C6-01 Videodaki İlginç Sorun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sonuç ne arkadasim

spartuas

spartuas

Üye
Ya birşeycik olmaz. Servise ver gereğini yapsınlar.

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
daha sonuç yok 1 haftadan önce beklemiyorum zaten basit sorun değil..

ayrıca 3g kapalı kullanmıyorum..

tel serviste...

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
12 gün sonra tel geldi.. çarşamba günü. serviste bakmıyım dedim işyerime gidince rahat rahat takar kartlarımı bakarım dedim.

Teleservisin yazdığı notlar arasında benim videodaki hışırtıyla ilgili hiç bişi yoktu.
yeni güncellemeler yapılmıştır yazıyor. yazılım güncellemeye baktım hepsi olduğu gibi duruyor.
bi kaç tane daha vardı saçma sapan. son olarak telefonun dışında bulunan kozmetik çizikler tamamen kullanıcı hatası olup istenirse
ücret karşılığında değiştirilebilir yazılmış. telefonda 1 tane çizik bulana 1000 japon yeni vericem :D kaç para ediyor bilmiyorumda neyse.

gelelim asıl meseleye benim sorunlarımın hiçbirisi çözülmemiş. telefon bazı menülere girdiğimde uygulama açtığımda donmalar devam ediyor.
ekrandan zoom yaparken video çekiminde donmalar oluyor.
asıl sorunum olan videoyu çektikten sonra videoyu izlerken hışırtı sesi hala duruyor hatta sanki daha fazla olmuş gibi.
teli aldığım gibi tekrar geri verdim çarşamba günü.

tekrar yazdırdım. telin 2. gidişi diye not aldılar. sorunları tekrar yazdılar. eğer sorun düzelmiyorsa cihazın değişimi isteniyor diyede not aldılar.
ama ordaki servis elemanının dediği şey yasal olarak 3.defa gidip gelmesinden sonra sorun çözülmemişse yenisi ile değişim istenebiliyormuş.

bakalım çarşamba (23.11.2011) gönderdim. bu pazartesi (28.11.2011) işleme giricekmiş.

tel değişme ile ilgili ciddi anlamda bilgisi olan arkadaşlar ayrıntıları söylermisiniz? sizde hak verirsinizki o telefondan hayır geleceğini hiç sanmıyorum..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
tuketıcı haklarına gore aldıgın telefonda ssorun varsa ve bunu ıspatlarsan bır ay ıcerısınde bırebır degısım zorunlu.. yuz kızartıcımıydı neydı ole bır urun gecıyormus o urun ...

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
tuketıcı haklarına gore aldıgın telefonda ssorun varsa ve bunu ıspatlarsan bır ay ıcerısınde bırebır degısım zorunlu.. yuz kızartıcımıydı neydı ole bır urun gecıyormus o urun ...

Ayıplı :D

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi

:D

biraz daha açıklarmısın?

1 ayı geçti ben teli alalı. ramazanda almıştım..

flyx

flyx

Üye
    Konu Sahibi
çarşamba günü (07.12.2011) de sonunda telefon geldi arkadaşlar. telefon 2.ye gittikten sonra düzelmiş görünüyor şimdilik. yardımcı olan arkadaşlara tşkler..

SuaT6027

SuaT6027

Üye
haydi gözün aydın o zman :D

• Beğen
Tepkiler: flyx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt