C5-03 için Kendi Yazılımınızı Kendiniz Yapın!

Sponsorlu Bağlantılar

alim6563

alim6563

Üye
:rica:

ahmetc503

hani bataryayı çıkar falan dio sonrada power butonuna bas diyo yaa power butonuna basıp kilit kodunu falan giriyimmi yoksa power butonuna basıp bırakıyımmı

alim6563

alim6563

Üye
power tuşuna basıcaksın ardından phoenix işleme devam edicek phoenix işlem tamamlandı diyicek o zaman tamamdır işlem

ahmetc503

power tuşuna basıcaksın ardından phoenix işleme devam edicek phoenix işlem tamamlandı diyicek o zaman tamamdır işlem
sadece power basıyımmı yoksa power a bastıktan sonra kilit kodu falan giriyimmi

----------Eklendi @ 14:57:52 ---------- Yazıldı @ 14:57:32 ----------

yaaaaa yapcamda çook korkuyorum

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
ahmet videoya bakıp yap

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

azrock

azrock

Üye
1-2-3 güne gelecek galiba CFW değil mi beyler? :D

Symbian Türkiye dostum inşallah ses kalitesinde de bir iyileşme olur.. (Özelliklede bass ağırlıklı:hmmm)

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
alim6563

alim6563

Üye
1-2-3 güne gelecek galiba CFW değil mi beyler? :D

Symbian Türkiye dostum inşallah ses kalitesinde de bir iyileşme olur.. (Özelliklede bass ağırlıklı:hmmm)
Symbiantürkiye geçikeceğini söyledi ama inş erken gelir :oke:

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu arada, biraz önce bir iletişim formu elime ulaştı. Anlaşılan, Rick ve Benim sayemde (bizim hazırlamadığımız) bir CFW çoktan sürülmüş bile :) Zaten yollayan kişiye de içeriklerinde bizden içeriğin alındığını gösteren kısımları da gösterdim.

adresinden CFW'yi indirebilirsiniz. Bugün ben de indirip deneyeceğim.

alim6563

alim6563

Üye
Bu arada, biraz önce bir iletişim formu elime ulaştı. Anlaşılan, Rick ve Benim sayemde (bizim hazırlamadığımız) bir CFW çoktan sürülmüş bile :) Zaten yollayan kişiye de içeriklerinde bizden içeriğin alındığını gösteren kısımları da gösterdim.

adresinden CFW'yi indirebilirsiniz. Bugün ben de indirip deneyeceğim.

resimlere baktımda ana ekran c6 gibi değil böylemi olacaktı ?

Del Rey

Del Rey

Üye
Nasıl, ne gibi bir gecikme bu?:ağlarım:

Bu arada, o gecikme Rick'in telefonunu CFW'yi test ederken yakmış olmasından kaynaklanıyor. Şu an Nokia Care'den alıyor olmalı.

----------Eklendi @ 17:39:52 ---------- Yazıldı @ 17:39:26 ----------

resimlere baktımda ana ekran c6 gibi değil böylemi olacaktı ?

Bunu biz hazırlamadık. Bizim hazırladığımız farklı. Bu bizim yöntememizle kendi CFW'sini hazırlamış.

alim6563

alim6563

Üye

Bunu biz hazırlamadık. Bizim hazırladığımız farklı. Bu bizim yöntememizle kendi CFW'sini hazırlamış.[/QUOTE' Alıntı:
Tamam o zaman sizin port'u bekliyelim burda ingilizce anlatıyor.Türkçe daha iyi anlarız :) Bu arada ne kadar kaldı acep ?

Del Rey

Del Rey

Üye

Tamam o zaman sizin port'u bekliyelim burda ingilizce anlatıyor.Türkçe daha iyi anlarız :) Bu arada ne kadar kaldı acep ?

Dediğim gibi bugün Nokia Care'den telefonunu alacaktı. Bundan sonra çalışmalara devam edeceğiz. Ama bunu indirip kurabilirsem, bunun için de Türkçe anlatım yaparım :)

alim6563

alim6563

Üye
Dediğim gibi bugün Nokia Care'den telefonunu alacaktı. Bundan sonra çalışmalara devam edeceğiz. Ama bunu indirip kurabilirsem, bunun için de Türkçe anlatım yaparım :)
Peki.:) Bazı kişiler 2-3 şey yaptın diye havalanma felan diyorlarda.Onları takma sen sitemizde C5-03 kullanıcıları artıyor.Allah bilir o laf atanlarda senin yaptıklarından yararlanıyorlardır.Neyse Sabırla bekliyoruz..:oke::tşk:

Del Rey

Del Rey

Üye
:rica: Şu anda iki dosya indi bile.

----------Eklendi @ 19:13:12 ---------- Yazıldı @ 18:09:52 ----------

Arkadaşlar CFW'yi yükledim. Menü, portre modunda S^3 stili. Daha fazla alan var. Ancak yatay modda S^3 gibi alta gelmiyor butonlar.

Klavye düzeni yine S^3 düzeni.

Dil tamamen İngilizce. Başka bir dil yok.

Tema efektleri sade, Anna stili.

Boş hafıza 70,8 MB olarak geliyor.

Bilmiyorum, tamamen İngilizce kullanabilirim, zaten normalde de çoğu zaman İngilizce kullanıyordum :D Neyse, kullanırsanız, bence güzel oluyor :)

Font gayet güzeldi ama ben Nokia Pure Font ile değiştirdim.

Bu arada RAM uçuyor, önbelleksiz uygulamalar bile çok hızlı açılıyor şu anda. Telefonumun doruklarındayım diyebilirim.

Herkese tavsiye ederim.

alim6563

alim6563

Üye
:rica: Şu anda iki dosya indi bile.

----------Eklendi @ 19:13:12 ---------- Yazıldı @ 18:09:52 ----------

Arkadaşlar CFW'yi yükledim. Menü, portre modunda S^3 stili. Daha fazla alan var. Ancak yatay modda S^3 gibi alta gelmiyor butonlar.

Klavye düzeni yine S^3 düzeni.

Dil tamamen İngilizce. Başka bir dil yok.

Tema efektleri sade, Anna stili.

Boş hafıza 70,8 MB olarak geliyor.

Bilmiyorum, tamamen İngilizce kullanabilirim, zaten normalde de çoğu zaman İngilizce kullanıyordum :D Neyse, kullanırsanız, bence güzel oluyor :)

Font gayet güzeldi ama ben Nokia Pure Font ile değiştirdim.

Bu arada RAM uçuyor, önbelleksiz uygulamalar bile çok hızlı açılıyor şu anda. Telefonumun doruklarındayım diyebilirim.

Herkese tavsiye ederim.
C6 portu bekliyecem ben ingilizceden bıktım klavyede i , ü , ö bulmak için yumuşak harflere girip yarım saat onla uğraşıyorum :D