C5-03 için Kendi Yazılımınızı Kendiniz Yapın!

Sponsorlu Bağlantılar

devil1903

devil1903

Üye
Rofs2'den dil dosyalarını kaldırınca flash atamıyorum. Core ve UDA 'damı ayarları var ki? NFE (firmware editör) de sadece rofs32'den dil dosyalarına ulaşılabiliyor.

Bu benim boyumu aşacak bir mesele 2 kez flashladım 2 kez çökertip yeniden kurtardım dahasına yüreğim dayanmayacak :)

azrock

azrock

Üye
Rofs2'den dil dosyalarını kaldırınca flash atamıyorum. Core ve UDA 'damı ayarları var ki? NFE (firmware editör) de sadece rofs32'den dil dosyalarına ulaşılabiliyor.

Bu benim boyumu aşacak bir mesele 2 kez flashladım 2 kez çökertip yeniden kurtardım dahasına yüreğim dayanmayacak :)

Benim yüreğim dayanıyor. :)

3 hafta önce cumartesi mi neydi, telefonu 7 kez çökerttim; toplamda da 11 kez flash attım:ehe

Not: Saydın mı? - Evet, saydım.

hellthelast1

Üye
Ne yaptıysam olmadı.. birisi bana teamviwer yoluyla yardımcı olabilirmi? facebook.com/darkcomment burdan bana ulaşabilirsiniz.. şimdiden teşekkrler.

devil1903

devil1903

Üye

Benim yüreğim dayanıyor. :)

3 hafta önce cumartesi mi neydi, telefonu 7 kez çökerttim; toplamda da 11 kez flash attım:ehe

Not: Saydın mı? - Evet, saydım.
Gece gece uğraştırdı beni 2'ye 3'e kadar birde sabah işe gelmesi var bunun. Vaktim olsa daha da uğraşırdım belki ama elde başka telefonda olmayınca bunuda servise götürme servisten alma problemi ihtimalinide katarsak soğuk terler döktüm kurtarana kadar. :)

gerçi benim yapmak istediğim bişeyleri import etmek değildi ben genelde export kısmıyla uğraştım. Onuda elime yüzüme bulaştırıp telefonu hiç açamadım sonrada geri kurtarma derken geceyi yarılayıp bıraktım.

Ne yaptıysam olmadı.. birisi bana teamviwer yoluyla yardımcı olabilirmi? facebook.com/darkcomment burdan bana ulaşabilirsiniz.. şimdiden teşekkrler.

hellthelast1, sorununu tam olarak yazarsan teamviwere ihtiyaç duymadan çözüm yolu önerecek birçok kişi vardır forumda.

azrock

azrock

Üye
Yok mu bir C6 portu? Sıkıldım bu telefondan yav. Yaşım da küçük öyle elimi kolumu sallaya sallaya gidip başka bir telefon almak için...

Galaxy Gio falan mesela.
Alırsam anca ikinci el bir 5800 falan alabilirim. Aslında telefoncuda sanki LG P503 Optimus One vardı ama bilmem ki...

ahmetc503

Yok mu bir C6 portu? Sıkıldım bu telefondan yav. Yaşım da küçük öyle elimi kolumu sallaya sallaya gidip başka bir telefon almak için...

Galaxy Gio falan mesela.
Alırsam anca ikinci el bir 5800 falan alabilirim. Aslında telefoncuda sanki LG P503 Optimus One vardı ama bilmem ki...
valla ya yokmu c6 portu falan

Masterthone

Masterthone

Üye
C5-03 ün yazlımı henüz açık kaynak kodlu deil dolayısıyla C6 portunu unutun bu söylentileride kapatın artık elde olan bu mutlu olUN

sayfer

sayfer

Üye
Nasıl bi telefon almışızzzz yaffff :(

Masterthone

Masterthone

Üye
Nasıl bi telefon almışızzzz yaffff :(
c5-03 e hayat veren arkadaşlarda yok deil... ama dediğim gibi c5 bir fiyaskodur çok hayal kurmayın..

defoe9

Üye
merhaba arkadaşlar e 72 de youtube videolarını cep telefonuna kaydetme programı var mı varsa ismi nedir

bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim ..

teşekkürler

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
teşekkürler