Belle (v3) KULLANANLARIN DİKKATİNE!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Belle (v3) KULLANANLARIN DİKKATİNE!!
Şimdiye kadar forumda olsun başka yerlerde olsun bir çok BELLE sürümünden bahsediliyor. Bir kaç sorum olcak???

*Hangi belleyi kursak problem yaşamayız? Daha iyi olur?

-Yüklediğimizde social, ovi vs uygulamaları hiçbir problem olmadan kullanabilirmiyiz?

*En sinir bozucu eksiklik(bug'lar) size göre nedir?

-Birde tüm oyunları vs rahat kurup çalıştırabiliyormuyuz???

Belle kullanan saygı değer arkadaşlarımız bu sorular bu başlık altında cevap verirlerse, biz anna ve "1.2" kullanan ve belle'yi kurmak için tereddüt edenler için büyük bir rehber olacaktır. Şimdiden cevap ve yorumlarınız için teşekkürler...

serkanet

Üye
opera hariç bütün uygulamalar çalışıyor tamamen türkçe sinir bozucuyu bırak gözle görülen bi bug yoktur ivo 3.1 yada delight belle kurarsan tercih senin ama ivo olanı tavsiye ederim menü geçişleri felan can alıcı olmuş şu anda pr 1.2 ye kurduğum bütün oyunları kurdum oynuyorum sosyal uygulaması türkçe sıkıntısı yok ovi mapsın yeni çıkan hava durumlu sürümünü kullanıyorum kendi mapsı eski geliyor malum flash atıyoruz navigasyon beni üzmüyor operanında 11 değilde beta 10 sürümü çalışıyor

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
opera hariç bütün uygulamalar çalışıyor tamamen türkçe sinir bozucuyu bırak gözle görülen bi bug yoktur ivo 3.1 yada delight belle kurarsan tercih senin ama ivo olanı tavsiye ederim menü geçişleri felan can alıcı olmuş şu anda pr 1.2 ye kurduğum bütün oyunları kurdum oynuyorum sosyal uygulaması türkçe sıkıntısı yok ovi mapsın yeni çıkan hava durumlu sürümünü kullanıyorum kendi mapsı eski geliyor malum flash atıyoruz navigasyon beni üzmüyor operanında 11 değilde beta 10 sürümü çalışıyor

Benim anladığım henüz develop aşamasında sızan sürümü hacker lar hackleyip hackleyip düzeltiyo ;işte delight, ivo diye sürüyolar piyasaya bizde onları kullanıyoruz. Bence orjinal fw ler çıkana kadar hacklenen sürümler daha gelişmiş hale gelicek :aha:

serkanet

Üye
aynen öyle türkçeye çevrilmiş anna nokianın sürdüğü annadan problemsiz :)

spartuas

spartuas

Üye
Şimdiye kadar forumda olsun başka yerlerde olsun bir çok BELLE sürümünden bahsediliyor. Bir kaç sorum olcak???*Hangi belleyi kursak problem yaşamayız? Daha iyi olur?-Yüklediğimizde social, ovi vs uygulamaları hiçbir problem olmadan kullanabilirmiyiz?*En sinir bozucu eksiklik(bug'lar) size göre nedir?-Birde tüm oyunları vs rahat kurup çalıştırabiliyormuyuz???Belle kullanan saygı değer arkadaşlarımız bu sorular bu başlık altında cevap verirlerse, biz anna ve "1.2" kullanan ve belle'yi kurmak için tereddüt edenler için büyük bir rehber olacaktır. Şimdiden cevap ve yorumlarınız için teşekkürler...
problem yasamak istemessen ve bu sordugun sorularin hepsinden olumlu yanit almak istiyorsan resmi cikacak olan belleyi bekle 3-4 aya cikar hahhahah :oke:

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Şaşırmadım. nokia bu herşeyi yapar. Vezir de rezil de...:ehe

----------Eklendi @ 22:25:08 ---------- Yazıldı @ 22:23:23 ----------

problem yasamak istemessen ve bu sordugun sorularin hepsinden olumlu yanit almak istiyorsan resmi cikacak olan belleyi bekle 3-4 aya cikar hahhahah :oke:

"ölmez sağ kalırsak" onu da yükleriz hiihihihihii :d:

serkanet

Üye
geç belleye hiç bekleme eğer ilk defa yükleyeceksen telefonuna yeniden aşık olacaksın :)

spartuas

spartuas

Üye
Şaşırmadım. nokia bu herşeyi yapar. Vezir de rezil de...:ehe----------Eklendi @ 22:25:08 ---------- Yazıldı @ 22:23:23 ----------"ölmez sağ kalırsak" onu da yükleriz hiihihihihii :d:
aynen :ehe:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Belle yılın sonuna doğru gözüküyor. Fakat annada geçen senenin sonuna göz dikmişti daha dün geldi muhahaha :P :) ama bu sefer belle erken gelir diye tahmin ediyorum. Çünkü belleli telefonlar lanse edildi, son sürüm olmasada kaçağı piyasaya düştü ve bence olmuş bitmiş daha neyapabilirler tamamlanmış gibi :) yani erken olmasını bekliyoruzzzz :)

muminaydin

Üye
anna anna söyle banna ,
varmı belleden daha iyisi?

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Evet birde bu belle sürümleri pc ile senkronize edilebiliyor mu ovi suit için. Yedeklerimizi falan geri yükleyebilirmiyiz???

----------Eklendi @ 23:02:04 ---------- Yazıldı @ 23:00:03 ----------

Belle yılın sonuna doğru gözüküyor. Fakat annada geçen senenin sonuna göz dikmişti daha dün geldi muhahaha :P :) ama bu sefer belle erken gelir diye tahmin ediyorum. Çünkü belleli telefonlar lanse edildi, son sürüm olmasada kaçağı piyasaya düştü ve bence olmuş bitmiş daha neyapabilirler tamamlanmış gibi :) yani erken olmasını bekliyoruzzzz :)

Evet haklısın bu ,nokia için şemsiye baya bi yol kat etti dahada zor açılır :ehe :ehe :ehe şaka bi yana bu sefer daha hızlı olacaklar ama annada neden böyle bi sızıntı olmadı yada ben mi hatırlamıyorum???

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes gözle görülür hiç bi sorun yok hersey 10 numara ;) bi opera calısmıyo,geri kalan hersey calısyo ovi de ya da haritalarda bi problem yok.......ivo 3.1 at keyfine bak o kadar dyorum ;) :)

----------Eklendi @ 23:06:41 ---------- Yazıldı @ 23:05:52 ----------

annada da sızıntı oldu kardes cin annası vardı :ehe

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Benim anladığım henüz develop aşamasında sızan sürümü hacker lar hackleyip hackleyip düzeltiyo ;işte delight, ivo diye sürüyolar piyasaya bizde onları kullanıyoruz. Bence orjinal fw ler çıkana kadar hacklenen sürümler daha gelişmiş hale gelicek :aha:
:yuru:P::op:

talhayar

talhayar

Üye
bende belle kullanıyorum.herhangi bir problem yok ayrıca türkçe.opera ve en sevdiğim oyun olan fragger çalışmıyor :) daha geliştirilme aşamasında olmasına rağmen, annanın kararlı sürümünden daha hızlı ve güzel.göze hoş gelen efektleri ve arayüzü var.tavsiye ederim. kullandığım sürüm ivo 3.1 =)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
bende önce ivo 3.1 i kullandım sonra da delight 3.1 çıktı yeni onu kullanıyorum şu an . menü efektlerini görmen lazım :) belle yüklediğimden beri geceleri n8'imle yatıyorum :)

nokian96

nokian96

Üye
ben de belle kurdum fakat playto ve panoroma uygulamalarını calıstıramadım bi türlü ingiizceye cevirmeme rağmen yükleyemedim.. anna kararlı sürümü yüklüyorum suanda downgrade yaptım bakalım ne olacak..

----------Eklendi @ 03:37:55 ---------- Yazıldı @ 01:59:54 ----------

yok yaw oda işe yaramadı cocuk oyuncagına döndürdüm iyice belleye geri dönüş yaptım tekrar.. bana önerebileceğiniz bellede kullanabileceğim panoroma uygulaması varmı arkadaşlar...

moscow89

Üye
    Konu Sahibi
Aynen yüklemiş bulunmaktayım dün gece baya bir uğraştım fakat buna değdi yüklemek istiyenlere tavsiye ederim gerçekten hiç fena değil hatta süper denilebilir. Bakalım kararlı sürüm nezman gelecek?

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Evet birde bu belle sürümleri pc ile senkronize edilebiliyor mu ovi suit için. Yedeklerimizi falan geri yükleyebilirmiyiz???

----------Eklendi @ 23:02:04 ---------- Yazıldı @ 23:00:03 ----------

Evet haklısın bu ,nokia için şemsiye baya bi yol kat etti dahada zor açılır :ehe :ehe :ehe şaka bi yana bu sefer daha hızlı olacaklar ama annada neden böyle bi sızıntı olmadı yada ben mi hatırlamıyorum???

Anna'da Sızıldı Hatta Türkiye'de 2. Yada 3. Kuranlardandım :D SAen Hatırlamıyorsundur. Biz Anna Türkiye'ye Gelmeden 2 Ay Önce Kullanmaya Başladık :ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt