Şimdi Meego alsam bana nasıl bir artısı ve eksisi olur androide göre?

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
bak burada haklısın, mis gibi wp7 var, hem pc [windows 8] hem tablet [windows 8] hem telefon [wp7, wp7.5] üçü bir arada, harika bişey. üçü de birbirinin uygulamalarını da açabileceğine göre de uygulama geliştiricilerine gün doğdu, çünkü windows market çok çok geniş bir alana hitab edecek. hadi hayırlısı
:zuhaha:
----------Eklendi @ 21:48:57 ---------- Yazıldı @ 21:47:20 ----------
Ben Elop'u seviyorum valla, Symbian'dan kurtardı Nokia'yı daha ne yapsın :)
Symbian wp'dan kat kat iyi belle ile kusura bakmayında :zuhaha: bu lafa bu adamlar güler :kop:

Lenneth

Üye
:zuhaha:----------Eklendi @ 21:48:57 ---------- Yazıldı @ 21:47:20 ---------- Symbian wp'dan kat kat iyi belle ile kusura bakmayında :zuhaha: bu lafa bu adamlar güler :kop:

WP7 Symbian'dan iyidir valla, en azından Microsoft Qualcomm'un 1 ghz'lik işlemcilerinden kullanmayı zorunlu tuttu ARM11 tabanlı Symbian'lardan iyi performansı olduğuna bahse varım :ehe

punisher123

punisher123

Üye
Kullandığı donanımın yüksek olması Os'u iyimi yapar? Bence daha kötü yapar..

Lenneth

Üye
Kullandığı donanımın yüksek olması Os'u iyimi yapar? Bence daha kötü yapar..

:zuhaha: Buna bu adamlar gerçekten güler ama

5800 grafik işlemcisiz, 434 mhz'li cihaz, sizin dediğinize göre 1 ghz'li , grafik işlemcili cihazlardan daha iyi olması lazım. Sizce mümkün mü ? :

pRime.

pRime.

Üye
WP7 Symbian'dan iyidir valla, en azından Microsoft Qualcomm'un 1 ghz'lik işlemcilerinden kullanmayı zorunlu tuttu ARM11 tabanlı Symbian'lardan iyi performansı olduğuna bahse varım :ehe
701'le kapalı kutu sea ray'i kapıştıralım görelim hangisi daha üstün o zaman? Symbian belle'in ezici üstünlüğü. Gerek multitaskte, gerek kişisellestirmede, gerek oyun-uygulamada, gerek herşeyde. Videolarda nedense menü ve tarayıcıyı görebildik daha, neden kalan kısımları gösterilmiyor bu wp7'nin anlamıyorum. :zuhaha: angry birds gibi bi oyunu bile yalvar yakar çıkardılar bu sisteme. :zuhaha:
----------Eklendi @ 23:58:29 ---------- Yazıldı @ 23:57:03 ----------
tabi canım 1,4 ghz'li androidlerden daha iyidir dimi 600 mhzli symbianlar
Tamam 1.4 ghz'lik symbian belle ile donanımı kullanamayan 1.4 ghzlik android 2.3 kapışsın ozaman?

Lenneth

Üye
701'le kapalı kutu sea ray'i kapıştıralım görelim hangisi daha üstün o zaman? Symbian belle'in ezici üstünlüğü. Gerek multitaskte, gerek kişisellestirmede, gerek oyun-uygulamada, gerek herşeyde. Videolarda nedense menü ve tarayıcıyı görebildik daha, neden kalan kısımları gösterilmiyor bu wp7'nin anlamıyorum. :zuhaha: angry birds gibi bi oyunu bile yalvar yakar çıkardılar bu sisteme. :zuhaha:----------Eklendi @ 23:58:29 ---------- Yazıldı @ 23:57:03 ---------- Tamam 1.4 ghz'lik symbian belle ile donanımı kullanamayan 1.4 ghzlik android 2.3 kapışsın ozaman?
1.4 ghz telefon çıkartın kapıştıralım :)

Kedi Yavrusu

Üye
pRime.

pRime.

Üye
Noldu? Wp diyodun Len.

----------Eklendi @ 11:30:20 ---------- Yazıldı @ 10:56:51 ----------

Buna birşey demem işte. E adam haklı symbian'ı savunanlar var. Symbian konusunda hakkını yemem diğer konularda tartışsak da.
Ben nokia'da çalışmıyorum, nokia'ya mail at ama şunu söyleyebilirim 1ghz'lik symbian belle 1.4 ghz'lik android 2.3'le hızda yarışır rahatça.

Del Rey

Del Rey

Üye

Lenneth, bir ara Symbian Belle Android özentisi gibi birşey demiştin. Bak bakalım kim kime benziyor.

pRime.

pRime.

Üye
Androidin orjinal romunun menüsü de aynı maemo5'inkine benziyor ne iş?

Del Rey

Del Rey

Üye
1.4 ghz telefon çıkartın kapıştıralım :)

Gerek yok. İşlemcisinin 0.4'ü Android'in oyun uygulama emülatörüne gidiyor zaten :D Kullanılan işlemci 1 GHz'ye iniyor. 701, o şekilde Android'li Galaxy S+'ı yerden yere çarpar, üstünde piknik yapar, 5 çayı içer ya :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Olabilir, yine de Android özenti :) Sonuç bu olmuyor mu?

punisher123

punisher123

Üye
Samsungun Touchwizi ikonları değiştirilmiş İphone teması gibi,Telefonlarıda öyle,Özentilikten öte birşey bu,resmen Kopyacılık..

• Beğen
Tepkiler: pRime.

Lenneth

Üye
Belle'ye dönüp şu yukarıdan inen menüyü bir çıkarsanıza ortaya :)

----------Eklendi @ 14:03:02 ---------- Yazıldı @ 14:01:28 ----------

Gerek yok. İşlemcisinin 0.4'ü Android'in oyun uygulama emülatörüne gidiyor zaten :D Kullanılan işlemci 1 GHz'ye iniyor. 701, o şekilde Android'li Galaxy S+'ı yerden yere çarpar, üstünde piknik yapar, 5 çayı içer ya :D

Hayal gücünüz iyimiş ya :) 701 mi GS+'yı yerden yere çarpacak gülerler :)

pRime.

pRime.

Üye
Olabilir, yine de Android özenti :) Sonuç bu olmuyor mu?
ona katılıyorum tabi, sadece belirtmek istedim :)

----------Eklendi @ 15:19:02 ---------- Yazıldı @ 15:02:00 ----------

Belle'ye dönüp şu yukarıdan inen menüyü bir çıkarsanıza ortaya :)

----------Eklendi @ 14:03:02 ---------- Yazıldı @ 14:01:28 ----------

Hayal gücünüz iyimiş ya :) 701 mi GS+'yı yerden yere çarpacak gülerler :)

aynısı ios'ta da var büyütülcek bişey değil ayrıca belle her türlü kullanımda ve hızda androidle yarışır. işlemci sadece benchmarklarda öne çıkar artık.

Del Rey

Del Rey

Üye

Buna bile baksan anlarsın ya aradaki farkı. Samsung işte. Çin'e çok yakın, biraz taklitçilik var kanında..

Lenneth

Üye
Nokia gibi donanımdan çalmasından iyidir :)

Symbian az yakar diye millete düşük işlemcili GPU'suz eski tip resistif ekranlı cihazları sattı bir güzel..

• Beğen
Tepkiler: brk38 ve cewikkuwwet01
Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia gibi donanımdan çalmasından iyidir :)

Symbian az yakar diye millete düşük işlemcili GPU'suz eski tip resistif ekranlı cihazları sattı bir güzel..

Ama Nokia 230 TL'ye akıllı telefon verirken Samsung o fiyata Corby de sattı.

Üst Alt