C5-03 için Kendi Yazılımınızı Kendiniz Yapın!

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu arada bu CFW'nin Bug'ını buldum. Tarayıcıda Yer İmlerine veya Geçmişe girince tarayıcıdan atıyor.

İlginç birşey, X-Plorer altında CPU Hızı 1000 MHz :alkis

----------Eklendi @ 19:56:55 ---------- Yazıldı @ 19:54:58 ----------

Bu arada Güç yönetimi ekranına yeniden başlat seçeneği de eklenmiş.

alim6563

alim6563

Üye
Bu arada bu CFW'nin Bug'ını buldum. Tarayıcıda Yer İmlerine veya Geçmişe girince tarayıcıdan atıyor.

İlginç birşey, X-Plorer altında CPU Hızı 1000 MHz :alkis

----------Eklendi @ 19:56:55 ---------- Yazıldı @ 19:54:58 ----------

Bu arada Güç yönetimi ekranına yeniden başlat seçeneği de eklenmiş.
:D Ben yatay kullanıyorum hep o yüzden c6daki gibi yatay ekran olsun diğerbuglar enterese etmez :D operada bi sorun olmassa tamamdır :naughty:

Del Rey

Del Rey

Üye
Onlar da yapılır zamanla :D Menüsü çok iyi, ama butonlar yine klasik S60v5'teki gibi yatayda yan tarafa gidiyorlar.

CPU Hızı gerçek mi bilinmez ama şu anda müthiş bir hızdayım, farkediliyor :P

alim6563

alim6563

Üye
Onlar da yapılır zamanla :D Menüsü çok iyi, ama butonlar yine klasik S60v5'teki gibi yatayda yan tarafa gidiyorlar.

CPU Hızı gerçek mi bilinmez ama şu anda müthiş bir hızdayım, farkediliyor :P
ramblowda en yüksek kaça ulaşabildin :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Onlar da yapılır zamanla :D Menüsü çok iyi, ama butonlar yine klasik S60v5'teki gibi yatayda yan tarafa gidiyorlar. CPU Hızı gerçek mi bilinmez ama şu anda müthiş bir hızdayım, farkediliyor :P
Hızlıysa Süper Olur Vallaha :)

Joker.

Joker.

Üye
c6 portu çıktımı ?

alim6563

alim6563

Üye

Bu Ayın Sonun Çıkabilir

Şimdi bu gelecek c6 port'da biz S^3 deki gibi boş yerleri kendimiz ayarlayabilecek miyiz ?
[video=youtube;6kMTRVqZQ-A]http://www.youtube.com/watch?v=6kMTRVqZQ-A[/video]
şu videodaki gibi 30.saniyeye kadar birşeyler eklemek felan olcak mı? Çünkü ilk kez c6portu denicez :D Şuan evet demenizi ne kadar çok bekliyorum ama büyük ihtimalle hayır olacak cevap :D

azrock

azrock

Üye
Beyler çok merak ettigim bir şey var bu da olursa nefis olacak!!

C6 portunda C6 ev ekranı var mı?

alim6563

alim6563

Üye
Evet olucak :D

azrock

azrock

Üye
Vallahi üstadlardan 2 istegim var...

C6 ev ekranı ve c6 tuş kilidi (şu kaydırmamı kilit...)

C5'in ki bazen kendi kendine açılıyor. Nunlock falan dersenizde onlarda sürekli kullanımda sarj yiyorlar...

Harbiden ev ekranı olacakmış; tuş kilidi de olacak mı?

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu arada, son gelişme; tamamen Türkçe kendime ait CFW'yi hazırlayacağım. Şimdilik birkaç moda ihtiyacım olacak. Zaten yöntem bana ait, pek sorun olmaz :) Şimdilik S^3 Lite 3 ile idare edebilirsiniz.

Bu arada bu forumdaki Modder'lar bana 5230 C6 Modlarını verirlerse daha da iyi olacak.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada, son gelişme; tamamen Türkçe kendime ait CFW'yi hazırlayacağım. Şimdilik birkaç moda ihtiyacım olacak. Zaten yöntem bana ait, pek sorun olmaz :) Şimdilik S^3 Lite 3 ile idare edebilirsiniz.

Bu arada bu forumdaki Modder'lar bana 5230 C6 Modlarını verirlerse daha da iyi olacak.

Türkçe Süper Olur

Joker.

Joker.

Üye
türkçe olrsa çoşar tel .D oh yeah .D

alim6563

alim6563

Üye
Aynen çoşar :D 5800ların cfw rekor ram konusunda herkes 65-70-75 vb alıyor.Biz 30-50 arası :D artık bizimde 60-70 olucak yaşasn.