_K@YIP_
Üye
aynenC6 portu bekliyecem ben ingilizceden bıktım klavyede i , ü , ö bulmak için yumuşak harflere girip yarım saat onla uğraşıyorum![]()
aynenC6 portu bekliyecem ben ingilizceden bıktım klavyede i , ü , ö bulmak için yumuşak harflere girip yarım saat onla uğraşıyorum![]()
Bu arada bu CFW'nin Bug'ını buldum. Tarayıcıda Yer İmlerine veya Geçmişe girince tarayıcıdan atıyor.
İlginç birşey, X-Plorer altında CPU Hızı 1000 MHz
----------Eklendi @ 19:56:55 ---------- Yazıldı @ 19:54:58 ----------
Bu arada Güç yönetimi ekranına yeniden başlat seçeneği de eklenmiş.
Ben yatay kullanıyorum hep o yüzden c6daki gibi yatay ekran olsun diğerbuglar enterese etmez
operada bi sorun olmassa tamamdır 
ramblowda en yüksek kaça ulaşabildinOnlar da yapılır zamanlaMenüsü çok iyi, ama butonlar yine klasik S60v5'teki gibi yatayda yan tarafa gidiyorlar.
CPU Hızı gerçek mi bilinmez ama şu anda müthiş bir hızdayım, farkediliyor :P

Simdi olctum 64,33 gosterdi kisayol cubuguyla. Telefondan yazdigim icin ekran goruntulerini yarin veririm.ramblowda en yüksek kaça ulaşabildin![]()
Hızlıysa Süper Olur VallahaOnlar da yapılır zamanlaMenüsü çok iyi, ama butonlar yine klasik S60v5'teki gibi yatayda yan tarafa gidiyorlar. CPU Hızı gerçek mi bilinmez ama şu anda müthiş bir hızdayım, farkediliyor :P

GûzelmisSimdi olctum 64,33 gosterdi kisayol cubuguyla. Telefondan yazdigim icin ekran goruntulerini yarin veririm.
Daha çıkmadıc6 portu çıktımı ?

Daha çıkmadı![]()
Bu Ayın Sonun Çıkabilir
Şuan evet demenizi ne kadar çok bekliyorum ama büyük ihtimalle hayır olacak cevap 
Bu arada, son gelişme; tamamen Türkçe kendime ait CFW'yi hazırlayacağım. Şimdilik birkaç moda ihtiyacım olacak. Zaten yöntem bana ait, pek sorun olmazŞimdilik S^3 Lite 3 ile idare edebilirsiniz.
Bu arada bu forumdaki Modder'lar bana 5230 C6 Modlarını verirlerse daha da iyi olacak.