C6-01 Videodaki İlginç Sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Videodaki İlginç Sorun...
Arkadaşlar şuana kadar hiç denememiştim. bir video denemem olmuştu dış mekanda biraz hışırtı vardı. dışarıda olduğumdan diye bişi yapmamıştım. fakat şuan evde tık ses olmayan evde denedim. acayip şekilde bi hışırtı var sanki videoyu poşetin içinden çekiyormuş gibiyim. yazılımla olduğunu pek sanmıyorum çünkü başka bi sebepten dolayı yazılımı tekrar atmıştım. dünde annaya geçtim ama sorun hala devam ediyor. dışında silikon kılıfını çıkardım ama ondan dolayıda değil.

yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar direk garantiye mi versem?

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde ole bir sorun yok yha 4 kere video dnedim sıkıntı yok

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
aynı sorunla karşılaşan var mı acaba?

spartuas

spartuas

Üye
mikrofonunu kontrol et. Ufak üfleme bile videoda izlerken f16 geçiyormuş gibi oluyor. :)

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
mikrofonunu kontrol et. Ufak üfleme bile videoda izlerken f16 geçiyormuş gibi oluyor. :)

yok dostum şimdi tekrar denedim ama sanki sahildeymişim ve denizde dalga varmış gibi bi gürültü var... :(

SilentOne

SilentOne

Üye
sen bunu diyince tırstım yha dedim acaba bndedemi var diede korktuqum olmadu

SilentOne

SilentOne

Üye
tahminimce mikfonunda sıkıntı olabilir ses kaydediciyi aç bi sesini kaydet yine aynı sorun varsa mikrofon sizlere omür :(

spartuas

spartuas

Üye
tahminimce mikfonunda sıkıntı olabilir ses kaydediciyi aç bi sesini kaydet yine aynı sorun varsa mikrofon sizlere omür :(
hoparlör olsa patlamış derdim de böyle sorunla ilk defa karşılaştım. Mikrofona birşey temas ediyormu etmiyorsa sizlere ömür :(

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
hoparlör olsa patlamış derdim de böyle sorunla ilk defa karşılaştım. Mikrofona birşey temas ediyormu etmiyorsa sizlere ömür :(

evet ses kayıt yaptım aynı şekilde gürültülü. herhangi bi şey temas etmiyor. sadece silikon kılıf var onu çıkarıp tekrar deniyorum aynı. servis yolu gözüktü, demek ki ilk aldığımda böleydi ben farketmedim. yenisiyle değiştirme istesem değişim yaparlarmı ilk aldığımda böleymiş ben mikrofonu nasıl bozucam sonuçta?

slant1111

slant1111

Üye
Go to the mobile service

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
thnx :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Servis yolu gözüküyor umarım düzelir.

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar ben şimdi videoyu denedim fotoğraf ile video arasında yakınlaştırma videoda daha fazla

SilentOne

SilentOne

Üye
evet bnde farkettim

enescebeci

enescebeci

Üye
aslinda ses cekme kalitesi baya iyi sen onu garantiye gönder

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar anca servise gönderdim

3 gün önce servise verdim teli...

video çektikten sonraki ses
zaman zaman şebeke sorunu (hattanda kaynaklanabilir ama şebeke sorunu yazdırdım)
yine video çekim esnasında ekrandan zoom yaparken görüntü donuyor 3-4 sn sonra düzeliyor

diyerek sorunlarımı bildirdim. bakalım ne zaman gelicek ve sorun ne olacak. meraklılara burdan bildiricem..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
duzelir inşallah

SilentOne

SilentOne

Üye
düzelir tabi teknik servisteki elemanlar işini düzgün yaparlarsa

DxTR90

DxTR90

Üye
şebeke meselesi bende de vardı sorun değil 3G olmayan yerlerde GSM e geçerken 1 dk gidiyor diğerleri de düzelir inşallah:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt