Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

StigmatA

Üye
rica ederim inşallah seninkkide düzelir. kolay gelsin .

blackbird48

blackbird48

Üye
güncellemeyi zorda olsa bende yaptım gayet stabil olmuş

bozkurt955

bozkurt955

Üye
yok arkadaş ben yüklemiyorum deli etti beni yoksa tlf kıracam sinirden ugraşmıyorum :@

playmert

playmert

Üye
soft format attm hala olmuyor aynı hatayı alıyorum.
yazılım güncellestirmesi yaparken wlan yda avea interneti secemiyorum.eskiden secebiliyordm.
bn kendim ilk wlana baglanıp öle güncellestirme yapmaya calısıyorum ama baglantı yöneticisine baktgmda hic mb kullanmams gözüküyr.s

yunus_21

Üye
Arkadaşlar telefonum nokia c-7 ürün codum 059b899 oviden giriyorum güncelleme yok *#0000# den giriyorum güncelleme yok neden olabilir sizce bir fikri olan varmı? :(

bozkurt955

bozkurt955

Üye
arkadaşlar evet sonunda ugraştım ovi denen sistem benim tlf flash lamıyor bende phoniex den yapacağım yarın 24,1 versiyonda turkey black atacam tlf c6 01 yarın bakalım şuanda herşey okey sorun yok

gokhan6078

gokhan6078

Üye
beyler nolursunuz acil yardım edin sorun bendede var tam 10 saattir uğraşıyorum ama nafile bi türlü sorunu halledecem nolacak ya *#0000# yapıyorum yeni güncelleme bulunamadı diyor nolacak ovi ile güncellemeyi buluyor ama güncelleme dosyasını indiriyor sonra yükleme başlarken bağlantı kopuyor tel açılıyor aynı bıktım ya çare yok mu Nokia shop lar uzak bizim ile o yüzden sıkıntı oldu [email protected]

montacarlo

Üye
Tel usb takılıydı akşam şarj oluyordu takmadan önce yüzde 50 idi.. 2 saat sonra doldu gösterdi çıkardım...Çıkarır çıkarmaz geri yüzde 50 oldu bişey anlamadım sorun mu var acaba ?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
Montacalo : dostum sen anna yüklemiştin değil mi sorun suz diyordun senin de demek ki öyle birsorunun oldu anlaşıan bu anna nın bir daha gözden gecrilmeye ihtiyacı var

montacarlo

Üye
tmm çözemedim dostum...Yazılım olarak kasma vardı...Flaşlama falan yapmadım 4 kes güncelledim....3 ünü formatsız 4.yü formatlı güncelledim çok farkediyor...Güncelleme yapacaksan soft format atıp güncelle donma sorunu ortadan kalkıyor baya hızlanma var...wifi sorunuda formattan sonra düzeldi...Ovi sorunuda yok müzik çalarda oyun müzikleride yok...Program oyun yüklemelerinde şuan qt sorunuyla karşılaşmadım güzelce yükledi...Yani bu usb yeri belki çıkmışta olabilir...öyle bir sorunda olmayabilir..Şuan tek usb şarj kafama takıldı..Çündü 2 gün öncede usb ile şarj oldu o zman da anna yüklüylü...Bakalım usb Tavsiye ederim annayı...

----------Eklendi @ 09:16:18 ---------- Yazıldı @ 09:13:28 ----------

Bu arada ekliyeyim şarj uzunluğunda iyileştirme var gibime geldi....Çünkü çok karıştırmama rağmen navigasyon+wifi+oyun+film dün %65 olmuştu

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
nokia C7 black RM-675 SYMBIAN ANNA TÛRKCE DIL KODUNU YAZA BILIRMISINIZ

bozkurt955

bozkurt955

Üye
dostum tamam sen bir daha kontrol et onu usb şarj sorunu vermezse ben direk phoniex le flashlayacam ovi ile ugraşmayacam öncesinde n73 n95 ve n70 gibi 3 tlf flashladım phoniex ile c6 01 nın altından kalkarım

montacarlo

Üye
şimdilik şarj ediyor çıkarınca ne olacak bakalım :) tahminim usb elektiriği kesti pc den kaynaklı

bozkurt955

bozkurt955

Üye
tamam dostum senden gelecek habere göre flash atacam tlf na

gourme

Üye
yahu anna kurduktan sonra eskiye nazaran daha sık reset atar oldu akşam tamamen dolu şarjla bıraktım sabah kapalı idi açamadim bozuldu sandım meğer şarjı komple tükenmiş bu nedir böyle yaaaa

cemal344

Üye
Keşke şu anna yı yüklemez olaydım artık birçok ovi programını yükler gibi yapıyor yükledikten sonra yükleme iptal ediliyor diyor ve siliyor keşke eski haline getirebilsem üstelik ekran koruyucuların çoğuda çalışmıyor ve desteklemiyor.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
:off:valla ben anna manna yüklemedim henüz sizlerin şikayetlerine bakarsam bu anna bir halta yaramıyor:good:

erollcelik

erollcelik

Üye
Ben iki gün oldu yükleyeli ve çok memnunum.Bazı qt uygulamalar herkeste olduğu gibi bendede yüklenmiyor.Umarım Nokia en kısa sürede bir yama yayınlayıp bu sorunu çözecektir.Onun dışında güncellemeden memnun kaldım.

Üst Alt