johnm
Üye
arkadaşlar konu karışmış 14 sayfa tartışma olacağını düşünmemiştim
yarın gidip huawei ideos x5 alıyorum zaten ama sizin clear display dediğiniz ekranıda test ederim eğer gözümde nokia daha iyi gözükürse alırım nokia c6-01 c7-00 ve ideos x5 i deniycem hangisi hoşuma giderse alıcam
not:android fanı değilim sadece symbianın yüklü eşşekten bile daha ağır olduğunu anlatmaya çalıştım eğer symbian belle yüklü nokialar tatmin ederse nokia alırım etmezse androidli telefon alırım samsung galaxy ace yada ideos x5
yarın gidip huawei ideos x5 alıyorum zaten ama sizin clear display dediğiniz ekranıda test ederim eğer gözümde nokia daha iyi gözükürse alırım nokia c6-01 c7-00 ve ideos x5 i deniycem hangisi hoşuma giderse alıcam
not:android fanı değilim sadece symbianın yüklü eşşekten bile daha ağır olduğunu anlatmaya çalıştım eğer symbian belle yüklü nokialar tatmin ederse nokia alırım etmezse androidli telefon alırım samsung galaxy ace yada ideos x5

evet bizim kurdugumuz programlar 2 kb lik bi dosyayla hemen symbianda calisir hatta 10 mb lik bi dosyayla android emulatoru yukler telefonu multitouch falan yapatsin.... hocam ne diyosun ya. hocam sende tema yukle ozaman sistem dosyasini etkilemek var sistem dosyasini etkilemek var. ozaman ben. 1.6 ghz e oc olmus miui li cihazi koyyim karsiniza karsilastir karsilastirabikdigin symbianla... launcher diyorum cfw diyosun launcher ile androidin kendi launcherinden daha hizli daha gorsel kullanabilirsin cihazi ama symbianda temayi yuklersen tam tersi telefon yavasladikca yavaslar... anna guncellmesi icin demiyorum onun temalarini daha kullanmadim....
c6-01 ve c7 de böyle bi problem yok
.