Sonunda Anna Geldi [15.09.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

bozkurt955

bozkurt955

Üye
arkadaşlar bende bağlıyorum ovi ye bağlantı kesildi diyor sürekli birde phoniex den bağlanamıyorum tlf na

playmert

playmert

Üye
telefondan yaptigim zamanda olmuyor.s

bozkurt955

bozkurt955

Üye
ben böyle annanın da ovi ninde nokia nın da hiiç birşey kurmuyıor deli oldum ya destek yazılımı yükleniyor diyor bekliyor sonra kurulamadı diyor 2. adım yedek leme de cihazını bağlantı kesildi diyor

montacarlo

Üye
donma sorunu usb kablosu takılıyken oluyor galiba veri aktarıldığı için....

şuanda herşey mükemmel dil sorunu yok müzik çalarda oyun sesleri de yok ve hızlı

playmert

playmert

Üye
wifi ile yapiyorum zaten

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefona format atıp sonra dene

bozkurt955

bozkurt955

Üye
format atttım denedim olmuyor birde şu ovi den yedeklemeyi nasıl kaldırrız

playmert

playmert

Üye
bn ne yapblrm.s

bozkurt955

bozkurt955

Üye
ben attım ama yedek lemede kalıyor öyle

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu bende ki ovi yazılım güncellerken sürekli oturum açarken bekliyor. nedeni nedir acaba? ksrma bakmayın :/ bir kaç yere yazdım, yardım eden yok mu?

StigmatA

Üye
arkadaşlar *#7370# basın formatı. sonra güncellemenizi yapın babalar gibi kullanın. bende öne sorun yaşadım şuan saat gibi tıkır tıkır fakat youtube downloderi oviden yklüyorum telefona yüklerken başarısız diyor onu anlamadım.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar *#7370# basın formatı. sonra güncellemenizi yapın babalar gibi kullanın. bende öne sorun yaşadım şuan saat gibi tıkır tıkır fakat youtube downloderi oviden yklüyorum telefona yüklerken başarısız diyor onu anlamadım.

ben format attım ama devam ediyor ...

FeeLz

Üye
Hay ben böyle Anna'nın bişeyini Belleyeyim, hala gelmedi USA için :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
tek çare telden güncellemek sorun çıkmazsa :/

StigmatA

Üye
dostum valla ben telden güncelledim. önce format attım arkadan yazılım güncelleden güncelledim şuan gayet iyi.

Üst Alt