Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim. CFW'yi denedim InstallServer çok güzel çalışıyor. Şu anda konuyu yazıyorum ve CFW dosyalarını upload ediyorum
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim. CFW'yi denedim InstallServer çok güzel çalışıyor. Şu anda konuyu yazıyorum ve CFW dosyalarını upload ediyorum
Usta çok saol herkezi büyük bir dertten kurtardın Şimdi c6 port beklemekte sıra valla çok çok sağol Artık hackli bi c5'im olucak
usta birde ben beyaz c5 altı mavi kullanıyorum navifirmden euro 2 tr white petrol blue'yumu indircem ?
Del Rey
Üye
Evet, onu ndirebilirsin C6 Portu PNHT'de hazırlanıyor şu anda.
alim6563
Üye
Süper usta pnht forumda link var mı ? yoksa hazırlandıktan sonra mı koyulacak ? birde türkçe olacak mı ?
usta soru bombardımanına tutuyorum kusurabakma İngilizce olsada olur epey ingilizcem var.
Süper usta pnht forumda link var mı ? yoksa hazırlandıktan sonra mı koyulacak ? birde türkçe olacak mı ?
usta soru bombardımanına tutuyorum kusurabakma İngilizce olsada olur epey ingilizcem var.