal toplatır neredeyse.

S+'nın bile hali ortada mı :zuhaha: 7 tane ev ekranı ekleyip aralarında jet gibi geçtiğim S+' mı :zuhaha:

Ayrıca N8'e Belle kurdum o kadar övülen :) En basitinden Fruit Ninja'yı bile S+'ın açtığı sürenin 2 katında zar zor açıyor.

----------Eklendi @ 23:50:48 ---------- Yazıldı @ 23:48:42 ----------

:) evet 5800 galaxy s+ ten daha iyi tamam... neden bahsediyosun hocam sen ozaman cfw nin her dosyasini. ayarla donustur tek tek kur telefonuna mutlu ol bizde 2 mb lik dosyayi atip kuralim. tamam... :) harbiden ne diyeyim artik ya ne desek bos... sana galaxy s+ ten iyi 5800 ile mutluluklar... su symbiani oyle bi yaptin ki. ne diyeyim. artik diger telefonlarin tartisildigi konulara bile gelip bi symbian tartismasi yaratirsin.. neyse android icinde fena bi etki yaratmis symbiani ustun girmeye devam et sen. :) 5800 androidli cihazlara nal toplatsin sende gidip bilgilerinle seminer ver. herkes 5800 alsin 5800 galaxy s+ den iyi aksam aksam iyibi guldum. bide 5800 a v60 ida hazirlada nokia seni ise alir belki muhendis falan olursun......

----------Eklendi @ 23:48:20 ---------- Yazıldı @ 23:45:40 ----------

ha bide java arayuz nedir usta ya tutturmussun bi java arayuz java arayuz diye. android java tabanli bi arayuz kullanmaz ki kendi sistem dosyasi olan launcherini kullanir...

Java arayüz konusunda haklı

Ama genellikle şirketler Android'in orjinal arayüzünü kendi arayüzleriyle değiştiriyorlar, mesela Samsung'un touchwiz'i , yağ gibi kayıyor mübarek :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

Sana ekran geçis olayına girme demistim.
Anlamadın sanırm dediklerimi.Sana diyorum ki cfw yapmadan da cfw'de kullanılan modları telefona program olarak kurabilirim.
Sen cfw kur ben 2 mb kurarum diyosun.Ben kb kurucam haberin yok.
Android benim içimde etki yatsa gidip android alırdım sizde yaratmıs ki almıssınız.
Ekran geçisinden konusurken 5800'ın S+'dan daha iyi oldugunu söylemende çok komik ben öyle birsey de demedim.
Neyse herseyi abartıp konuyu karıstıyorsun sen.Pek keyif almadım ben bu kapısmadan iyi forumlar.

baranselona

baranselona

Üye
launcher apk olarak gelir ve yuklersin c ve c++ yazikim dillerinide kullanir diye biliyorum javada olabilirmis yanli biliyormusum

pRime.

pRime.

Üye
Ama genellikle şirketler Android'in orjinal arayüzünü kendi arayüzleriyle değiştiriyorlar, mesela Samsung'un touchwiz'i , yağ gibi kayıyor mübarek :)
Hiç ios kullanmamışsın sen belli :zuhaha: :zuhaha: yağ gibi diyosan çakma ios arayüzüne bide orjinalini gör :kop:.

Lenneth

Üye
Sana ekran geçis olayına girme demistim.
Anlamadın sanırm dediklerimi.Sana diyorum ki cfw yapmadan da cfw'de kullanılan modları telefona program olarak kurabilirim.
Sen cfw kur ben 2 mb kurarum diyosun.Ben kb kurucam haberin yok.
Android benim içimde etki yatsa gidip android alırdım sizde yaratmıs ki almıssınız.
Ekran geçisinden konusurken 5800'ın S+'dan daha iyi oldugunu söylemende çok komik ben öyle birsey de demedim.
Neyse herseyi abartıp konuyu karıstıyorsun sen.Pek keyif almadım ben bu kapısmadan iyi forumlar.

Bütün modlarda yemiyor ama o dediğin, ayrıca o modları kurabilmek için cihazın hackli olması lazım. O beğenmediğiniz çekik gözlü arkadaşlara imeinizi vereceksiniz, yada cihaza flash atacaksınız.

Ona rağmen Flash atmadan Rom'a müdahele edemezsiniz ama bir Android kullanıcısı root eder, istediği modifikasyonu yapar, sonra isterse root'u kaldırır. Hemde hiç bir bilgisini kaybetmez flash atma ihtiyacı olmadığından.

----------Eklendi @ 23:59:05 ---------- Yazıldı @ 23:58:18 ----------

Hiç ios kullanmamışsın sen belli :zuhaha: :zuhaha: yağ gibi diyosan çakma ios arayüzüne bide orjinalini gör :kop:.

Symbian gitti iOs geldi, Symbian'cığınız yarışamadı mı yoksa :) iOs'un widget bile eklenemeyen arayüzü sizin olsun :)

baranselona

baranselona

Üye
Sana ekran geçis olayına girme demistim.Anlamadın sanırm dediklerimi.Sana diyorum ki cfw yapmadan da cfw'de kullanılan modları telefona program olarak kurabilirim.Sen cfw kur ben 2 mb kurarum diyosun.Ben kb kurucam haberin yok.Android benim içimde etki yatsa gidip android alırdım sizde yaratmıs ki almıssınız.Ekran geçisinden konusurken 5800'ın S+'dan daha iyi oldugunu söylemende çok komik ben öyle birsey de demedim.Neyse herseyi abartıp konuyu karıstıyorsun sen.Pek keyif almadım ben bu kapısmadan iyi forumlar.
hatanida kabul etmiyosun. daha biraz once isterse 2 ghz ile gelsin qt 5800 nal toplatir demiyomuydun? e tabi symbian kral dimi androidde ney :)

pRime.

pRime.

Üye
Bütün modlarda yemiyor ama o dediğin, ayrıca o modları kurabilmek için cihazın hackli olması lazım. O beğenmediğiniz çekik gözlü arkadaşlara imeinizi vereceksiniz, yada cihaza flash atacaksınız. Ona rağmen Flash atmadan Rom'a müdahele edemezsiniz ama bir Android kullanıcısı root eder, istediği modifikasyonu yapar, sonra isterse root'u kaldırır. Hemde hiç bir bilgisini kaybetmez flash atma ihtiyacı olmadığından.----------Eklendi @ 23:59:05 ---------- Yazıldı @ 23:58:18 ----------Symbian gitti iOs geldi, Symbian'cığınız yarışamadı mı yoksa :) iOs'un widget bile eklenemeyen arayüzü sizin olsun :)
Yo bal gibi yarışıyor ;) touch wiz'e yağ gibi dedin ondan diyorum orjinali var ios onuda kullan ondan sonra kararını ver bence. :)

Lenneth

Üye
Yo bal gibi yarışıyor ;) touch wiz'e yağ gibi dedin ondan diyorum orjinali var ios onuda kullan ondan sonra kararını ver bence. :)

Doğru Samsung iOs'un arayüzünü çaldı, o yüzden widget bile ekleyemiyoruz. Hatta ev ekranımız bile yok. Diğer tüm Android'lerde varken(!) :zuhaha:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Root çok mu güvenli çinlilerden?
Arayüz orjinalken asla yag gibi bir arayüzünüz olmaz koydugun videodan bile belli oluyor birde c6-01'deki geçislere bak.
Efektler hariç çogu seyi sis olarak yedirebilirim sisteme.Efektleride sistem dosyalarını gösterip windows üzerinden ekleyebilirim.

Üst Alt