Orjinal Turkey Anna Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
dogru dyosun :) sende de emmc.fpsx not found hatası vermiştir ondan dolayı atamamssndr galba :oke: eger tekrar o hatayla karşlaşırsan optionstan o dosyayı kaldr düzelecektir :oke: hayırlı olsun bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: n000k

n000k

n000k

Üye
dogru dyosun :) sende de emmc.fpsx not found hatası vermiştir ondan dolayı atamamssndr galba :oke: eger tekrar o hatayla karşlaşırsan optionstan o dosyayı kaldr düzelecektir :oke: hayırlı olsun bu arada :)

evet ondan atamamıştım ilginçtirki 2011 de devam etmedi onsuz flaş a.. ama 2010 da da aynı hatayı verdi ama yinede flaşladı teli :D .. evet aklımda bu tekrar flaş atmam gerekirse dediğin gibi yapıcam :oke: saol.. birde millet sormuyomu senin dosyalar neden az..az çok pc ve programlardan anlayan rar programının dosyaların boyutunu küçülttüğünü bilir!! :oke:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Gecen gün biri çıldrtmıstı beni ya :) nedn boyutları az dyip duruyodu :) Hernyse post kasms gbi olmayalm..rica edrm :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
bu arada SPB Shell 3D yi yükledim :) oda sorunsuz çalışıyor.. yine aynı yolla yükledim pc den tele sisi attım ve ing yaparak yükledim.. bide biliyonmu satın aldım ben bunu bali boşa gitmesin hoşuma gidiyor onu kullanmak arada :) .. bubbles yüklicem bakalım şimdi ne olcek..

----------Eklendi @ 23:59:26 ---------- Yazıldı @ 22:41:24 ----------

bubbles ıda yükledim :D .. umarım başka program yüklemek istersem sorun yaşamam bu şekilde yükleyebilirim.. ;)

tuana66

tuana66

Üye
Arkadaşlar Nokia E5-00 İçin Yokmu Anna mıdır Ne dir.Aradım Taradım Bulamadım.Kontröol Paneli Sw Güncelleden Girdigim Zaman Telefon Yazılımı Önemli Şeklinde Uyarı Çıkıyor.Ve PC ile Güncelle Diyor.Fakat *#0000#Yaptıgımda Herhangi Bir Güncelleme Bulunamadı Diyor.Ne Demek İstiyor Anlamadım Gitti Yardımcı olursanız Sevinirim.

----------Eklendi @ 03:51:00 ---------- Yazıldı @ 03:47:39 ----------

Bu Arada Benim Telefonum QWERTY Klavye Değil QWERTZ Klavye Almanya için Üretilen Telefonmuş.Kaçak Falan DEğil.Nokia yı aradfım imel numarasından baktılar kaçak değil.Bu Telefon için Anna Güncellemesi varmıdır.Yorumlarınızı okudum ama hiçbirsey anlamadım Navifirm Demişsiniz Flash DEmişsiniz Ama ben o zımbırtıları kullanmayı hiç bilmiyorum.

----------Eklendi @ 04:13:27 ---------- Yazıldı @ 03:51:00 ----------

Son Birsey daha telefona bu flash muhabbetini yaptıktan sonra telefon garantiden cıkıyormu?

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada e5 symban 3 deqil anna gelmez

iatis

iatis

Üye
bu arada SPB Shell 3D yi yükledim :) oda sorunsuz çalışıyor.. yine aynı yolla yükledim pc den tele sisi attım ve ing yaparak yükledim.. bide biliyonmu satın aldım ben bunu bali boşa gitmesin hoşuma gidiyor onu kullanmak arada :) .. bubbles yüklicem bakalım şimdi ne olcek..

----------Eklendi @ 23:59:26 ---------- Yazıldı @ 22:41:24 ----------

bubbles ıda yükledim :D .. umarım başka program yüklemek istersem sorun yaşamam bu şekilde yükleyebilirim.. ;)
Teşekkürler dostum,bende senin gibi yaparak dosyaları yüklemeye başladım.:oke:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
arkadaşlar flash da bu hatayı niye veriyor acaba

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Optionstan found yazan dosyayı kaldr.kırmızı isaretli olur

• Beğen
Tepkiler: kenan_dkaya
slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
o kadar önemli bir dosya değil :oke;

WanteD_232

WanteD_232

Üye
alman annasından tr annasına başarıyla geçilmiştir.. teşekkürler emeği geçenlere ...

exalted55

exalted55

Üye
E7 de eklenirse çok güzel olur

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
vaktim olursa eklerim :oke:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Senin telefonunun işletim sistemi farklı anna yüklemen imkansız.Annayı sadece c7,n8,c6-01,e7,x7,701 telefonları anna işletim sistemlerini kullanabilir

septisist

septisist

Üye
ben de yükledim teşekkürler elinize sağlık

Üst Alt