huseyinos
Üye
Öyle görünüyor dönmek daha mantıklı ama bu seferde videolar basık çıkacak off ne yapsampardon ya (: v10c root oluyorda farklı bir şekildeydi iyi bari rot etmişsin.......
O zaman biz v10b ye gerimi dönsek ne (:
Öyle görünüyor dönmek daha mantıklı ama bu seferde videolar basık çıkacak off ne yapsampardon ya (: v10c root oluyorda farklı bir şekildeydi iyi bari rot etmişsin.......
O zaman biz v10b ye gerimi dönsek ne (:
Arkadaşlar sorunu buldum bataryayı yiyen canavar Marketteki facebook uygulamasıymış sildim anında batarya normale döndü kndi face uygulaması pek işlevsizdi ama batarya dostuydu.Öyle görünüyor dönmek daha mantıklı ama bu seferde videolar basık çıkacak off ne yapsam
@huseyinos kardeşim hemen tavsiyene uyuyorum ve o bahsettiğin uygulamayı optimus blackten kaldırıyorum.
bende v10c den şüphelendim şarjım dedim ondan normalin azıcık altına düştü (: diye meğersem faceymiş hee.. hemen iptal ediyorum.
bir dene bakalım kardeşim eğer sendede düzelme olursa proyu yapan arkadaşa mail atcam@huseyinos kardeşim hemen tavsiyene uyuyorum ve o bahsettiğin uygulamayı optimus blackten kaldırıyorum.
bende v10c den şüphelendim şarjım dedim ondan normalin azıcık altına düştü (: diye meğersem faceymiş hee.. hemen iptal ediyorum.
Nova8 kurulumu biraz karmaşık geldi bu kadar rom yükleme kaldımadan sonra birde nova kurulumu zahmetli geliyor açıkçası 2.3 güncellemesi sanırım hafta içi kesin çıkacak gözüyle bakıyorum belki şarj konusunda iyileşme olabilir (inşallahv10c de sarj sıkıntısı var arkadaşlar kim ne derse desin en iyi sarj performansı v11c ve nova8 de sarj uzun gitsin istiyor iseniz saygılar...
)googlemarketin en son güncellemede olan 1.7.1 Updateli facebook aşırı derecede sorunlu. Aynı şeyi tabletimde bende yaşadım. Fakat 1.5.1 Sürümü sorunsuz çalışıyor. Bildirim geliyor çevrimiçi olabiliyorsunuz, Eski sürüme dönmenizi öneririm.
Bu telefonu günde güne daha çok seviyorum arkadaşlar nova8 rom yükledim onun üzerinde sarj göstergesinide değiştirdim çok istediğim bir olaydı acayip mutlu oldum arkadaşlar bunu yapar iken xda forumdan google tarzanca ingilizcesi çevirisi ile oldu denemek isteyenler var ise işte link buyurun deneyin.
bu sayfada sarj göstergesini değiştirmeyi anlatıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu çeviri çok saçma birşey olmuş , en kolayından sen bahsetsende bizde birşeyler yapmayı denesek (:
üstadım , o oyun zaten bir harika abidesi, süper birşey ekran efektleri harika (: ciddi anlamda çok hoş, ekranda kaliteli olunca fark iyice ortaya çıkıyor.. ben çok beğendim şahsen..
@paganini58 ellerine sağlık dostum, süper bir iş çıkartmışsın gerçekten, nova8 i kurdum bilgisayarıma .. harika bir görüntü oldu.. aynı zamanda hız olarakta ciddi olarak banada daha hızlı geldi.. ancak şarj olarak sende fark varmı ? bana fark yokmuş gibi geldi...
peki birşey sorayım sonrasında tekrardan eskiye dönmek istersek bu işlemi nasıl gerçekleştirebiliriz ?